- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Nasıl bir hata yaptınız neler yaşadınız da böyle düşünüyorsunuz artikEvliliğe, aşka, sevgiye, umuda dair tüm hislerim bitti.
Şöyle Bi yansımama baktım otobüste gelirken, eskiden ne neşeliydim. Güldüğümde gözümün ışıltısını görenler iltifat ederdi. Çok güzel değilim ancak hep eğlenceliydim.
Ayaküstü flört ederdim kendimle.
O kadar çok hayal ederdim ki huzurlu, mutlu, çocuklu aşk dolu bir evliliği. Mert, gözükara, sapasağlam bir adamı. Öyle güçlü olmalıydı ki kedi gibi kucağında, beni koruyacağından emin uyumalıydım.
Sonra hayvanlar, mesela sokakta bulduğumuz yaralı bir hayvancağızı tedavi edip, sahiplenecektik. Gezecektik, görecektik.
Evde oturup film izleyecektik. Sırf sadece istiyoruz diye yeni dil öğrenecektik.
Ne bileyim, hiçbirini yaşayamadım. İçim çok buruk, durup dururken ağlamak istiyorum.
Tokaların kırıldığı gür saçlarımı istiyorum.
Bir süre için elim kolum bağlı.
Bir daha asla evlenmeyeceğim, sadece kariyer yapacağım.
Ah ruhum. Kendi gözlerimin içine baka baka yıktım seni. En çok kendimden özür dilerim.
istenirse herşey güzel olacakBu hayatta herkesin sinavi, imtihani baskadir. Sizinki de buymus. Bundan sonrasi cok guzel olsun sizin icin.
Binbir umutla yanlış biriyle evlendim. Yapabileceğim en büyük hatayı yaptım.Nasıl bir hata yaptınız neler yaşadınız da böyle düşünüyorsunuz artik
İnsan bazen dinlenmek istiyor ya. Ne bileyim, hayat boyu hep yalnızdım ve sürekli kendi işimi kendim yaptım. Sadece yorgunum.beklentiyle evlenilmez
kadın olarak güçlü sağlam ayakları üzerinde durabilen evini işini aşını çocuğunu koruyabilen bir kadın fikri de beni çok mutlu eder
bu ülkenin güçlü erkeklerinden çok güçlü kadınlara ihtiyacı var
inancın kendine olsun başkasına değil
deyip sosyal mesajınızda verelim
hayallerimiz benziyormuş:)Evliliğe, aşka, sevgiye, umuda dair tüm hislerim bitti.
Şöyle Bi yansımama baktım otobüste gelirken, eskiden ne neşeliydim. Güldüğümde gözümün ışıltısını görenler iltifat ederdi. Çok güzel değilim ancak hep eğlenceliydim.
Ayaküstü flört ederdim kendimle.
O kadar çok hayal ederdim ki huzurlu, mutlu, çocuklu aşk dolu bir evliliği. Mert, gözükara, sapasağlam bir adamı. Öyle güçlü olmalıydı ki kedi gibi kucağında, beni koruyacağından emin uyumalıydım.
Sonra hayvanlar, mesela sokakta bulduğumuz yaralı bir hayvancağızı tedavi edip, sahiplenecektik. Gezecektik, görecektik.
Evde oturup film izleyecektik. Sırf sadece istiyoruz diye yeni dil öğrenecektik.
Ne bileyim, hiçbirini yaşayamadım. İçim çok buruk, durup dururken ağlamak istiyorum.
Tokaların kırıldığı gür saçlarımı istiyorum.
Bir süre için elim kolum bağlı.
Bir daha asla evlenmeyeceğim, sadece kariyer yapacağım.
Ah ruhum. Kendi gözlerimin içine baka baka yıktım seni. En çok kendimden özür dilerim.
Hata insanlar için.Binbir umutla yanlış biriyle evlendim. Yapabileceğim en büyük hatayı yaptım.
istenirse herşey güzel olacak
Hayatım boyunca hep böyleydim biliyor musun. Hep eğlenceli ancak aynı zamanda dağ gibi taş gibi sert. Annem bile bana sen benim ardımdaki dağ gibisin der.Kimseye yaslanmayacaksin, kendini sevecek kendini mutlu edeceksin. Tek geldik tek gidecegiz.
Bunun bilincinde herdaim olunmali bence.
Yeniden biriyle olursan bu kafada ol. Herkes kendi halinde bir bütündür.
Kisaca yarim kalmadin sadece tek basina bir bütün oldugunu unuttun.
Kendi hislerini ve hayatini baska bir insanin eline verme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?