- Konu Sahibi mervemahmet
yaa birilerine anlatmazsam çatlıcam orta yerimden kendi annem düğündeki takılarımı alma planı yapıyo düşünebiliyo musunuz öz annem ya kafayı yicem en son bunu da yaptı yaaa ne yapıcam ben ya!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani?
anneniz neden böyle birşey istiyor?
maddi durumu kötü olabilir ama istedği doğru birşey değil.
altınlar eşin ve senin gelecek yönünde maddi garantindir.
buna sizden başkası dokunmamalı...
bunu açıkça söyleyin.
üstelik bu durumu eşiniz ve ailesi bilse ortalık karışır.
kulaklarına gitmeden annenizi böyle birşey olmayacağına inandırın.
ne nışanlının aılesıne ne de kendı aılene takılan altınları vermek zorunda değılsın
onlar sana hedıye olarak takılan bırşeydır
annene olsa annene takarlar demı ama..
eğer bıdaha söylıcek olursa, bız yenı evlenıyoruz belkı borçlarımız olacak belkı yatırım yapmak ıstıyoruz bıze lazım dersın
düğün günüde altınları söküp alamayacağına göre boşver![]()
değil canım durumumuz kötü değil kötü olsa neyse der insan. ben böyle birini görmedim zaten bi çok konuda maddiyat yüzünden kavga ederdik ama bu annemin geldiği son nokta artık. bugün akrabamızın düğününe gittik takılar takıldı kız ve erkek tarafından da takılar sökülmeye giderken arkalarından gittiler bak almaya gidiyolar dedi bana neyi alcaklar dedim takıları dedi onlara ne takılardan dedim sona yok alcakmış saycakmış bilmem ne bana gelenler gellmeye başladı geri vercem demeye başladı sonra onlar bizim borcumuz olcak dio geri ödenir ya takılanlar onlar da takanlara götürcekmiş bilmem ne onları alcakmış kafayı yedim böyle bişiyi bi anne nasıl düşünür ya senin borcun olcak mı diye sormuyo herşeyi erkek tarafına atmata uğraşıyo Allahtan güzel oynamayı biliyo da şimdiye kadar nişanlım ailesi bu yüzünü görmedi ne yapıcam ben ya.......nereye kadar off off
nişanlımın ailesine bişi demiyo annemi dışardan görenler ne tatlı kadın derler öyledir yani oynar. nişanlımın ailesine karşı da öyle. ama bigün elbet bu yüzünü görcekler. takılar çıkarılırken orda huzursuzluk çıkartcak bişi yapmaz umarımben kayınvalideme emanet etmeyi düşünüyorum ayrıca ne olur o sırada bilmiyorum ya. kayınvalidem de öyle sakin bi kadındır ki bari o yönden şanslıyım....
hem altakıları bankaya yatır tamam ne kayınvalıden vercen kaynanın senı sevecegını mı dusunuyorsun... hos hepımızı en basında coook sevdıler
bi de kayınvaliden göz koyarsa takılara asıl o zaman gör sen tantanayı :))
ama bu oyunun sonu çok kötü...
nişanlın ve ailen düğünden sonra bu 180 derece dönüşten dolayı emin sadece annene tavır almakla kalmaz...
senide bundan sorumlu tutabilirler.
baban nasıl peki?
eğer o annene nazaran daha anlayışlıysa ona anlat durumu,belki o annenin önüne geçer?
nişanlı biri olarak cok garıbıme gıttı... altınları ne yapıcak kızımın elının altında bulunsun zor zamanlarında ıslerıne yarar dıye nıye dusunmedı kı annen?? kayınvalıdenımı sevmıyor acaba o alacak falan mı sanıyor tatlım??
nişanlımın ailesine bişi demiyo annemi dışardan görenler ne tatlı kadın derler öyledir yani oynar. nişanlımın ailesine karşı da öyle. ama bigün elbet bu yüzünü görcekler. takılar çıkarılırken orda huzursuzluk çıkartcak bişi yapmaz umarımben kayınvalideme emanet etmeyi düşünüyorum ayrıca ne olur o sırada bilmiyorum ya. kayınvalidem de öyle sakin bi kadındır ki bari o yönden şanslıyım....
kiz ılla bırıne emanet etmek zorunda mısın gelın odası felan yok mu veya güvenebılceğın bırı sadıçlarınız felan
ne annene ver ne kaynanana sonra arada kalırsın
babannem acayip bi kadın canım yani annemin kayınvalidesi annem tüm kayınvalidelere çektircek gözüyle bakıyo bi güven kırılması var aslında. ama bunun için mi yoksa paraya olan düşkünlüğü için mi bilemiyorum ya. bi günden bi güne borcunuz harcınız olcak mı diye sormadı. çoğu şeyi hallettik çünkü biz belli yani olucak borcumuz ama umrunda mı değil anlamıyorum.....