İçim Yana Yana topluyorum esyalarimi.

allah yardımcınız olsun cok uzuldum su lohusa halımle sıze dua edıyorum rabbım her ısınızı yoluna koysun sıze hayırlı kapılar acsın hayatınız her daım huzurla dolsun ınsallah

allah yardımcınız olsun cok uzuldum su lohusa halımle sıze dua edıyorum rabbım her ısınızı yoluna koysun sıze hayırlı kapılar acsın hayatınız her daım huzurla dolsun ınsallah

doğum yaptınız anladığım kadarıyla.allah bağışlasın ve de acil şifalar versin inş.sezeryan zordur malum

Cok tsk ediyorum. Allah razi olsun.rabbim bebeğinize ve size hayirli yazilar yazsin.

doğum yaptınız anladığım kadarıyla.allah bağışlasın ve de acil şifalar versin inş.sezeryan zordur malum
evet yaptım cok cok sagolun allah razı olsun dunya guzelı kara bır kızım oldu 3. kızım:))) buda babasının kopyası esmer esmer 3 kızım var teyzesı bende sarısınım tezata bakar mısın:)))

Cok tsk ediyorum. Allah razi olsun.rabbim bebeğinize ve size hayirli yazilar yazsin.
sagolun canım amin rabbım cumlemıze merhamet etsın sakın uzulmeyın bu gunler bakı degıl gececek bıtecek emın olun sız degıl o kaybettı zaman ıcersınde cok ah edecek sız de duyacaksınız ama ne fayda
rabbım sızı bundan beterıyle sınamasın guc kuvvet versın ınsallah amin

sagolun canım amin rabbım cumlemıze merhamet etsın sakın uzulmeyın bu gunler bakı degıl gececek bıtecek emın olun sız degıl o kaybettı zaman ıcersınde cok ah edecek sız de duyacaksınız ama ne fayda
rabbım sızı bundan beterıyle sınamasın guc kuvvet versın ınsallah amin

Yola çıktık esyalarimi almaya gidiyoruz.dua edin bana ne olur :-(

evet yaptım cok cok sagolun allah razı olsun dunya guzelı kara bır kızım oldu 3. kızım:))) buda babasının kopyası esmer esmer 3 kızım var teyzesı bende sarısınım tezata bakar mısın:)))

eminim 3de dünya güzelidir.rabbim bahtlarını da güzel etsin inş(amin)

Yola çıktık esyalarimi almaya gidiyoruz.dua edin bana ne olur :-(

Allah sana çok çok sabır versin Saat olmuş yarım Benim aklım sende Kendine ne iyi gelecekse onları yap Duamız seninle Yeni bi hayat var önünde belki yeniden AŞK var Hemde sana layık Bunlar sana bi tecrübe oldu diye düşün Yaran taze ama kabuk bağladığında bak gör ne kadar güçlü olacaksın Çevrende seni önemseyen o kadar çok insan vardırki sen şuanda göremiyosun ama ben eminim Zafer senin o kaybetti Yeniden evlense bile başını duvarlara vuracaktır ahın ona kalmaz hiiiç merak etme Bizi durumundan haberdar et sürekli gözüm burda

Allah sana çok çok sabır versin Saat olmuş yarım Benim aklım sende Kendine ne iyi gelecekse onları yap Duamız seninle Yeni bi hayat var önünde belki yeniden AŞK var Hemde sana layık Bunlar sana bi tecrübe oldu diye düşün Yaran taze ama kabuk bağladığında bak gör ne kadar güçlü olacaksın Çevrende seni önemseyen o kadar çok insan vardırki sen şuanda göremiyosun ama ben eminim Zafer senin o kaybetti Yeniden evlense bile başını duvarlara vuracaktır ahın ona kalmaz hiiiç merak etme Bizi durumundan haberdar et sürekli gözüm burda

Canim benim cok tsk ederim ilgi ve alakana.esyalarimi topladik.babamin istegi uzerine gece 11 de geldi nakliye.esyalarim geldi.icim buruk, kirgin.su saat oldu hâlâ uyuyamadik annemle.sagolsun cok destek oluyo. Tek sıkıntım babam.bekarkende cok çektirdi bana.isi gucu hep yalan dolan.2 hafta once ogrendimki babam esimden mahkemem vardı paraya cevrildi demis. Resmen para istemiş. Bizimkide vermiş.halbuki oyle bisey yok.bir igne bile almamistir.bide kalkmis bugun diyoki davayi biz degil onlar acsin.neymis davayi acan % 50 hak alma Şansı düşüyomus.ulan sen bugune kadar ne yapin ki.bahcivanlik yapmış toprak kazimis o kadar masraf yapmis ben hakkimi istiyorum diyo gelip elime sayicalar diyo. Benim burda canım yanmis babam hakki olmayan hakki derdinde.sabir Allahim sabir

canım yaaa hayat çok acımasız işte... İlla birine eyvallah etmek zorundayız Babaya eyvallah etmek eşten daha kolaydır çünkü babadan eşinden beklediğin ilgiyi duygusallığı beklemezsin ve daha az canın acır Bide çocuk olsaydı senin için ne kadar zor olurdu bi düşün En azından o yok Bırak gurur yapmayı yazık sana Baban onlara küfürde etse takma kafana Belki de şuanda sen anlayışlı davranayım belki geri dönüşü olur diyosundur içinden ama sakın bunun için umutlanma... bu sadece canının daha fazla yanmasına sebep olur Zaten sen ne düşünürsen düşün herşey olacağına varır

Yeni hayatının olumlu yanlarını düşün Eski kötü günlerin olmicak artık daha iyi olucaksın Bu hastalıktan sadece sen kendini çekebilirsin Olumlu düşün hep Allahım sana en kısa sürede yeni bi aşkla karşılaştırsın Aklını başından alıcak sana layık bi adam versin sana

O adam gerçekten sana layık değildi unutma Seni birazcık sevseydi boşanmaya razı olmazdı Ve bu adam için göz yaşı dökmek aptallık olur Kendini en kısa sürede toparla Buraya yazmak sana iyi gelicek Yaz içinde tutma Bu dönemi atlatman için elimzden geleni yaparız yanındayız....

Rabbimdem sadece sabir istiyorum. Allah im bu babam olcak insana akil fikir versin. Benim canım yanmis o hala paranin derdinde.benim yuzume konusamiyi gidiyo anneme soyluyo yok nafaka isticekmisim bilmem ne.annem de dediki neyle tutcan avukat.neymis baro avukat ayarliyomus.ben nafaka falan istemiyorum zaten mahkemeden sonra 10.000 tl alicam protokol duzenlendi hazir.o simdi parayi aliyim rahat, huzur vermicek bana böyle karaktersiz bi babam var.4 senelik evliyim bi kere evime gelmedi. Ama konu para olunca kimseyi tanimiyo.kafayi yicem ya :-(

Babanın yaptığı çok yanlış gerçekten Onun şuanda tek yapması gereken senin yaralarını sarıp destek olmak Ama neyse sen canını sıkma bırak iki kişiliksiz birbirini bulmuş... yesinler birbirlerini. Senin barışmaya niyetin var gibi geldi bana Onadanmı babanın yaptıkları sıkıyo canını

ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH canim ya.. zaten zor bir donemdesin anlasilan evdede huzur yok,
ALLAH babanada akil fikir versin..kizinin yuvasi yikilmis konusulanlara bak tovbe..:25:

Büyük umudun sevginin yerini kocaman enkaz alması koca bir kriz demektir. Allah yardımcın olsun olurda.

Eşin evlenirkende aman aman zayıf değilmiş ama dahada kilo aldıysa durum vahim. Böyle birden değişen insanlara ifrit oluyorum ama kavun değilki koklayasın.

Kocaman hayat var önünde çalış gez dolaş mutlu olmana bak aşk gelir sevgi gelir hemen gelir konuverir yanına sen dik dur. Şarkılar söyle :16:

Babanın yaptığı çok yanlış gerçekten Onun şuanda tek yapması gereken senin yaralarını sarıp destek olmak Ama neyse sen canını sıkma bırak iki kişiliksiz birbirini bulmuş... yesinler birbirlerini. Senin barışmaya niyetin var gibi geldi bana Onadanmı babanın yaptıkları sıkıyo canını

Bu kadar yasananlardan sonra asla barismam.bana kadinligimi yasatamayan, hissettiremeyen bi insani istemiyorum hayatimda.zor bi surec beni bekliyo.ikimiz icin hayirlisi neyse o olsun

Büyük umudun sevginin yerini kocaman enkaz alması koca bir kriz demektir. Allah yardımcın olsun olurda.

Eşin evlenirkende aman aman zayıf değilmiş ama dahada kilo aldıysa durum vahim. Böyle birden değişen insanlara ifrit oluyorum ama kavun değilki koklayasın.

Kocaman hayat var önünde çalış gez dolaş mutlu olmana bak aşk gelir sevgi gelir hemen gelir konuverir yanına sen dik dur. Şarkılar söyle :16:

Annem ve kiz kardesim sayesinde cok daha iyiyim.babamdan hicbir destek görmüyorum. Bi kez alıp beni karsisina.konusmadi bile. Nasılsın vs. Sormadı bile.ancak otursun nafaka alcak,hakkını alcak desin dursun.benim canım yanmış o nasil para koparirim derdinde

para için borcum vardı verdim deseniz..
ne yapın edin o paradan ümidi kesmesini sağlayın, yoksa daha çok yaralanacaksınız...
Allah sabır versin

Eveet...Mahkeme günümüz belli oldu.09 temmuz saat 09:45.Gorumcem avukat oldugu icin ve anlaşmali boşanma oldugundan cok erken tarihte mahkeme gunu.haziranin 6. Annemin evine geldim.1 ay olcak.bian önce bitsin bu is bende yoluma bakiyim.Rabbim herkese sabır, guc,kuvvet versin.icinde banada.

Back
X