- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
- Konu Sahibi cimcime1991
-
hepimiz için hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inşallah canım benim bakalım inşallah çözülür çözülmeli çünkü böyle ben şikayetçi o umursamaz değişken nereye kadar gidicek:'(severken böyle olmak çok kötü yaa:'(
Eger oyleyse sende gelecegini onunla kuracagina inandirma kendini simdiden. Eger hayirliysa olsun hayirsizsa hic olmasin. Bu sekilde dua et. Emin ol olmuycaksa bile hayirlisiyla karsilastiginda cok mutlu olacaksin.. Dedigim gibi taviz verme canim. Hayatina devam et uzulme sizlanma aglama.. Unutmaki en once sen degerlisin hayatta
Bir problem yokmus gibi umursamadan devam edersen bu kezde o ustune dusecektir..
aynen çok kötü bir durum canım senin de hepimiz için de hayırlısı olsun inşallah :/
ilgiye alıştın ve aniden ilgi kesildi... aklına garip garip şeyler geliyor... ben nişanlıma bunu sordum ve cevabı neydı bılıyormusun BENCE İLİŞKİMİZ ARTIK YERINE OTURUYOR SEN SADECE BUNA İLGİSİZLİK DİYORSUN dedi... bazen böyle donemler oluyor tatlım.. ama eger okulda mesaj atmama gıbı duruları varsa gercekten konusman gerekıyor.. ama yuzyuze konusmalısın.. hatta ona suprız yap okudugu yere gıt. bende afyon kocatepede okudum.. okula gıt onunla ortamını arkadaslarını gor.. onunla cıddı cıddı konus ve gerı don
haklısın rüzgar gülüilşkilerimde hep en çok seven ben oluyorum hep ben ve bütün karşıma çıkan insanlarda bu profilde oluyorlar hemen hemen ve yine hayal kırıklığı ve yine bir bitiş oluyor artık hayatımda bitiş ve başlangıçlardan sıkıldım buna iyice sarıl tutundum bitmemesi için mücadele ediyorum sevmesem ben tarafından çok bitmişti bu ilşki ama seviyorum onunda sevdiğine inanıyorum ama anlattıklarıma bakarsan böyle sevgi nasıl ooluyor onuda bilmiyorum inşallah hakkımda hayırlısı olur üzülmekten yoruldum...
Once kendinden basliycaksin sevmeye deger vermeye.. Fazla ustune gitme fazla da kafani takip dusunme rahat ol o nasil rahatsa sende oyle ol. Onsuz yapamayacagini belli etme. Sonradan ilgisiz kalinca uzulursun.Ben evliyim 22 olcam 1 ay sonra esimden ilgi gormeye cok alismistim nisanlilikta. Evlenince haliyle hayat sartlari is temposu felan ilgisi biraz azaldi bende kafaya taktim uzuldum ama simdi artik oyle yapmiyorum. Kendime ugrasacak seyler buluyorum yemekti temizlikti. Ha sevgi yokmu tabiki var. Ama her an ilgi olmuyor sadece.. Ama siz sevgilisiniz daha bu durumun fazla olmamasi lazim. Evlilik kolay bir is degil elbette. Dedigim gibi sen takma kafana uzulme dert etme. Hersey olacagina varir canim
ama tatlım senın en cok sorun yapman gereken seyı sen en son soyluyorsun.. hıc yanına gelmmeıs boyle bır mantık olamaz.. bır kere koctaepe unıversıtesınde her donem ıcın her ders basına 3 defa gırmeme hakkın var yanı bu 1 ay eder.. bu devamsızlık hakkı.. tabı bızım okulda sınavlardan sonra 1 hafta tatıl olur... herkez evlerıne gıder... senınkının gelmemesı cok şaşırtıcı geldı bana.. sen bence dırek bu konuyu konusmalısın yanı.. bu kadar tatılı varken afyonda ne yaptıgını sormalısın.. sevgılın yurttamı kalıyor evdemı??ya soruyorum canım hani bu saate kadar sesin neden çıkmadı diye aşkım okulda hocalarla konuştuk işte biliyosun müzik odası var arkadaşlarla müzik odasında çalışıyoruz işte ritim provasına katıldı onunla ilgileniyodum falan diyor ama insan sevgilisine bütün bir gün içerisinde yani okulda bile olsa bir 5-10 dkasını ayırmazmı ben iki elim kanda bile olsa hiç atılmayacak zamanda bile msj atıp ilgimi ögsteryiroum ben bu yaptıklarımı karşılık onun bana saydğı bu gerekçeler açıkçası bir sebep olarak gelmiyor çnkü bende okudum ben okurken o daha üni gitmiyordu ve ben dersteyken olsun aradayken olsun arardı beni arada konuşurduk sonra ben derse dönerdim:'( inşallah bizimkiside bu dönemdedir dobra bi insandır bitircek olsa bitirir diye düşünüyorum ama neden üzüldüğümü aynı şeylerden sürekli şikayetçi oldğum tavırlarını hala yapıyor anlamıyorum bana göre anormal ama o anormal oldğnu kabul etmiyor... canım gitme gibi bir durumum yok çünkü maddi açıdan aileme bağlıyım ve yeterince yanına gittim neredeyse 1 yıldır orada okuyor ve ben tam 5 kez yanına gittim o geldim dersen koca bir HAYIR gelicem diyip gelmiyor neredeyse okula başladğı zamandan bu yana gelicek sözde
çok teşekkür ederim canım dediklerini uygulayacağım benimle ilgilendiğin için gerçekten mutlu oldum çok teşekkürler
kızzlar ah kızlaaarrr içim öyle çok sıkılıyor ki ben çok mutsuzum galiba yaaaa sevgilim bir bakmışım benimle ilgilenmiyor sonra bir bakıyorum 360 derece dönmüş ilgileniyor ama artık eskisi gibi konuşmuyoruz msjda uzaktayız birbrimizden benden soğudumu ki acaba yaaa ben ona misal günde 10 msj atıyosam o bana 2-3 anca atıyor of bilmiyorum beynimde bir sürü şeyler dolaşıyor napıcamı bilmiyorum onunlada konuşamıyorum bu durumu çünkü hep kavga çıkıyor anlayışsız davranıyor ve beni anlamıyor:'( kızlar derdime bir çare olun ben deliricem hergün böyle duygular yaşamaktan inanın çok üzülüyorummm öyle büyük bir sevgi yaşatıyorum ki ona ama ondan birşey alamıyorum umduğum gibi yaaa offf:'(
kızzlar ah kızlaaarrr içim öyle çok sıkılıyor ki ben çok mutsuzum galiba yaaaa sevgilim bir bakmışım benimle ilgilenmiyor sonra bir bakıyorum 360 derece dönmüş ilgileniyor ama artık eskisi gibi konuşmuyoruz msjda uzaktayız birbrimizden benden soğudumu ki acaba yaaa ben ona misal günde 10 msj atıyosam o bana 2-3 anca atıyor of bilmiyorum beynimde bir sürü şeyler dolaşıyor napıcamı bilmiyorum onunlada konuşamıyorum bu durumu çünkü hep kavga çıkıyor anlayışsız davranıyor ve beni anlamıyor:'( kızlar derdime bir çare olun ben deliricem hergün böyle duygular yaşamaktan inanın çok üzülüyorummm öyle büyük bir sevgi yaşatıyorum ki ona ama ondan birşey alamıyorum umduğum gibi yaaa offf:'(
ama tatlım senın en cok sorun yapman gereken seyı sen en son soyluyorsun.. hıc yanına gelmmeıs boyle bır mantık olamaz.. bır kere koctaepe unıversıtesınde her donem ıcın her ders basına 3 defa gırmeme hakkın var yanı bu 1 ay eder.. bu devamsızlık hakkı.. tabı bızım okulda sınavlardan sonra 1 hafta tatıl olur... herkez evlerıne gıder... senınkının gelmemesı cok şaşırtıcı geldı bana.. sen bence dırek bu konuyu konusmalısın yanı.. bu kadar tatılı varken afyonda ne yaptıgını sormalısın.. sevgılın yurttamı kalıyor evdemı??
evde kalıyor canım bütün tatilini kendisi çok uyukucu biri oldğundan hep derslere geç kaldı vede çok cabuk hasta olur kendisi canım afyonda feci soğuk bir yermiş yaaaa gittiğimde dondummmm o yüzden bütün devamsızlık haklarını doldurdu bazende memeleketindeydi gitmedi ondan ama benim yanıma gelmedi:'( evde kalıyor canım
evde kalıyor canım bütün tatilini kendisi çok uyukucu biri oldğundan hep derslere geç kaldı vede çok cabuk hasta olur kendisi canım afyonda feci soğuk bir yermiş yaaaa gittiğimde dondummmm o yüzden bütün devamsızlık haklarını doldurdu bazende memeleketindeydi gitmedi ondan ama benim yanıma gelmedi:'( evde kalıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?