İçim titriyor, ellerim buz gibi oldu, iğnelere batıyor yüzüme, vücuduma, göğsüme.

Ömrunun sonuna kadar 4 duvarda yanlız gecırecek degılsın . Kendıne gelıceksın yakında .

Kendine gel bi yanı hem eski sevgili olayı var, hemde neler yaşatmış sana.. Kendine garezinmi var hala napicam diyorsun.. Yıllarım gitti deme yani altı ustu 1,5 yıl.. Bu sürede yüzünü gormussun şükret ..

Zamann çoook çabuk geçicek ..
Bu adide senin hayatında bır tecrube olarak kalıcak..

Aslında sende çoktan bitmiş ama fiile dökememişsin,bunlar da vesile olmuş
Su an aci cekiyorsun ama geçecek,ona dair hicbir his kalmayacak içinde
Şükret bu adamdan kurtulduğuna ve sadece zamana bırak

madem sevmiyosun madem umrunda değil niye bu kadar laf ediyosun alt tarafi eski sevgilinin yalanciligini görmüşsun.. yok iğneler batiyo yok sancilar giriyor sen kurtulduguna dua et kendine dert aranma bence

Aslında sende çoktan bitmiş ama fiile dökememişsin,bunlar da vesile olmuş
Su an aci cekiyorsun ama geçecek,ona dair hicbir his kalmayacak içinde
Şükret bu adamdan kurtulduğuna ve sadece zamana bırak
Evet bitmişti yaptıkları yüzünden. Oturdum ağlıyorum sadece. Editleyeip anlattığım son olayla hiç öfke kalmadı içimde. Hissizleştim. Sadece bu kadar kirlenen hikayeme ağlıyorum.. Birazdan anneme sarılacağım. Geçecek..

Evlilerden bile çok kavga ettiğiniz ilişkiyi neden yürütürsünüz?
Mazoşistlik başka bir şey değil.
Ayrıca babayı karıştırmak hiç ama hiç olmamış. Hem de sırf hırs almak için. Yazık adama.

Beni tehdit ediyordu. Susmuyordu gerçek yüzünü ortaya döküp saçtığım halde.. Susmayacaktıda. Karşımda babam, önümde tehdit mesajları ve bir arama.. Tutamadığım gözyaşlarım.. Ne yapsaydım ? Bunca şeyden sonra Nasıl susabilirdim ki..

Yooo susun demedim.
Hatta konuşmakta geç kalmışsınız o kişiye karşı.
Ancak böyle boş beleş insanlar için anne babayı üzmemek lazım.

Dusunmemeye calisin baska seylerle ilgilenin o akliniza gelince izin vermeykm kafanini mesgul etmesine ..
Mutfaga girin yemekti pasta falan... Yada sac bas falan deistirin yeni elbiseler alisveriste hic fena olmaz tabi yada netten ilginizi cekecek zamaninizi harcayacak seylerle oyalanin ama izin vermeyin baskasinin sizi uzmesine okey oyna :) 101 fena zaman harcar

Ya ben artık istiyorum ki, şu yoldan geçen adamlar benim için ne ifade ediyorsa oda onu ifade etsin. Tamamen silinsin istiyorum içimdeki izi.
Zamanla her sey duzelecek, bundan emin olun.
Bir kagida yazin:
BEYNIMDE SANA YER YOK!
kalbimde degil beynimde, bu cok onemli.cebinizde dursun.
Acilar hafifleyecek.
Her gun en az yarim saat odaniniza kapanin, aglayin, bagirin cagirin, tabak/ vazo kirin. Tum ofkenizi kusun. ama ..
o yarim saat TAM bittiginde...
BEYNIMDE SANA YER YOK!
BEYNIMDE SANA YER YOK!
BEYNIMDE SANA YER YOK!
bunu tekrarlayin.
ve kendinize yeniden yarattigginiz civil civil bir evrenin kralicesi olun.
Gececek, bundan emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…