içim yanıyor kardeşim için...

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
merhabalar...kardeşim on seneye yakındır epilepsi hastası.. küçükken çok fazla tesir etmiyordu ama suan genç bir erkek ve bu durumundan dolayı psikolojik olarak çok kötü. yaptığım araştırmalar sonucu katip çelebi üniversitesi atatürk eğitim ve araştırma hastanesin dè epilepsi cerrahi merkezi açılmış. buraya götürmeyi düşünüyoruz. ama hastane yè nasıl ulaşacağız veya bu konu hakkında bilgisi olan var mi hanımlar...:(

merhabalar...kardeşim on seneye yakındır epilepsi hastası.. küçükken çok fazla tesir etmiyordu ama suan genç bir erkek ve bu durumundan dolayı psikolojik olarak çok kötü. yaptığım araştırmalar sonucu katip çelebi üniversitesi atatürk eğitim ve araştırma hastanesin dè epilepsi cerrahi merkezi açılmış. buraya götürmeyi düşünüyoruz. ama hastane yè nasıl ulaşacağız veya bu konu hakkında bilgisi olan var mi hanımlar...:KK43:
ilacla kontrol edilemiyor sanirim.
benim esim de ergenlikte baslamis, 24 yasindan sonra ilacla kontrol altina alinmis. yillardir kriz gecirmiyor. kardesinize de sifalar dilerim allahtan. umarim o da sorunsuz bir sekilde hayatini devam ettirir esim gibi.

Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah. .Tez zamanda sifasini versin, umarim daha iyi olur..

Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah..
Muhakkak elinizden geleni yapin muhakkak. .

merhabalar...kardeşim on seneye yakındır epilepsi hastası.. küçükken çok fazla tesir etmiyordu ama suan genç bir erkek ve bu durumundan dolayı psikolojik olarak çok kötü. yaptığım araştırmalar sonucu katip çelebi üniversitesi atatürk eğitim ve araştırma hastanesin dè epilepsi cerrahi merkezi açılmış. buraya götürmeyi düşünüyoruz. ama hastane yè nasıl ulaşacağız veya bu konu hakkında bilgisi olan var mi hanımlar...:KK43:
Hastane bana çok yakın, izmir dışındaysan özelden yazıp senin için bilgi alabilirim hastaneden çok geçmiş olsun.

Sizi çok iyi anlıyorum benim kızkardeşim de 4 yıldır epilepsi hastası su an yetişkin bi kız ve o da psikolojik olarak çok çok kötü.. İlaç tedavisi görüyo su an kızkardeşim de ama kesin çözüm değil malesef sizin de bildiğiniz gibi. Umarım olumlu sonuç alabilirsiniz ve eğer ki olumlu bi sonuç olursa sizden rica ediyorum beni de bilgilendirin. Allah yardımcınız, yardımcımız olsun İnşallah..

Annem epilepsi hastası ama çok şükür nöbet geçiren türden değil. İlaçla kontrol altına alındı hatta ilacı bırakacak artık doktorun kontrolü ile.

Allah acil şifalar versin. Umarım bir tedavisini bulursunuz.

Cok yakınimda biri de epilepsi hastası simdi 40 yaşinda biz çocukken cok sık nöbet geçiriyordu hayatindan bexmişti.10 yil önce evlendi düzenli ve stresdiz hayat bu hastalara iyi geliyor şimdi 3_4 yilda bir nöbet geçiriyor.eskiden bazen ayda iki üc kez oluyordu..o ilaçlarıni düzenli kullamıyor.uykuya da dikkat etmek gerek

ilacla kontrol edilemiyor sanirim.
benim esim de ergenlikte baslamis, 24 yasindan sonra ilacla kontrol altina alinmis. yillardir kriz gecirmiyor. kardesinize de sifalar dilerim allahtan. umarim o da sorunsuz bir sekilde hayatini devam ettirir esim gibi.

Maşallah eşinize, benim de kardeşimde var o da sadece 1 kez nöbet geçirdi, bir yıl önce. ilaç başlandı, bir daha geçirmeyince dr bıraktırdı şu an sadece bir ilaç kullanıyor. Tamamen geçmesi gibi bir şey söz konusu mu bu hastalığın? Dr bir daha nöbet geçirme olsılığı düşük ama ilaç kullanması gerekli diyor başka bir dr de tek nöbetle epilepsi tanısı konulmaz eeg sinde çıksa da diyor...

Maşallah eşinize, benim de kardeşimde var o da sadece 1 kez nöbet geçirdi, bir yıl önce. ilaç başlandı, bir daha geçirmeyince dr bıraktırdı şu an sadece bir ilaç kullanıyor. Tamamen geçmesi gibi bir şey söz konusu mu bu hastalığın? Dr bir daha nöbet geçirme olsılığı düşük ama ilaç kullanması gerekli diyor başka bir dr de tek nöbetle epilepsi tanısı konulmaz eeg sinde çıksa da diyor...
bilmiyorum esim hala kullaniyor. doktor randevusu var o zaman belli olacak birakip birakmayacagi.
yalniz esim onceden cok gecirmis, 8 yila yakindir gecirmiyor.

Bir bilgim yok..
Cok gecmis olsun.
Allah yardimciniz olsun.

Eskiden tanıdığım bi akrabamz vardı ilkokuldaydık o da böyleydı. Bayılır kalırdı abim kosardı yardımına. Sonra yurt dısa gittiler yıllar sonra gördüğümde hastalk bitmişti... evlendi.ins. iyilesir kardesnde...

Akut konvisyon teşhisi koyuldu oğluma da ateşli nöbet epilepsi nin bi iyisi hap kullanıyorz ilk eeg sine 15 gün sonra verilmişti biz sıradan diye erkne aldırdık normalde nöbetten 2 hafta sonra norml seyrine dönermiş beyin ritmi .ikincisi temiz çıktı .ilerde olurmu acaba korkum vr

Back
X