icim yanar,içim kanarda,isyannnnnnnnn:(

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
Merhaba arkadaşlar dün bişi ogrendim morelim bozuldu.
suuidi arabistanda evde oturan kadınlara maaş baglıyorlarmış ayda 2 bin sr filan ...
türkiyede bu yok ancak zam burda calışıyoruz çalısıyoruz türkiyede 1 ayda paramız bitiyor öyle şey olurmu yaa?

Muhtemelen sadece Suud kadınları için geçerlidir o. Suud erkeklerde istemedikleri zaman asla işe gitmiyorlarmış ama patronları birşey söyleyemîyormuş.

Çalışmadan, üretmeden evde oturup para beklemek. Ne desem bilemedim şimdi.

suudi Arabistan ve Türkiye yi kıyaslayarak saçmaladınız..petrol zengini bir ülke ve kadınları sosyal hayattan men eden bir politikanın ürününe isyaaaaan yapmak da bi acayipmiş.

suudi Arabistan ve Türkiye yi kıyaslayarak saçmaladınız..petrol zengini bir ülke ve kadınları sosyal hayattan men eden bir politikanın ürününe isyaaaaan yapmak da bi acayipmiş.
Öyle degil calışan kadınlarda var burda ogretmen gibi onlarda ayda 10 bine yakın alıyorlar ..
O 2 bin ev hanımı olanlara cocuklu olanlara bide..

O parayı suudlar veriyor da ne oluyor. Sanki kadınlar çarşı pazar gezip tozup harcıyorlarda...

Aman kalsın özgürlüğümu elimde alıp üstüne bide para gerek yok o paraya da eminim ya esler ya babalar el koyuyordur paraya

Öyle degil calışan kadınlarda var burda ogretmen gibi onlarda ayda 10 bine yakın alıyorlar ..
O 2 bin ev hanımı olanlara cocuklu olanlara bide..
siz ne kadar alıyorsunuz?
birde orda evlerin camları küçük ve tavana doğru oluyor sanırım yani bir bodrum katı görüntüsü hava koşullarından ötürü bu durumda bana trilyonlar verseler suudi arabistanda kalamazdım..aklıma nerden geldiyse söyleyesim geldi :KK53:

O parayı suudlar veriyor da ne oluyor. Sanki kadınlar çarşı pazar gezip tozup harcıyorlarda...

Aman kalsın özgürlüğümu elimde alıp üstüne bide para gerek yok o paraya da eminim ya esler ya babalar el koyuyordur paraya
Evet haklısın el koyuyorlardır ama burda kadınlar carsısı var yani kadınlar hep alışverişte..

siz ne kadar alıyorsunuz?
birde orda evlerin camları küçük ve tavana doğru oluyor sanırım yani bir bodrum katı görüntüsü hava koşullarından ötürü bu durumda bana trilyonlar verseler suudi arabistanda kalamazdım..aklıma nerden geldiyse söyleyesim geldi :KK53:
Evet zaten iyi yanı maaş baglamaları..ahahah:)
yoksa ozgur bir ülke degil.

X