- Konu Sahibi mervemahmet
çok değişik benım annemde öyle herseyı erkek tarafı yapar dıyıp duruyor.. zorla yaptırıyorum... aama altınlarımı almayı dusunecek kadar gıtmez yanı.. benım annemde kayınvalıdemı benden kıskanıyor o yuzden yapıyor. senınkıde belkı bundandır tatlım.. ama buna cözüm bulmak lazım ya..?? düğün günüonun tedırgınlıgıylemı mutlu olacaksın.. annenle oturup konusmayı denedın mı?
denemem mi neler oldu şimdiye kadar hep denedim ama beni nefret ettirme eşiğine getittircek kadar şeyler diyo. bu mu benim annem diyorum daha da kafayı yiyorum bu sefer. konuşmanın sonucu yok yani. eve geldik kardeşime diyo duydun mu bu kız bana vermicekmiş altınları diyo. düşün o kadar sinirlendim ettim eve geldik hala ne diyo. bigün iyice kafayı yedircek kurtulcak. laftan gocunmuyo ben ne dersem diyeyim ben napıyorum demiyo. o gün yolda gelirken baya bi laf dedi en son seninle 23 sene nasıl yaşadım ben şaşıyorum dedim. bu büyük bi laf değil midir Allah'ın aşkına ya öbür gün hiç bişi yok gibi devam. yapcaklarına da aynı şekilde devam yani