İçim Yana Yana topluyorum esyalarimi.

Bu tür konular okuyunca kahroluyorum.Allahım yar ve yardımcınız olsun canım.Üzülme demek kolay insanın içi yanarak gitmesi kadar acı ne varki.

Günler, saatler gectikce daha bi stres oluyorum.rabbim ayakta durucak, dayanicak guc versin.o gun nasil gecicek bilmiyorum. Cok zor.dusundukce dahada zorlasiyo hersey

Bosandik.hemde 5 dk bile surmedi. Haftaya karar kağıdını alicakmisiz.Rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin inanin cok zor.:-(

her şeyde vardır bir hayır
takma kafana. zamanla alışacak ve alışkanlığından kurtulacaksın.

sanırım bunun sevgıyle bıle alakası yok, tamamen alışkanlıkla ilgisi var
o alışkanlık yakıyor aslında insanın canını, o alışkanlık insana gittiği yerde hiçbir yere sığdıramıyor.

Bosandik.hemde 5 dk bile surmedi. Haftaya karar kağıdını alicakmisiz.Rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin inanin cok zor.:-(

bence sen boşandım diye düğün bayram etmelisin...kv-kp-görümce ile yaşanılan bir ev,hepsinin ayrı ayrı tafrası,suratı,karışması,eşinin ilgisizliği...üstelik sen maaşını bile kp eline veriyormuşsun:26:4 sene boyunca uğraşmış çabalamışsın zaten bu evlilik için...şimdi içini acıtan bişey kalmamalı,için rahat,gönlün ferah olmalı

Bu kadar demekki, buraya kadarmis.4 senelik evliligimizi yurutemedik.yapamadik olmadi beceremedik biz bu isi.en sonunda gelinen nokta bu.icim kaniyo cok aci çekiyorum. Hem agliyor hem topluyorum esyalarimi.Hic bu kadar kahrolmamistim.Dusmanimin basina vermesin bu aciyi.cok zor coook.Allahim ne olur sen bana yardim et.sen bana sabir ver Allahim.

cokk zor gercekten Allah kimseye vermesin bende içim yana yana topladım dün eşyalarımı ve cıktım o evden olmuyor bitti artık dedi 7 senelik evlilik 3 yasında bir kız cocugu cok acı çekiyorum kan aglıyor yüreğim ama yapacak birşey yok istemiyor Allahım bu yolda olanların hepsine sabır versin yardımcısı olsun :43:

Back
X