Aslında ben bir süredir baska bir hatasını bekliyorum yani problem edebilecegim gecerli bir sebebim olsun diye. Daha önceden cok sey oldu ama ben hep farklı düsünüyordum safım iste yanlıslıkla demistir, düsünememistir, saka yamıstır vs. Suan o umursamadıgım seylerin saka olmadıgını cok iyi biliyorum ve aklıma geldikce ifrit oluyorum. Kalkıpta sen bana söyle yaptın desem zamanında neden sustun olur. O yüzden ikinci bir hamle bekliyordum yapacagım seyde kırıldıgımı belli edip buna baglı olarak mesafe koymak..
kırıldığını belli edip mesafe koyayım dersen eşinle aran bozulur
er geç yine barışın olurmu öyle şey vs başlar
hiç boşa bu yöntem işe yarar diye bekleme
herkes ben yaparsam olur diyo
bi bakmışız iki gün sonra adam yüzsüz kadın yüzsüz diye yine geliyor kızlar
ozaman senin bence daha genel geçer daha çok denenmiş onaylanmış işe yarar yöntemlere ihtiyacın var
bu da ya laf sokmak yada vurdumduymaz olmak
ikisinden birini seçip
nasıl davranacağına karar vereceksin
laf sokacaksan eğer
herşeye şakayla lafını pat pat vereceksin
eltin senin yanında uzanıyomu
adamdan saymıyon herhalde XXXX abla deyip yapıştıracaksın ya da
hayırdır abla hastamısın gidelim biz istersen deyivereceksin
yok sen yat uzan keyfini bozmada neymiş
çüş devenin nalı yanihayır misafirin yanında hadi sen neyse kadınsın eşinde vardır muhtemelen yani bir erkeğin olduğu yerde uzanılmazki..
yani canım anlayacağın sen diğer türlü yaprsan soğurda soğursun
ya espiri ile lafını vereceksin anında ya utanır ya terbiyeyi bozar terbiyeyi bozarsa bi kabahatin olmadığından senden yana bişey olmaz eşinde birdaha git demez
yada aklı başına gelir en azından sana saygısızlık yapmaz
ha birde sna espiriyle laf söylemeye çalışırsa hiç altta kalma ne zaman gördün öyle olduğumu
falan de
şaka derse
her şakanın altında bir gerçek yatar de..
uzarsa konu öyle düşünüyorsan söylede bileyim falan dersin..