• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim yanarak söylüyorum; belki de bitiyor

Ailesiyle problem nedir ?
Sevmemen için sebep var mı yoksa sadece sevmiyo musun ?

Duyulmuycak yutulmuycak şeyler mi yaşıyosun eşinle aranı açıyosun

Sevilmeyen kayınaile sevilmeyen ders gibidir. Mecburen derstesindir süre dolana kadar kalırsın süre biter nefes alırsın.

Negüzel bebeğin var kovduğun halde arayıp soran eşin var. Aptalca gurur yapıp çocuğundan senden vazgeçmiyo.

Sevilmeyen kayınaile sevilmeyen ders gibidir. Mecburen derstesindir süre dolana kadar kalırsın süre biter nefes alırsın.

Negüzel bebeğin var kovduğun halde arayıp soran eşin var. Aptalca gurur yapıp çocuğundan senden vazgeçmiyo.

Çok iyi dedin canım :)

Bir arastir istersen, psikologlar emzirmek cocugun dunyaya acilan kapisidir der. Senin emzirirken duygularin sinirli, kizgin, vs olmasi bile cocuga gecer bu cocugun ileride karaterini belirler. Asiri sinirli, ozguvenli, mutsuz vs. Esinle sorunun yoksa ailesi icin bu kadar yipratmamalisin kendini

Adamı ben de gayet beğendim. Burda ne adamlar okuyoruz, çocuğunu dahi arayıp sormayan.

Eşinle bu konuyu konuştun mu? Tartışmak yerine neden böyle olduğunu, soğuma davranışlarının sebebini öğrenmelisin ki sorunu bilinçli ve sağlıklı bir şekilde çözesiniz.

Bana adam kukla gibi geldi burdan. Diger birkaç konunuza istinaden yapıyorum bu yorumu. Annesinin doldurusuna kendi gelip size annen seni dolduruyor demisti. Kendinden bilir isi hesabi. Arada kalmaktan usanmış seven ama uzmeyi tercih eden biri. Her zaman alttan alir mi bilemiyorum. Nasilsa alıyorum gonlunu diyip uzmeyi tercih ediyor belki de.

Aileyi insan kendisi secemiyor kabulleniyor hatasiyla dogrusuyla. Ve seviyor da insan ailesini herseye ragmen. Senin begenmedigin kayinvaliden ne olursa olsun oglunu yani senin kocani ana babali bir ortamda buyutmus. Onlar hic mi sorun yasamadi hic mi sevmedigi insanlar olmadi ama akilli davrandi onemli olan cocuklariydi. Simdi sen de akilli davran kapini orttugunde kiminle kaliyorsan onunla iyi anlasmaya bak. Onemli olan hakli olmak degil mutlu olmak.

ancak bu kadar güzel anlatılırdı

Kızlar bugün akşam konferansım vardı. Konferans çıkışı eşim dış kapıdaydı çiçek almış. Bi yere gittik konuştuk bi şeyler içtik. Ona teşekkür ettim. En azından çabalıyorsun dedim. Sadece bikaç gün daha istedim ondan kendimi dinlemek için. Şaşırttı beni çok kararlı gitmişti, kızgındı, bi daha bana alttan almaz diye düşünmştüm. Sizi dinleyip şükrediyorm saatlerdir. Şu eş ailesi sevilmeyen ders olayını hazmetmem lazım onun ailesini her türlü görmezden gelmeyi öğrenmem lazım yoksa boşanma konuları is coming :(

Kızlar bugün akşam konferansım vardı. Konferans çıkışı eşim dış kapıdaydı çiçek almış. Bi yere gittik konuştuk bi şeyler içtik. Ona teşekkür ettim. En azından çabalıyorsun dedim. Sadece bikaç gün daha istedim ondan kendimi dinlemek için. Şaşırttı beni çok kararlı gitmişti, kızgındı, bi daha bana alttan almaz diye düşünmştüm. Sizi dinleyip şükrediyorm saatlerdir. Şu eş ailesi sevilmeyen ders olayını hazmetmem lazım onun ailesini her türlü görmezden gelmeyi öğrenmem lazım yoksa boşanma konuları is coming :KK43:
Esin cok dusunceli alttan aliyor. Bence artik senin de bazi seyleri alttan alma zamanin geldi esin icin.

Back
X