İcim yaniyor, hayattan soguttular beni olmek istiyorum

Sizin tırnağıniz etmeyecek bir insan bu üzüldüğünü Z. Benim ailemin hayır dediği ile evlendim. Boşaniyorum çok haklılarmis. Dönmek isteyecek size bir süre sonra. Hayır deyip tekmeyi basın. Kim ki be o zibidi. Aileniz sizi üzsun diye mi onca emek verdi size
Haklısınız. Kendime gelmeye çalışıyorum. Bana layık değildi. Karaktersizdi, evlensek de aldatırdı deyip kendime telkinlerde bulunuyorum ama ara ara nefes alamıyorum iste.. Geçer insallah

Haklısınız. Kendime gelmeye çalışıyorum. Bana layık değildi. Karaktersizdi, evlensek de aldatırdı deyip kendime telkinlerde bulunuyorum ama ara ara nefes alamıyorum iste.. Geçer insallah
Tecrübe yediğin kazıkların toplamıdır. Öldürmeyen acı da güçlendirir. Kendi gibi bir tane bulmuş işte. İkisi de iğrenç

Dayanılmıcak bi acı veriyor bana. Hak etmedim cünkü. Kimseye zararım dokunmadı. Bana bu kötülükleri yaptılar. İçim parçalanıyor. Geçmesini istiyorum yasama Sevincim elimden alındı sanki
Dayanılmıcak bi acı veriyor bana. Hak etmedim cünkü. Kimseye zararım dokunmadı. Bana bu kötülükleri yaptılar. İçim parçalanıyor. Geçmesini istiyorum yasama Sevincim elimden alındı sanki
inanın sizi anlıyorum ve şuan ne desek boş geliyor , sanki hiç geçmeyecekmiş gibi ben 6 yıl sevdim ve gerçekten çok sevildim evlenmeye kara vermiştik ki kardeşi bana aşık olmuş gidip ailesine anlatmış vs... biz bu durumda evlenemzdik çok geçmedi 1 hafta sonra hiç tanımadığı biri ile evlendi hayat bitti sandım nefesim kesildi hastanelik oldum vs... ama geçmişte kaldı diyebiliyorum şuan , acın çok taze gururun kırılmışlığın hat safhada ama lütfen daha öncede dediğim gibi kendi iç sesini dinleme emin ol geçiyor ve kimsenin ahı kimsede kalmıyor sadece biraz zaman lütfen çok değerlisin ve bunun farlkına varmak için biraz zaman ver kendine

inanın sizi anlıyorum ve şuan ne desek boş geliyor , sanki hiç geçmeyecekmiş gibi ben 6 yıl sevdim ve gerçekten çok sevildim evlenmeye kara vermiştik ki kardeşi bana aşık olmuş gidip ailesine anlatmış vs... biz bu durumda evlenemzdik çok geçmedi 1 hafta sonra hiç tanımadığı biri ile evlendi hayat bitti sandım nefesim kesildi hastanelik oldum vs... ama geçmişte kaldı diyebiliyorum şuan , acın çok taze gururun kırılmışlığın hat safhada ama lütfen daha öncede dediğim gibi kendi iç sesini dinleme emin ol geçiyor ve kimsenin ahı kimsede kalmıyor sadece biraz zaman lütfen çok değerlisin ve bunun farlkına varmak için biraz zaman ver kendine
Cok üzüldüm. Ne kadar sürdü atlatmanız peki

İçim yaniyor yapılanları kaldiramiyorum. Ölmek istiyorum. Yıllarca bekledigim yıllarca birlikte olduğum insan beni sirtimdan vurdu. Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim. İlkokul terkti ben hemsire oldugum için. İs bulmak için hiç ugrasmadi. Bekledim onu hep. Benim sevgimden çok emindi ondan aldattı beni. Ama onsuz nefes alamıyorum diye affettim. Bundan sonra da bana eziyet etmeye başladı. Ama obur kızı hayatından cikarmadi. O kız da sürekli ulaşıyormuş ona ahımı aldın diye. Hep bi bahaneyle yazıyormuş. Bana engelledim derdi engelinin kalktığını gorurdum. Sonra benle olsun yeter dedim. Hepiniz kizacaksiniz biliyorum. Nasıl yaptın Kendine diyeceksiniz. Sevdim onu hem de çok. Biz bi hafta kus kaldık ve o kızla konustugunu öğrendim. Dayanamadim obur kıza ulaştım çünkü canıma tak etti. Benim oldgumu bilerek konusyordu. Ben obur kıza yazınca, kız da benle dalga geçiyorsunuz ben hayatınızdan çıkacam diye mesaj atmış benim eskisine. Sonra da ben suclu oldum. Onu uzmusum.... Onun osuna busuna kurban olsaymışım.. sevgilisine söz vermis numarasini degistirip benden kurtulacaklarmis... Anneme babama kardeslerime sayisiz kufur..Benim.hatam onun ilk aldatmasında affetmekti evet.. Dayanamiyorum yapilanlara. Aldatıldim dünden beri uyuyamadim... Nefes alamıyorum, ölsem daha iyiydi diyorum. Ben ne yaptım ki bu insanlara. Bu acı geçsin diye olmek istiyorum. Zamanla geçer mi yoksa? Onlar benim canimi yakip mutlu olurlar mi. Ne olr yardım edin bana.........
Benzer bir durum arkadaşım yaşadı depresyona girdi ölmek istedi vs. Yaşı 21di o zaman kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama şuan haline gülüyor. Evli ve çok mutlu eşini seviyor (başkasıyla evli) o da geçmeyecek sandı acıdan öleceğini sandı unutamayacak sandı. Ama inan ki geçmeyen hiçbir şey yok. Çok mutlu olacaksın çektiğin acıyı unutacaksın

Benzer bir durum arkadaşım yaşadı depresyona girdi ölmek istedi vs. Yaşı 21di o zaman kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama şuan haline gülüyor. Evli ve çok mutlu eşini seviyor (başkasıyla evli) o da geçmeyecek sandı acıdan öleceğini sandı unutamayacak sandı. Ama inan ki geçmeyen hiçbir şey yok. Çok mutlu olacaksın çektiğin acıyı unutacaksın
İnsallah çok mutlu oldum arkadaşınız adına.. umarım ben de bir gün mutlu olurum

Şu erkekleri tepemize biz cikartiyoruz.erkekleri iste boyle boyle kendilerini yenilmez guclu her hakka sahip hersey mubah hale biz getiriyoruz. Birakiniz efendim adami. Eminim cok da guzelsininizdir. Kendinize SIZE DEGER VEREN eş seçin. Size kufur eden hatta ailenize de boyle birini sevme ihtimaliniz YOK. Siz takinti yapmissiniz belli.

Cok üzüldüm. Ne kadar sürdü atlatmanız peki
benim hem akraba hemde 2 sokak vardı evlerimizin arasında çok fazla olaylar yaşandı yalana gerek yok öyle 3,5 ayda geçmedi bende intar etmeyi düşündüm , çekip gitmeyi düşündüm vs... ama hiç biri olmadı sonra baktım günden güne eriyip bitiyorum bir arkadaşım vardı onun sayesinde hiç yanlız kalmadım ve zamanla daha iyi oldum uzun zaman hayatıma kimseyi almadım , içime kapandım tedaviler gördüm vs... şimdi 7 yıllık evliyim o yüzden biraz zaman ve lğtfen kötü düşünceleri at kafandan kimse senden daha değerli diyil sen kendini yiyip bitirdiğinde ona zarar vermiyorsunki yada yok olup gittiğinde ona ne olucakki o yine hayatına bakıcak o yüzden mevlam senin bu yaşadıklarını onun yanına bırakmaz ve inşallah hayatına öyle biri girerki bu günleri çabucak atlatırsın

Benim de aldatılmam öyle oldu. Kızla 7 8 ay konuşmuş. Hayatım karardı sanki. Ama affet dedi yalvardı yakardı affettim inanmak istedim. Ama değişmedi daha da kötü oldu. En son kendi böyle seyler yaptı iste. Ama çoğu zmaan hak ettim de diyorum. Ben ona bu kadar taviz vermemis olsam bunları yapamaZdı bana.
Kesinlikle öyle taviz tavizi doğuruyor. Bizim de hatamız var ama en büyük hata onlarda. Onun için hiç umursama normal hayatına en kısa zamanda dönmeye çalış.

emin ol geçecek. çok itici gıcık bögg denilecek karakterde bir sevgiliniz varmış. nasıl hala onu seviyorsunuz. o kızla karakterleri uymuş aslında. ikiside yerlerde, ama sizin hala bunları kaale alıp önemsemenize şaşırdım. bu tipleri mi takıyorsun. biraz kalite lütfen

emin ol geçecek. çok itici gıcık bögg denilecek karakterde bir sevgiliniz varmış. nasıl hala onu seviyorsunuz. o kızla karakterleri uymuş aslında. ikiside yerlerde, ama sizin hala bunları kaale alıp önemsemenize şaşırdım. bu tipleri mi takıyorsun. biraz kalite lütfen
Aynı Karakterde olmasa bunları yapabilirler miydi

İçim yaniyor yapılanları kaldiramiyorum. Ölmek istiyorum. Yıllarca bekledigim yıllarca birlikte olduğum insan beni sirtimdan vurdu. Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim. İlkokul terkti ben hemsire oldugum için. İs bulmak için hiç ugrasmadi. Bekledim onu hep. Benim sevgimden çok emindi ondan aldattı beni. Ama onsuz nefes alamıyorum diye affettim. Bundan sonra da bana eziyet etmeye başladı. Ama obur kızı hayatından cikarmadi. O kız da sürekli ulaşıyormuş ona ahımı aldın diye. Hep bi bahaneyle yazıyormuş. Bana engelledim derdi engelinin kalktığını gorurdum. Sonra benle olsun yeter dedim. Hepiniz kizacaksiniz biliyorum. Nasıl yaptın Kendine diyeceksiniz. Sevdim onu hem de çok. Biz bi hafta kus kaldık ve o kızla konustugunu öğrendim. Dayanamadim obur kıza ulaştım çünkü canıma tak etti. Benim oldgumu bilerek konusyordu. Ben obur kıza yazınca, kız da benle dalga geçiyorsunuz ben hayatınızdan çıkacam diye mesaj atmış benim eskisine. Sonra da ben suclu oldum. Onu uzmusum.... Onun osuna busuna kurban olsaymışım.. sevgilisine söz vermis numarasini degistirip benden kurtulacaklarmis... Anneme babama kardeslerime sayisiz kufur..Benim.hatam onun ilk aldatmasında affetmekti evet.. Dayanamiyorum yapilanlara. Aldatıldim dünden beri uyuyamadim... Nefes alamıyorum, ölsem daha iyiydi diyorum. Ben ne yaptım ki bu insanlara. Bu acı geçsin diye olmek istiyorum. Zamanla geçer mi yoksa? Onlar benim canimi yakip mutlu olurlar mi. Ne olr yardım edin bana.........

Yaa bacım ne acısı ya, adam sanki melekmiş gibi arkasından bir de acı çekiyorsun. Bırak kurtulmuşsun işte. Bu adamla evlenseydin ne olacaktı haberin var mı ? Kendine gel biraz.

Merhaba aynı durumdayız gibi benimki biraz farklı 3 yılın sonunda terk etti sözde istemeye gelecekti uzak çok uzak yerde yaşıyor ben ona inandım ilk zamanlar melek gibi adamdı 2 ay geçti ama bazen unutur gibi oluyorum bazen canın çok acıyor ama şunu söyleyeyim sana ben karşı tarafa istem dışı nefret duyuyorum bu da bence unutmamı engelliyor ne hali varsa görsün beddua da ettim Allah'a da bıraktım beddua etmek güzel olmasa da içi yanan birinin elinden başka ne gelir ben de bazen ne kadar kötü olsam da olumlu düşünmeye çalışıyorum belki Allah seni büyük felaketten korudu ileride daha da üzülecektinama şimdi üzüldün ilerideki üzüntünün belki bir damlası ve bir şey olursa bir hayır olmasa bin hayır ara sensin biziz önemli olan ne kadar sevsek de unutamam demek de saçma ben Allah'a sürekli dua ediyorum kalpler senin elinde sen kalbimi ondan cevir sen unuttur diye unutunca insan rahat ediyor inan böyle konuştuğma bakma benim de sancılı süreçlerim ama inancımı korumaya çalışıyorum El Hakem Allah muhakkak keser döner sap döner gün gelir hesap döner çok fedakarlık yapmışiz yanlış insanlara hayırlı insanlar değilmiş evet insan kırılıyor güven gidiyor hele böyle çağda yaşayınca ama inan iyi insanlar da vardır mutlaka mesela sen iyisin sevmişsin guvenmissin emek vermişsin senin gibi fedakar merhametli iyi olduğu gibi görünen bir adamda vardır elbet unutunca rahat edersin ben o duyguyu başkasında yaşadım o an öyle seviyorsun ki geçmez sanıyorsun unutunca ben bunu nasıl sevdim yahu diyorsun 😂😂😂 inşaallah tez zamanda unuturuz kardeşim seni kendim gibi hissettim ama daha güçlü ol etraf erkek dolu bir o değil içlerinden adam olanı bulmak lazım hep olumlu düşün bundaki hayrı düşün burada görüyorsun bak yıllarca sevip evlenip 1 ayda pişman olan boşanmak isteyen var çok konuştum o insanlarla biz uçurumdan kurtulduk ki Allah onlarında tez zamanda yardımcısı olsun güzel sözlerle kendini güçlenir belki sen Allah'tan bir damla istiyorsun ama Allah sana okyanusu verecek bu da geçer yahu hangi acı sonsuz kaldı ki ölen birine bile her gün uzulebliyor musun ki yaşayana yıllarca üzüleceksin bizim yapmamız gereken tek şey sabretmek bazen çok acı oluyor benim de beynim benle oynuyor sürekli o geliyor aklıma artık ıgrendim kendimden bile ama her sıkıntıyı rüzgar gibi geçiren Allah'a sığınıyorum

Psikolojik bir destek alın lutfen.Herşeyi bildiğiniz halde yaşanan yoğun duygular beyin kimyanızdaki değişimin sonucu.Seratonin eksilmiş ve bir noktaya saplanılmış..Basit bir ilaçla saplandığınız yerden çıkarılıp daha reel düşünmeniz sağlanır profosyonel ellerde.Kendiniz çözemezsiniz gidin ve tedavi olun lutfen..Kolay gelsin geçmiş olsun

Back
X