İçim sıkılıyor..

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
Hayatımdaki adam aslında istediğim gibi hatta nişanlanıcz ailelerde anlaştı şükür.. tek sorun benm aile içi abim sorumsuz bize karşı halam bekar bizimle kalıyor ve annemi sürekli eziyo hor görüyo Ne kavgalar oldu öle böle değil.. kendi aile içinde ayrımcılık var annem ben - yengem abim halam grup gibi.. sürekli aklımda ben evlenirsem annem ne yapacak ? Acaba evleneceğim adam değişirmi ? Bi sorun olursa beni savunur mu herseye herkese karşı. Çabuk kırılgan bi yapım war belki babam olmadıgından 4 yasımda kaybettim .. kendmi yanlız hissediyorum bazen. Evlenicem sevdiğim adam her sey senn istediğin gibi olsun dio annem kimse yardım etmezse ben ederim diyo . Ama ben kafamda ki sorularla savaşıyorum endişeliyim korkuyorm 😏

Valla eğer böyle korkuların varsa ilk işin kendi ayakların üzerinde duracak hale gelmen iş bulup bi düzenini kurman,en azından ekonomik bağımsızlığın olur baktın onlar sana hayatı zehir etmeye başladı çeker gidersin rahatlıkla.

Abin sanırım halandan yana, ben olsam halama göz dağı veririm, arkasında olun ki annenden çekinsin. Yazık kadına ya..annen senin mutluluğunu gördükçe mutlu olur, sen mutluluğunun tadını çıkar, bu heyecanlı günler tekrar geri gelmez güzelim.

Valla eğer böyle korkuların varsa ilk işin kendi ayakların üzerinde duracak hale gelmen iş bulup bi düzenini kurman,en azından ekonomik bağımsızlığın olur baktın onlar sana hayatı zehir etmeye başladı çeker gidersin rahatlıkla.
Çok şükür çalışıyorum.. var yani ekonomik özgürlüğüm

Abin sanırım halandan yana, ben olsam halama göz dağı veririm, arkasında olun ki annenden çekinsin. Yazık kadına ya..annen senin mutluluğunu gördükçe mutlu olur, sen mutluluğunun tadını çıkar, bu heyecanlı günler tekrar geri gelmez güzelim.
Abim sessiz susar hep ondan yana tabi para veriyo

Çok zor ama ya. Anneniz kaç yaşında? Baba evim burası derken neyi kast ediyor? Babanızın tapulu evini mi sahipleniyor benim evim diye. Ben öyle anladım. Anneniz başta kabul etmeseymiş keşke.
Halanızın annesi babası yok mu?
Baştan hep birlikte yaşanıldıgı için kendi babamn diyo buyukbabamn yani . Kendi anne babası vefat etti .. annem 58 yasında be hasta

Back
X