• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim yanıyor.. fikirlerinize ihtiyacım var:((

güven çok önemli sevgi de öyle ama önce kendi beyninde ve kalbinde ona tam anlamıyla güvenmelisin yoksa hep şüphe içinde yaşarsın..

benim 7 aylık bir ilişkim var(dı). ilişikimizin daha başında bu faceten bir kızı eklemişti.bende şifresi yoktu o zamanlar.eklediğini anladım çünkü eklediğin kişiye o kişi seni kabul edene kadar abone olarak gözüküyorsun.bende bunun sayfasında o kıza abone olduğunu gördüm.sonra kızın sayfasına girdim ve ne göreyim eskort kız!.tabi direk aradım bu ne falan hesap sordum.o zaman bana anlattığı şu : ' bu kız bizim mahalleden.bigün arkadaşla otururken bu kız geçti.arkdaşımda dediki güya çok namuslu takılıyor.milleti ayıplıyor .faceteki resimlerini bir görsen hiçte öyle biri değil dedi.bende merak edip baktım.' yani kızlar tam hatırlamıyorum ama bu tarz birşeyler söylemişti.ve ben kafama herşeyi çok takan bi insan olmama rağmen verdiği cevabı kabul etmiştim beni rahatlatcak bi cevap vermişti.ama dediğim gibi tam olarak hatırlayamıyorum.sadece arkadaşının bunları dediğini hatırlıyorum.o sonra nasıl oldu da eklemişti hatırlamıyorum.

şimdi biraz önce olanı anlatayım.bu olayın üstünden 7 ay geçti bu zamana kadar da bir kez olsun aklıma gelmedi.ama son birkaç gündür nasıl olduysa bu olay sürekli aklıma gelmeye başladı.sanki birşey bana sürekli bunu sorgulamam gerektiği söylüyor içimden.kafamdan atmaya çalışıyorum çok çabaladım aklımı başka şeylere verdim,aramız bu kadar iyiyken şimdi gereksiz yere tartışmaya gerek yok diye düşündüm ve hep geçiştirdim beynimden.ama başaramadım :( şunu da belirtiyim aklıma gelmesinin nedeni acaba bana yalan mı söyledi o zaman düşüncesi oluştu bende. mesaj atmaya karar verdim.sanki o zamanki konuşmayı hiç hatırlamıyomuşum gibi bakalım olayı tekrar nasıl anlatacak.yalan söylediyse aradan kaç ay geçmiş doğrusunu hatırlamaz diye düşündüm.

biraz önce mesaj attım : ' sen eskort bir kızı eklemiştin' dedim.evet de nerden çıktı falan dedi.bende niye eklemiştin dedim. bir amacım yoktu bizim mahalledendi eklemiştim dedi.işte şimdi bu nerden çıktı durduk yere .ben burnumdan soluyorum zaten(bazı dertleri vardı)sen benimle tartışmak için yer arıyorsun. bu tarz ters tepkiler verdi bana.daha önce başkası tarafından başıma böyle bi olay gelmişti karşımdaki insan bana yalan söylüyodu ve utanmadan üste çıkabilmek için bir de beni suçluyordu. o yüzden bu da öyle davranınca iyice şüphelendim.sonra ben ısrar ettim bana attğı msj şu 'amcamla konuşurdu.araları iyiydi .banada girip çıkarken selam verirdi.ne biliyim ben eskort olduğunu' bende ratgele çıktıda mı ekledin yoksa arkadaşın diyemi ekledin dedim.'arkadaşın faceine bakarken o eklemişti gördüm.bende ekledim bu kadar basit.' bu cevaptan sonra köpürdüm.uzun bir mesaj yazdım.sana güvenmiştim.yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.seni allaha havale ediyorum.bir daha beni sakın arama falan dedim daha da uzun yazdım da. sonrada telefonumu kapattım.

şimdi telefonumu açtım ve şu mesajları atmış:'gel söyle neyi yalan söylemişim diye.tek söylemediğim şey arkadaşım demiştiki kötü fotoları var bende merak etmiştim ne diyor acaba bu diye .o zaman onun faceine bakarken rastgelmiştim bende ekledim.amcamlada arası iyiydi dışardan öyle biri gözükmüyordu.onu ekleme amacım da yoktu..ve sonrada bu msjı atmış :'benim sana yalan söylediğim falan yok.istediğine inan .salakça fotolarının olduğunu söylemişti arkadaşım.bende onun faceinde rastgeldim ekledim.bir amacım yoktu aklıma yeni geldi öyle dediği.ama amcamla arası çok iyiydi.gördüğünde amcamla birlikteyken selam verirlerdi bu kadar.ister inan ister inanma.bunlara cevap gelmeyincede peki begonya demiş.

şimdi ben buna inanmalımıyım bilmiyorum.bana bu zamana kadar ki tavrına gelince hep ilgilidir çok değer verir gerçekten ve hissettirir.ve bu zamana kadar ben birşeye kızdığımda bana hep aşkım nolur yapma böyle sandığın gibi değil lütfen tarzında konuşmuştur.ve en az 30 kez aramıştır ısrarla.ta ki bu olaya kadar.şimdi sadece iki msj atmış onlarda ister inan ister inanma tarzında ve ne aramış ne başka birşey.lütfen bana bir fikir verin.seviyo biliyorum belkide ben birşeyleri takarak bunalttım bu olayda patlak verdi bilmiyorum .neye inanacağımı şaşırdım.öyle şeyler görüyorumki burda da insanlar neler yapıyor yalanlar söylüyor.sizde inanmalımıyım .çok uzun oldu farkındayım .herşeyi anlatmak istedim açık bir şekilde, okuyan herkese teşekkür ederim.

bencee abartmssn canım :O ilsknn baslarnda eklems dikkatsz olması dogal erkekler öyle merakldrr bizden daha cok meraklıdırlar heleki böle kızlar konusunda eskort kzı düsünse senle ne işi var biraz sert çıkkısmssn oyuzden oda kızgın sana glmio bence benide birisi pesin hüküm verp allaha havle ediorm bby diyerk birisi suclasa ister inan ister inanma bile demem yani .

yok artık ya onun aramasını mı bekliyosunuz.sevgılım bana böyle bırsey yapsa aradan aylar gecmiş bu konu ne alaka diye düşünür ayrılmak için sebep aradıgını düşünürdüm.ve direk onun ıstedıgı olsun der ve aramazdım..
siz sadece üzerınıze düşmesini istiyosunuz madem ınanmıyosunuz arasa yapmadım etmedim diye ağlıyıncamı ınanıcaksınız yani
o çoçuk yıne iyi mesaj atmış baskası olsa pekı derdi sadece.. çunku olay tazede dııl 7ay gecmıs ustelık feysınde bıle dııl evet ıcınıze kurt düşmüş olabılır tabıkı ama baska bı hatası oldugunda bunu dersiniz böyle durduk yerde ne bılıyım
bnce sızın aramanız gerekıyo

hepinize çok teşekkür ederim .evet galiba kuruntu yaptım kendime.dün ben ondan eve giderken benim için bir yere uğrayabilir misin demiştim.meğer akbilinde tam eve gitcek kadar para varmış ve yanındada para yokmuş.ama dediğim yere uğradı.o yüzdende eve yüreyerek gitmek zorunda kaldı 12 km falan.bende bilmiyordum falan demiştim üzüldüm o da ne olacak ayaklarım ne güne duruyor dedi. ben bu konuyu açtığımda o hala eve yürüyordu.ona da kızmış ben zaten yorgundum sen tartışmaya yer arıyorsun dedi.bu sabah altı buçuk gibi aradı.olayı tekrar anlattı.beni anlayıp dinlemeden ayrılıyorsun direk çekip gidebiliyorsun dedi.bende bunları yüzyüze konuşalım dedim.buluştuk bugün .olayı tekrar anlanttı.açıkcası içime sindi kuşku kalmadı anlattıklarından sonra.inandırıcı geldi söyledikleri ayrıntıları falan anlattı.dediğim sözler çok ağrına gitmiş (allaha havale ediyorum demiştim birde pişmanım senle çıktığım için yazıklar olsun demiştim).ama gönlünü aldım söylediklerimden dolayı.sonuç olarak barıştık iyi bir şekilde ayrıldık:)

bak gördün mü kendini üzdüğünle kaldın. neyse, şükür kavuştunuz:nazar:

geç saatte geldi ama açmadım. amacım aramasıydı zaten, çünkü konuşacak bir şeyim yok artık. bu akşam yine bekliyorum, ısrarla arasın istiyorum ama ararsa yine açmıycam :113:

biz ayrılalı bir ayı geçiyor. ama dengemi bozmakta ısrarcı olduğu için işte böyle bir arıyor bir aramıyor. tam unutayım diyorum arıyor bu kez özlemim artıyor. aman kısır döngü işte..

dayandığımı kim söyledi:))) telefonu açmıyorum ama ağzıma geleni mesajda söylüyorum:63: artık mesaj yazmaktan da vazgeçtim. yıpranmaktan başka bişey değil..

dayandığımı kim söyledi:))) telefonu açmıyorum ama ağzıma geleni mesajda söylüyorum:63: artık mesaj yazmaktan da vazgeçtim. yıpranmaktan başka bişey değil..

bir şekilde iletişim kuruluyor yani :) olay ne bilmiyorum ama tekrar olamayacak birşey heralde bu kadar net konuştuğuna göre.eğer öyleyse zaten doğru en iyisi hiç cevap vermemek sen yıpranırsın.ben şimdi çıkıyorum iyi geceler:)

bir şekilde iletişim kuruluyor yani :) olay ne bilmiyorum ama tekrar olamayacak birşey heralde bu kadar net konuştuğuna göre.eğer öyleyse zaten doğru en iyisi hiç cevap vermemek sen yıpranırsın.ben şimdi çıkıyorum iyi geceler:)

evet biz çoktan bittik, sadece uzatmaları oynuyoruz..

iyi geceler

Back
X