• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim yaniyo ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
nisanlimla ayrildik zaten problemli bi iliskimz vardi daha dun aksam bizdeydi benim ailevi sikintilarim saglik sorunlarim var artik evlenmek istiyorum seninle dedim dun annemlerle kavga etmistik oda bana hemen yarin dugununu yaparim istersen dedi aksam ufak bi tartismamiz oldu ve birakti beni daha dun koynumdan cikti benim bosuna cirpinmisim ama sevmiyomus bunu anladim 5 yildir brlikteydik abisigil geldi istemiyorum artik demis nasil gecer kizlar bu aci icim yaniyo ?

Son düzenleme:
İçin acıycak malesef bi süre üzülceksin ama gecicek canm biraz zamana ihtiyacın var.bu zamanda kendini salma sevmiyomuş diyosun bak değmez diye düşün duygusal müzikler dinleme sakın.kafanı dagıtacak şeyler bul hobi spor falan

Hiç geçmez sanıyor insan ama zamanla geçiyor gidiyor.Sen de canini daha fazla yakacak durumlardan uzak dur.Ne bileyim fotoğraflarına bakma odana kapanıp gece gündüz onu düşünme.Sevdiğin insanlarla zaman geçir.İçinden gelmiyorsa film izle oyun oyna kafanı dağıt yani.

Zaman herşeyin ilacı klişede olsa. Sevgi, aşk bunları kazanıcazda kaybedicezde. Aşk acısı vs. hakkında kitaplar var okuyabilirsin. Bu süreçte yanında arkadaşların ve ailen olsun kısaca değer verdiğin insanlar.

nisanlimla ayrildik zaten problemli bi iliskimz vardi ama sevmiyomus bunu anladim 5 yildir brlikteydik abisigil geldi istemiyorum artik demis nasil gecer kizlar bu aci icim yaniyo ?

Biz de 5 yıllık birliktelikten sonra nişanlandık geçen yıl.9. gün anlamsız birşeyden tartıştık 2hafta küstük sonra barıştık düzen tutmadı beni çok seven adam istemedi çok uğraştım ama olmadı anası ablası çok fişekledi. 8 aydır ayrıyız özlüyorum ama yapacak bişey yok yüzükleri de değişmedik.Kavgamıza aileleri karıştırdık dönüşü olmadı utandı. Barışırsınız belki

zannetmiyorum abisigili biz aradik ama o bitirmek icin gondermis ve 3 5 tane altini vardi onlari bile istedi abisini telefonla arayip halletmeyemi calisiyosunuz kalkin gelin artik dedigini duydum

Ben olsam olduğu kadardır olmuyorsa yolu yolum açık olsun derim sana bu tavsiye işe yaramaz heralde
Bazen üzüntü yaşanmalı ki ders alabilelim yada yolumuza çıkan aksilikler daha rahat baş edebilelim
Üzüntünü yaşa

Of önceki konuları oluşumda kurtulduğuna sevinmiyosun bide yas mı tutuyorsun daha 97 aralık doğumlusun, derdine ne var gez toz böyle saygısız biriyle evlenmek için daha çok küçüksün

Yasını tut üzülebileceğin kadar üzül en kolay bu şekilde atlatırsın

Back
X