İçim şişti artık yardım

Park yatak ya da telsiz lazim olmaz diye düşünüyorum.telsizler odasinda yatan bebekler icin. Oglunuzun kendi odasinda besik dışında kendi cocuk yatagi varsa sorun etmeyin derim.

Bunun için kendinizi üzdüğünüze değmez. Ayrıca sakın geri istemeyin,çok ayıp size yakışmaz. Bir an önce çocugunuza uyku eğitimi verin, siz kullanmasanız beşiği başkası kullanır böyle... Yemeyenin malını yerler misali... Eşiniz le beşik kelimesini hiç kullanmadan çocuğumuza çok acele yatak almalıyız, artik uyku eğitimi vermeliyiz gibi konuşup yatak alın, derim. Ama üzmeyin kendinizi...

Ben olsam görümcemden asla istemezdim de istetmezdim de. Çünkü sizin derdiniz aslında görümceyle değil eşinizle. Sizden habersiz vermemeliydi. Sürekli beşik derseniz de kardeşinden sizin adınıza isterse daha kötü olur. yüzyüze bakacaksınız.

3 yaşindaki bir çocuğun kendi odasi olmali. Siz ile beraber yatmasi hiç iyi değil. Ne eş ilişkisine, ne çocuk psikolojisine.

Taşinmayi beklemek saçma. Sadece ekstra bir eşya daha taşiniliyor. Yinede eşin hakliydi, sonuçta kullanilmiyordu. Tersi olsa ve siz kardeşinize verseniz ve eşiniz bozulsaydi nasil his ederdiniz?

Bence eşiniz ile konuşun ve çocuga normal yatak alin. Pahali olmaya gerek yok. Ama 4 yaşini cidden beklemeyin. O çocuğun kendine alani olmali. Ne kadar daha fazla beklerseniz, o kadar daha zor olur çocuk için.

Alt tarafı bi beşik .
Kendi kardeşinize verilmiş olsaydı bu kadar stres olur muydu acaba
Ortada ev araba gibi büyük bisey de yok yani

Ya şöyle bi durum var, durumu kötü olup ihtiyaç sahibi olsa insan kim olursa olsun verir. Ama şimdi görümceyle aradaki iletişimi bilmiyorum ama hem bi sıkıntı varsa hem de tutup doktor olmasına rağmen çocuğun beşiğini istediyse ben de kızardım sanki ya.

Bence eşin teklif etmiştir kullanmıyoruz sana veriyim diye
Yoksa neden kadın çocuğuna yatak almasın ki

Bence de istemeye hic gerek yok demek ki oglunuz yatmiyir ki verdiniz. Benim kizimin besigini ben kullandim ablam yogenime kullandi eltim ogluna kullandi simdi hamileyim tekrar bana geliyor... gidin guzel bir yatak begenin esinize de soyleyin onu alsin bos yere kafaniza takmayin bence

Eşim kardeşlerime çocugumun hiçbişeyini verdirtmez çünkü onlar çocuğumu çok sevmiyomuş tabi bu kendi düşüncesi.ben zaten istemek istemiyorum hatta bu durumu düşünmek bile istemiyorum.ama kardeşinin maddi durumu olmasına karsı bizden almasına bozuluyorum.belki oğlumun odası olsa bu kdr takmazdım.ben de iyi düşünmek maddi şeyler için kendimi üzmemek istiyorum.ama bi yanım beni böyle kemirdi resmen .r

Eşim kardeşlerime çocugumun hiçbişeyini verdirtmez çünkü onlar çocuğumu çok sevmiyomuş tabi bu kendi düşüncesi.ben zaten istemek istemiyorum hatta bu durumu düşünmek bile istemiyorum.ama kardeşinin maddi durumu olmasına karsı bizden almasına bozuluyorum.belki oğlumun odası olsa bu kdr takmazdım.ben de iyi düşünmek maddi şeyler için kendimi üzmemek istiyorum.ama bi yanım beni böyle kemirdi resmen .r

Back
X