İçim taştı.

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Evliliğe, aşka, sevgiye, umuda dair tüm hislerim bitti.
Şöyle Bi yansımama baktım otobüste gelirken, eskiden ne neşeliydim. Güldüğümde gözümün ışıltısını görenler iltifat ederdi. Çok güzel değilim ancak hep eğlenceliydim.
Ayaküstü flört ederdim kendimle.
O kadar çok hayal ederdim ki huzurlu, mutlu, çocuklu aşk dolu bir evliliği. Mert, gözükara, sapasağlam bir adamı. Öyle güçlü olmalıydı ki kedi gibi kucağında, beni koruyacağından emin uyumalıydım.
Sonra hayvanlar, mesela sokakta bulduğumuz yaralı bir hayvancağızı tedavi edip, sahiplenecektik. Gezecektik, görecektik.
Evde oturup film izleyecektik. Sırf sadece istiyoruz diye yeni dil öğrenecektik.
Ne bileyim, hiçbirini yaşayamadım. İçim çok buruk, durup dururken ağlamak istiyorum.
Tokaların kırıldığı gür saçlarımı istiyorum.
Bir süre için elim kolum bağlı.
Bir daha asla evlenmeyeceğim, sadece kariyer yapacağım.
Ah ruhum. Kendi gözlerimin içine baka baka yıktım seni. En çok kendimden özür dilerim.

Hersey insanlar icin.benim isyani biraktigim gun onkoloji odalarini ve mezarlikta sevdiklerimi kaybettigim gun bitti.nasil bu kadar umursarmassin yerinde olmak isterdim hayat sana guzel dedi daha az once arkadasim.napim hayatta kaybedilecek en buyuk degerlimi kaybetmisim melegimi topraga gommusum daha bu saatten sonra ne kocanin attigi trip ne ailesinin yaptigi isguzarliklar ne isyerinden aldigim asgari ucret ne komsununun viziltisi.daha insana bunlar koyarda surat asarmi...son konumu actim gecenlerde o gun kapattim.hayat bu saatten sonra bana guzel...

Şöyle Bi yansımama baktım otobüste gelirken, eskiden ne neşeliydim. Güldüğümde gözümün ışıltısını görenler iltifat ederdi. Çok güzel değilim ancak hep eğlenceliydim.
O kadar çok hayal ederdim ki huzurlu, mutlu, çocuklu aşk dolu bir evliliği. Mert, gözükara, sapasağlam bir adamı. Öyle güçlü olmalıydı ki kedi gibi kucağında, beni koruyacağından emin uyumalıydım.
Sonra hayvanlar, mesela sokakta bulduğumuz yaralı bir hayvancağızı tedavi edip, sahiplenecektik. Gezecektik, görecektik.
Evde oturup film izleyecektik. Sırf sadece istiyoruz diye yeni dil öğrenecektik.
Ne bileyim, hiçbirini yaşayamadım. İçim çok buruk, durup dururken ağlamak istiyorum.
Ah ruhum. Kendi gözlerimin içine baka baka yıktım seni. En çok kendimden özür dilerim.
Nasıl bir hata yaptınız neler yaşadınız da böyle düşünüyorsunuz artik

beklentiyle evlenilmez
kadın olarak güçlü sağlam ayakları üzerinde durabilen evini işini aşını çocuğunu koruyabilen bir kadın fikri de beni çok mutlu eder
bu ülkenin güçlü erkeklerinden çok güçlü kadınlara ihtiyacı var
inancın kendine olsun başkasına değil
deyip sosyal mesajınızda verelim

beklentiyle evlenilmez
kadın olarak güçlü sağlam ayakları üzerinde durabilen evini işini aşını çocuğunu koruyabilen bir kadın fikri de beni çok mutlu eder
bu ülkenin güçlü erkeklerinden çok güçlü kadınlara ihtiyacı var
inancın kendine olsun başkasına değil
deyip sosyal mesajınızda verelim
İnsan bazen dinlenmek istiyor ya. Ne bileyim, hayat boyu hep yalnızdım ve sürekli kendi işimi kendim yaptım. Sadece yorgunum.

hayallerimiz benziyormuş:)
ama en ümitsiz anda gerçek oluyor ya hayaller bence sizinki yakın zamanda gerçek olacak...dilerim benim de öyle olur:)

Kimseye yaslanmayacaksin, kendini sevecek kendini mutlu edeceksin. Tek geldik tek gidecegiz.
Bunun bilincinde herdaim olunmali bence.

Yeniden biriyle olursan bu kafada ol. Herkes kendi halinde bir bütündür.
Kisaca yarim kalmadin sadece tek basina bir bütün oldugunu unuttun.
Kendi hislerini ve hayatini baska bir insanin eline verme..

Kimseye yaslanmayacaksin, kendini sevecek kendini mutlu edeceksin. Tek geldik tek gidecegiz.
Bunun bilincinde herdaim olunmali bence.

Yeniden biriyle olursan bu kafada ol. Herkes kendi halinde bir bütündür.
Kisaca yarim kalmadin sadece tek basina bir bütün oldugunu unuttun.
Kendi hislerini ve hayatini baska bir insanin eline verme..
Hayatım boyunca hep böyleydim biliyor musun. Hep eğlenceli ancak aynı zamanda dağ gibi taş gibi sert. Annem bile bana sen benim ardımdaki dağ gibisin der.
Hani şey gibi düşün, kilometrelerce yol yürümüşsündür, dur şurada soluklanayım derken oturduğun sandalye kırılmıştır. Kalkıp yürümem gerekiyordur ama yalnızlık artık çok ağır gelmeye başlamıştır.
Öyle işte.
Bir kaç güne geçer, sadece arada böyle anlatamadıklarımı yazıyorum. İyi geliyor.

Back
X