ya ben ilk sevgilisiyim pek anlamıyo bu işlerden diyodum ama kendimi kandırmışım şimdiye kadar işine gelenleri bilir gelmeyenleri bilmez..
bazen nutuk atar sevgi hakkında zannedersin ilişki uzmanı bazen de ben tecrübesizim der.. birde ben hemen parlarım olaylarda o yüzden direk haksız duruma düşerim haklıda olsam oda bu yüzden ezilen benim havalarında.. ama herşeyin farkına vardım ben şimdiye kadar mağdur o zannederdim meğer bu mağduriyet göstermelikmiş..yanımda ağzını açamaz ama uzağız 9 aydır işte ne zaman ayrı kaldık bu tepeme çıktı..
tabiiki koyuyo insana sonuçta etrafta yazılanları okuyoruz bu bizim başımıza asla gelmez diyoruz bazen ama kaderde yazılmışsa insanın başına geliyo.. ve konduramıyoruz malesef..
yüzyüze gelince gerçekten suçlu olduğunu ve en önemlisi pişman olduğunuda sana hissettirirse sizin için büyük bir adım olacak bu görüşmeniz bence..
canım benim inşallah sizin içinde yoluna girer senin yaşadığında ağır bir şey ben seni anlıyorum...yaşamayan anlamıyor.Hakkımızda hayırlısı :)