İçim sıkılıyor..

Hayatımdaki adam aslında istediğim gibi hatta nişanlanıcz ailelerde anlaştı şükür.. tek sorun benm aile içi abim sorumsuz bize karşı halam bekar bizimle kalıyor ve annemi sürekli eziyo hor görüyo Ne kavgalar oldu öle böle değil.. kendi aile içinde ayrımcılık var annem ben - yengem abim halam grup gibi.. sürekli aklımda ben evlenirsem annem ne yapacak ? Acaba evleneceğim adam değişirmi ? Bi sorun olursa beni savunur mu herseye herkese karşı. Çabuk kırılgan bi yapım war belki babam olmadıgından 4 yasımda kaybettim .. kendmi yanlız hissediyorum bazen. Evlenicem sevdiğim adam her sey senn istediğin gibi olsun dio annem kimse yardım etmezse ben ederim diyo . Ama ben kafamda ki sorularla savaşıyorum endişeliyim korkuyorm 😏
Hayırlısını dile dua et bol bol.

Ah ah. Çok zor. Abinizin tavrı neden böyle peki? Neden annenizi savunmuyor ?
ne biliyim adam hep susuyor.. Eşi ne derse onu yapıyor ama susarak. eşine desteği susarak veriyo bölelıkle eşi yapacagını yapıyo o söyleniyo fln o yapar herseyi abimde göz yumar.. abim sorumsuz biraz karısına hep halamda para verdiği için ne biliyim doğalgaz ft ödediği için yada cocuklarınn butun eksiklerini aldıgı için işine öyle gliyo.. Annemde alır ama genede yaranılmaz sessiz annem susar.. Bazen ben söylenirim bagırırım bu yuzden halam abimle yengeme daha yönelıktr her yonden neymiş evlilermiş çocukları varmış. ben bekarmısım tabi dedim evlendiğimde de kocan baksın havası yaratırsnz yolunu da bulmuşsunz dedim.. ben bana bak demiyorum dedim çok şükür ben çalışıyorum.. Ama azıcık laflarına dikkat et ezme kırma diyorum dedim

O zaman annenizi asla ezdirmeyin hala da kim ananın yanında.
ezdirmmemeye çalışıyorum. Anneme de diyorum ben işteyken bişiy olursa söyle ağzına geleni o ne derse dedim çekinme bu zamana kdr sustun bu saatten snra susma o buyuk diye dedim sennde yasın basın az değil dedim nasıl geliyosa öyle git..

Konunuzu hatırladım, hala çözülmemesine üzüldüm.
Fakat evleneceğiniz kişinin lafına güvenip de annenizi yanınıza almaya kalkmayın.
Çünkü insanoğlu bu ne yapacağı belli olmaz.
Anneniz de kendini ezdirmesin her şeyi kontrol edemezsınız.

Back
X