Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum, farkindayim. Ama benligimi kaybettim sanki. Kendimi taniyamiyorm. Hazmedemiyorum.bosuna sirtinda yuk tasiyorsun. degmez.
Ya daha bundan 5 sene önce esim bu kardesine dediki:eger yengene karsi bi saygisizligin olursa alirim seni ayagimin altina. Ne degisti? Adam pisman cok pisman, beni mutlu edebilmek icin elinden ne geliyorsa yapiyor ama ben o kara geceyi unutamiyorum.Emin ol ben çok daha kötülerini yaşadım arada aklıma geliyor ama bunun bi faydası olmadığını bildiğim için aklından atıyorum hemen. şimdi çok şükür gayet mutluyuz eşimle. eskiden yaşadığın üzüntüleri şimdi tekrar hatırlayıp üzülmek sadece zaman kaybı olur gençlik bi daha gelmiyor be kuzum.
Iste korktugumda bu!Geçmez bu ölene kadar hep kalbinizde kalacak. Isterseniz eşinizi siz hirpalayin insanların içinde, isterseniz görümcenizi aşağılayın yok yine de geçmez.
Ya daha bundan 5 sene önce esim bu kardesine dediki:eger yengene karsi bi saygisizligin olursa alirim seni ayagimin altina. Ne degisti? Adam pisman cok pisman, beni mutlu edebilmek icin elinden ne geliyorsa yapiyor ama ben o kara geceyi unutamiyorum.
Geçmez bu ölene kadar hep kalbinizde kalacak. Isterseniz eşinizi siz hirpalayin insanların içinde, isterseniz görümcenizi aşağılayın yok yine de geçmez.
Herkes bu olayi duydu. Cekip gitmek istedim, ailem yok pisman olursun dedi. Hani diyorum keske o gece o evde tas ustune tas birakmasaydimda inceldigi yerden kopsaydi. Sanki alnimda bir damga var: görumcesi yuzunden dayak yiyen kadin. Ki dayak Atamadi cunku Millet araya girdi.Bak canım ne güzel demişsin? bence ortada o kadar da büyütülecek birşey yok yani en azından benim kadar kötü şeyler yasamadın. İçindekileri bi yana at ve Herseye yeniden başla. ben eşimle hadi sıfırdan başlayalım yeni evlenmiş gibi geçmişteki tüm hataları unutalım demiştim. öyle de yaptık şimdi çok şükür bi sorun yok. Esinle mutlu olmak varken Eskileri düşünüp neden şimdiki zamanı mahvediyosun ki?
Herkes bu olayi duydu. Cekip gitmek istedim, ailem yok pisman olursun dedi. Hani diyorum keske o gece o evde tas ustune tas birakmasaydimda inceldigi yerden kopsaydi. Sanki alnimda bir damga var: görumcesi yuzunden dayak yiyen kadin. Ki dayak Atamadi cunku Millet araya girdi.
Öncelikle şunu bilmelisin ki o olayı duyanlar seni değil eşinin ailesini ayıplar. Şimdi üzülerek sadece kendini mahvediyorsunHerkes bu olayi duydu. Cekip gitmek istedim, ailem yok pisman olursun dedi. Hani diyorum keske o gece o evde tas ustune tas birakmasaydimda inceldigi yerden kopsaydi. Sanki alnimda bir damga var: görumcesi yuzunden dayak yiyen kadin. Ki dayak Atamadi cunku Millet araya girdi.
Maskat o an söyleyemediklerimi söylemek.Konussanda gecmezki ne gerek var tekrar gerginlige
Bu olay icin gorumcenizle yuzlesecek bir sey yok ki,esiniz once uzerinize yuruyor sonra ozur diliyor. Hazmedemediginiz nokta bu olmali. Gorumce kim,evin disindaki bir insan. Ama siz ozur dahi dilemis bile olsa uzerinize yuruyen bir adamla hala evlisiniz.Ya daha bundan 5 sene önce esim bu kardesine dediki:eger yengene karsi bi saygisizligin olursa alirim seni ayagimin altina. Ne degisti? Adam pisman cok pisman, beni mutlu edebilmek icin elinden ne geliyorsa yapiyor ama ben o kara geceyi unutamiyorum.
Haklisin hala onunla evliyim, bosanmayi istedim ama binbir nedenden dolayi bosanmadim. Sonrada ablasi vefat etti olaydan sadece bi kac ay sonra, acidim ona ama en cokta cocuklarima.Bu olay icin gorumcenizle yuzlesecek bir sey yok ki,esiniz once uzerinize yuruyor sonra ozur diliyor. Hazmedemediginiz nokta bu olmali. Gorumce kim,evin disindaki bir insan. Ama siz ozur dahi dilemis bile olsa uzerinize yuruyen bir adamla hala evlisiniz.
O zaman unutmak gerekiyor yasananlari. Diledigi ozurun bence hic bir kiymeti yok. Evli kaldiysaniz her seyi affetmis olmaniz lazim ki kafaniz rahat olsun. Size yazik degil mi 5 senedir bu sekilde yasamak? Ya unutun ya ayrilin.Haklisin hala onunla evliyim, bosanmayi istedim ama binbir nedenden dolayi bosanmadim. Sonrada ablasi vefat etti olaydan sadece bi kac ay sonra, acidim ona ama en cokta cocuklarima.
Yok olay gecen sene oldu. 5 sene önce kardesine dediki yengene karsi saygisizlik yapsan alirim ayagimin altina seni. Hani diyorum 5 sene icinde ne degistide bu Adam böyle yapti. Özur dilemesinin hic bir kiymeti yok bende, yaptigi hicbisey yarama melhem olmuyor.O zaman unutmak gerekiyor yasananlari. Diledigi ozurun bence hic bir kiymeti yok. Evli kaldiysaniz her seyi affetmis olmaniz lazim ki kafaniz rahat olsun. Size yazik degil mi 5 senedir bu sekilde yasamak? Ya unutun ya ayrilin.