içim sıkılıyor sanki biri beni boğuyor:'(

aynen çok kötü bir durum canım senin de hepimiz için de hayırlısı olsun inşallah :/

haklısın rüzgar gülü ilşkilerimde hep en çok seven ben oluyorum hep ben ve bütün karşıma çıkan insanlarda bu profilde oluyorlar hemen hemen ve yine hayal kırıklığı ve yine bir bitiş oluyor artık hayatımda bitiş ve başlangıçlardan sıkıldım buna iyice sarıl tutundum bitmemesi için mücadele ediyorum sevmesem ben tarafından çok bitmişti bu ilşki ama seviyorum onunda sevdiğine inanıyorum ama anlattıklarıma bakarsan böyle sevgi nasıl ooluyor onuda bilmiyorum inşallah hakkımda hayırlısı olur üzülmekten yoruldum...

ilgiye alıştın ve aniden ilgi kesildi... aklına garip garip şeyler geliyor... ben nişanlıma bunu sordum ve cevabı neydı bılıyormusun BENCE İLİŞKİMİZ ARTIK YERINE OTURUYOR SEN SADECE BUNA İLGİSİZLİK DİYORSUN dedi... bazen böyle donemler oluyor tatlım.. ama eger okulda mesaj atmama gıbı duruları varsa gercekten konusman gerekıyor.. ama yuzyuze konusmalısın.. hatta ona suprız yap okudugu yere gıt. bende afyon kocatepede okudum.. okula gıt onunla ortamını arkadaslarını gor.. onunla cıddı cıddı konus ve gerı don

ya soruyorum canım hani bu saate kadar sesin neden çıkmadı diye aşkım okulda hocalarla konuştuk işte biliyosun müzik odası var arkadaşlarla müzik odasında çalışıyoruz işte ritim provasına katıldı onunla ilgileniyodum falan diyor ama insan sevgilisine bütün bir gün içerisinde yani okulda bile olsa bir 5-10 dkasını ayırmazmı ben iki elim kanda bile olsa hiç atılmayacak zamanda bile msj atıp ilgimi ögsteryiroum ben bu yaptıklarımı karşılık onun bana saydğı bu gerekçeler açıkçası bir sebep olarak gelmiyor çnkü bende okudum ben okurken o daha üni gitmiyordu ve ben dersteyken olsun aradayken olsun arardı beni arada konuşurduk sonra ben derse dönerdim:'( inşallah bizimkiside bu dönemdedir dobra bi insandır bitircek olsa bitirir diye düşünüyorum ama neden üzüldüğümü aynı şeylerden sürekli şikayetçi oldğum tavırlarını hala yapıyor anlamıyorum bana göre anormal ama o anormal oldğnu kabul etmiyor... canım gitme gibi bir durumum yok çünkü maddi açıdan aileme bağlıyım ve yeterince yanına gittim neredeyse 1 yıldır orada okuyor ve ben tam 5 kez yanına gittim o geldim dersen koca bir HAYIR gelicem diyip gelmiyor neredeyse okula başladğı zamandan bu yana gelicek sözde

Once kendinden basliycaksin sevmeye deger vermeye.. Fazla ustune gitme fazla da kafani takip dusunme rahat ol o nasil rahatsa sende oyle ol. Onsuz yapamayacagini belli etme. Sonradan ilgisiz kalinca uzulursun.Ben evliyim 22 olcam 1 ay sonra esimden ilgi gormeye cok alismistim nisanlilikta. Evlenince haliyle hayat sartlari is temposu felan ilgisi biraz azaldi bende kafaya taktim uzuldum ama simdi artik oyle yapmiyorum. Kendime ugrasacak seyler buluyorum yemekti temizlikti. Ha sevgi yokmu tabiki var. Ama her an ilgi olmuyor sadece.. Ama siz sevgilisiniz daha bu durumun fazla olmamasi lazim. Evlilik kolay bir is degil elbette. Dedigim gibi sen takma kafana uzulme dert etme. Hersey olacagina varir canim

çok teşekkür ederim canım dediklerini uygulayacağım benimle ilgilendiğin için gerçekten mutlu oldum çok teşekkürler

ama tatlım senın en cok sorun yapman gereken seyı sen en son soyluyorsun.. hıc yanına gelmmeıs boyle bır mantık olamaz.. bır kere koctaepe unıversıtesınde her donem ıcın her ders basına 3 defa gırmeme hakkın var yanı bu 1 ay eder.. bu devamsızlık hakkı.. tabı bızım okulda sınavlardan sonra 1 hafta tatıl olur... herkez evlerıne gıder... senınkının gelmemesı cok şaşırtıcı geldı bana.. sen bence dırek bu konuyu konusmalısın yanı.. bu kadar tatılı varken afyonda ne yaptıgını sormalısın.. sevgılın yurttamı kalıyor evdemı??

çok teşekkür ederim canım dediklerini uygulayacağım benimle ilgilendiğin için gerçekten mutlu oldum çok teşekkürler

Rica ederim canim biraz olsun icin rahatladiysa ne mutlu bana.
O sana nasil davraniyosa sende oyle davran madem sorun olmadigini soyluyor sende sorun olmadigini kanitla vemesafeli dur...

canının sıkıntısını körüklemek gibi olmasında, bendede aynı durum vardı. iş stresine bağlıyodum bigün aldattığını gördüm (her ne kadar inkar etsede) peşimden koşmasınıda beklemiyodum açıkçası. ilişkinin başlarındada söylemişti kendisi ve şuan 1 yıldır ayrıyız. geçenlerde face te gördüm sağ parmağında yüzükle poz vermiş :)) ama komik ve ona acınacak gözle bakmama sebep olan şeyde. parmağında yüzükle foto çektirirken,üzerinde benim aldığım gömleğin olmasıydı. bn olsam şimdiye çoktan çöpe atmıştım. sanırım erkekler bu kadarını düşünemiyo

erkekler acaba hangı konu da anlayıslı olmayı becebıldıler kı

hepsı odun

biz birbirimizin hayatlarına saygılı olma felsefesini benimsedik; tüm sorun çözüldü, tavsiye ederim...

şu ki çalışma, okul vb. meşgul olduğumuz saatlerde birbirimizle mesajlaşmıyoruz, konuşmuyoruz :) mesai saatleri bitiminde ise birbirimizden ayrılmıyoruz...

gerçektende ben üniversite okurken hocalar, ders anlatmalar vs. çok stresliydi. çözmem gereken, atlatmam gereken o kadar çok şey vardı ki aşkı düşünemiyordum çünkü bitirmem gereken bir okul vardı. o yüzden rahatsız etmemek için beni aramazdı. ama ne zaman ki işler bitti, telefona sarılırdık, birbirimize sarılırdık :)

şimdi o atandı ve ben evde işsizim. bende vakit çok anlayacağın. ilk başlarda eee yapacak birşeyde olmayınca hep onu arardım. o kadar ki iş yapamayacak duruma getirmiştim adamı ; bildiğin taciz telefonu misali :) sen değiştin; benle ilgilenmiyorsun cart curt diye çok kafasını şişirdim. sonra birden birşey tık dedi kafama. sen meşgulken o rahatsız etmiyordu, sende etmeyeceksin. ben işinin bitiş saatine kadar aramam. bitiş saatinde zaten aramama da gerek kalmaz; hemen beni o arar.

çok konuştum ama demem o ki ; sen evdesin yani boş zamanın çok. ama onun bir okulu, ders gibi meşguliyetleri var. anladığım kadarıyla da okul saati bitince mesajlarına karşılık veriyor ve arıyor. hiç aramıyor gibi bir durum söz konusu değil. bir de bu açıdan düşün...

bu sıralar çok yapıcıyım; hayırdır inşallah :)

Sürekli sen ilgilendiğin sen mesaj attığın için sanırım böyle oluyor çok fazla üstüne düşme bi kaç gün yap bakalım bi belkide her şey daha iyi olucak.

o zaman kendi haline bırakman lazım canım...
sende bi süre ilgilenme değişiklik olursa zaten boşuna kuruntu yapıyosundur...
yok değişiklik olmazsa tekrar bi gözden geçir ilişkini derim...
allah yardım etsin...

evde kalıyor canım bütün tatilini kendisi çok uyukucu biri oldğundan hep derslere geç kaldı vede çok cabuk hasta olur kendisi canım afyonda feci soğuk bir yermiş yaaaa gittiğimde dondummmm o yüzden bütün devamsızlık haklarını doldurdu bazende memeleketindeydi gitmedi ondan ama benim yanıma gelmedi:'( evde kalıyor canım

bence açık açık seni çok ihmal ettiğini bu duruma çok üzüldüğünü anlat. Ama fazla da abartma sensiz yapamıyorum durumlarına girme, egosunu tavan yapma. Sadece ilişkinizin ilk günlerini çok özlediğini o günlerde daha çok mutlu olduğunu anlat niye aramıza ilgisizlik girdi gibi birkaç soru sorabilirsin. Tartışmaya girme, o sinirlenirse de sakinken konuşalım de konuyu kapat

walla tatlım seven adam 1 saatını bıle denklestırır emın ol... ınsan sevdıgını gormeden durabılırmı ya.. he cok uzak olur cok baska nedenler olur gıtmeyebılır.. ama ogrencıyken bence hıcbır acıklaması yok.. cuma gunu dersten sonra bıle gelebılırdı yanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…