• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icim sıkılıyor. cıldırmak uzereyim...

Öncelikle Başın sağ olsun , benim önerim belki de yapıyorsundur ama için sıkıldığında aç Kuran oku ,namaz kıl inan çok iyi geliyor kaza ve kaderle ilgili yazılar oku bende senin gibiydim ailemden biri dışarı çıkınca onlar gelene kadar içim içimi yerdi ya bir şey olursa diye ama şimdi daha iyiyim yukarda yazdıklarımı yapınca kendimi iyi hissediyorum

Namaz kilar, kur an okurum. Ama sıkıntı aninda hic aklima gelmez. Bundan sonra yapacagim. Allah razi olsun....

Selam canim bende babami kaybettim 2005 te ve ben o tarihten beri senin sıkı takıların aynısını yaşadım hatta panik
Atak oldum kalpten gideceğim diye..ara ara gene oluyor...kardeşine gelirsek üzülme fazla annemde de var çarpıntı kendimi. Bildim. Bileli var diyor...bazen uzun süre atıyor hatta rahmetli. Babam onu. Hep doktora götürdü ama bak kendi. Kalpten oldu. Biseyi yokk en...oyuzden. kendi e. Zarar verme artık înan sonradan. Çıkıyor. Acısı....duamızı düşün:-):-)

Selam canim bende babami kaybettim 2005 te ve ben o tarihten beri senin sıkı takıların aynısını yaşadım hatta panik
Atak oldum kalpten gideceğim diye..ara ara gene oluyor...kardeşine gelirsek üzülme fazla annemde de var çarpıntı kendimi. Bildim. Bileli var diyor...bazen uzun süre atıyor hatta rahmetli. Babam onu. Hep doktora götürdü ama bak kendi. Kalpten oldu. Biseyi yokk en...oyuzden. kendi e. Zarar verme artık înan sonradan. Çıkıyor. Acısı....duamızı düşün:-):-)

Bana Cok iyi geldin canimmm. Cok sagol :)) allah babalarimizin ve buradaki herkesin olmuslerinin mekanini cennet etsin...

Son düzenleme:
Back
X