ıcım yanıyor,,lutfen yardım

Sugarbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
245
2
46
Diğer
Arkadaslar 3 gun once positif almistim,bugun bel agrisi,karin agrisiyla uyandim,wcye gittigimde koyu kivamli kan geldi
hemen acile gitti,ugs ile bakti doktor yok bisey dedi,bebegi goremiyormus...bu normallmi
buyuk ihtimal adet kanaman basliyor dedi,yikildim:14::14::14::14::14::14:
2 tane transfer edilmisti,acaba 2 demi birakti beni:14::14:
doktor hamilesin diyemeyecegim dedi..umutlarimi hayallerimi ugs masasinda biraktim geldim,,:14::14:

4+2 haftalik bebek ugs ile gorunmezmi?

Canım çok gecmis olsun ama gebelikte ilk 13 hafta kanama olabiliyormuş, bu haftalar çok dikkatli olmalıyız. Ultrasonda keseleri görebilmek için degeri 1500 geçmelidir, sen sonucu yeni aldım sanırım, ultrasonda daha hiç birsey görünmez. En iyisi git ve tekrar kanı ver, nasıl katlanıyor bir bak. Bir de degerin çok yüksek olduğu için ikiz de olabilirdi, belki bir tane kese yavaş gelişiyor, veya ikisi de gelişiyor ama iste düşük riski var. Kız ağlama toparlan ve git kanı ver bence. Tekrar gecmis olsun!!

Son düzenleme:
Arkadaşım bence de kan vermelisin başka sağlık ocağına git, gerekirse kadın doğuma git vajinal baktır. İnşallah hamilesindir...

Arkadaslar 3 gun once positif almistim,bugun bel agrisi,karin agrisiyla uyandim,wcye gittigimde koyu kivamli kan geldi
hemen acile gitti,ugs ile bakti doktor yok bisey dedi,bebegi goremiyormus...bu normallmi
buyuk ihtimal adet kanaman basliyor dedi,yikildim:14::14::14::14::14::14:
2 tane transfer edilmisti,acaba 2 demi birakti beni:14::14:
doktor hamilesin diyemeyecegim dedi..umutlarimi hayallerimi ugs masasinda biraktim geldim,,:14::14:

4+2 haftalik bebek ugs ile gorunmezmi?

canım öncelikle geçmiş olsun. kan neden vermedin? nasıl bir dr o yaa??? sinir oldum burdan yazdıklarını okurken. nasıl bir dr dur ki o bir hcg testi istemiyor allah allah. git güzelim sen kanını ver. 2 tane emb. transfer olmadı mı sana? inşallah bir düşük durumu yoktur ama belki de biri tuttu biri gidiyor. nasıl hamilelik yok diyebilir dr? zaten daha kese görmesi ya da bebek görmesi için çok çok erken. bizler burdan okuya okuya öğrendik. git canım benim sen hemen bir kan testi yaptır emin ol. kendini hırpalama boş yere. bence hamilesin allahın izniyle hala. beni dinle e mi?

Hcgye bakmadan nasil gebelik yok diyebilirki bence sen bir hastanede yada saglik ocaginda yaptir
ben bircok arkadas taniyorum kanamasi olupta gebeligi devam eden.
Cnm ben londradayim burda heran kan testi yapmiyorlar malesef..
insallah dedigin gibidir, ama kanamam adet kanamasi gibi gelmeye basladi

Canım çok gecmis olsun ama gebelikte ilk 13 hafta kanama olabiliyormuş, bu haftalar çok dikkatli olmalıyız. Ultrasonda keseleri görebilmek için degeri 1500 geçmelidir, sen sonucu yeni aldım sanırım, ultrasonda daha hiç birsey görünmez. En iyisi git ve tekrar kanı ver, nasıl katlanıyor bir bak. Bir de degerin çok yüksek olduğu için ikiz de olabilirdi, belki bir tane kese yavaş gelişiyor, veya ikisi de gelişiyor ama iste düşük riski var. Kız ağlama toparlan ve git kanı ver bence. Tekrar gecmis olsun!!
Bugun kan degerime bakmadilar acile gittim icin,yarin sabah aile doktorum araciligiyla kan test istiyecegim,burda zordur doktor,hastane isleri ya
Arkadaşım bence de kan vermelisin başka sağlık ocağına git, gerekirse kadın doğuma git vajinal baktır. İnşallah hamilesindir...
Ama bugun baktilar vajinal gorunmuyor dedi,offf offf keske bitanesi tutunsaydi

canım öncelikle geçmiş olsun. kan neden vermedin? nasıl bir dr o yaa??? sinir oldum burdan yazdıklarını okurken. nasıl bir dr dur ki o bir hcg testi istemiyor allah allah. git güzelim sen kanını ver. 2 tane emb. transfer olmadı mı sana? inşallah bir düşük durumu yoktur ama belki de biri tuttu biri gidiyor. nasıl hamilelik yok diyebilir dr? zaten daha kese görmesi ya da bebek görmesi için çok çok erken. bizler burdan okuya okuya öğrendik. git canım benim sen hemen bir kan testi yaptır emin ol. kendini hırpalama boş yere. bence hamilesin allahın izniyle hala. beni dinle e mi?
Doktor hnm gerek yok dedi,ugsden anlasilir hamile olup olmadigin dedi,bunu duyunca ben cakildim zaten
Ama sizlerin yazilarini okuyunca yarin kesin kan test yaptircam.
2 tane 3 gun embriyosu transfer edildi..insallah dedigin gibidir canim

5. haftada kanamam oldu ve bebeğim şuan 7 aylık kucağımda.....kesinlikle kanda gebeliğe baktır derim..
zaten 4.haftada minicik bi kese belli belirsiz görememiştir belkide..
hemen paniğe kapılma ve kan da baktır

Doktor hnm gerek yok dedi,ugsden anlasilir hamile olup olmadigin dedi,bunu duyunca ben cakildim zaten
Ama sizlerin yazilarini okuyunca yarin kesin kan test yaptircam.
2 tane 3 gun embriyosu transfer edildi..insallah dedigin gibidir canim

o dr hanım benim canımı sıkmasın. sen boşwer onu kan testini yaptır yarın ona göre bak ona göre hareket canım benim. ben inanıyorum sen hamilesin. ama yat dinlen kendini yorma ve kendini üzmeeeee!!!! bebişleree zarar verme tamam mı?

kanaman arttı mı yoksa böyle hafif mıymıntı bir kanama mı var?

o dr hanım benim canımı sıkmasın. sen boşwer onu kan testini yaptır yarın ona göre bak ona göre hareket canım benim. ben inanıyorum sen hamilesin. ama yat dinlen kendini yorma ve kendini üzmeeeee!!!! bebişleree zarar verme tamam mı?

kanaman arttı mı yoksa böyle hafif mıymıntı bir kanama mı var?
Malesef arti,koy kirmizi yogun bence dustu bebek .
Ama yinede baktircam kanda..

Malesef arti,koy kirmizi yogun bence dustu bebek .
Ama yinede baktircam kanda..

canım benim biri düşse bile öbürü duruyor olabilir. umutsuzluğa kapılma. öyle olan örnekler var. 3. ayında bile biri düşüp diğeri sağlam kalanlar var. aynen böyle adet kanaması gibi atılıyormuş düşen. umutsuzluk yok. sakın ha.

5. haftada kanamam oldu ve bebeğim şuan 7 aylık kucağımda.....kesinlikle kanda gebeliğe baktır derim..
zaten 4.haftada minicik bi kese belli belirsiz görememiştir belkide..
hemen paniğe kapılma ve kan da baktır
Alahim yavruna uzun omurler versin
Adet Kanamam var buda beni iyice umutsuz ediyor:14:

canım benim biri düşse bile öbürü duruyor olabilir. umutsuzluğa kapılma. öyle olan örnekler var. 3. ayında bile biri düşüp diğeri sağlam kalanlar var. aynen böyle adet kanaması gibi atılıyormuş düşen. umutsuzluk yok. sakın ha.
Cooooook saol destegin icin:16:,yazini okuyunca acabami demeye basladim

canım benimde çok kanamam olmuştu şu an 6,5 aylık hamileyim hemde pıhtı şeklinde kanamam oldu 2 gün sürdü ve 3 defa oldu ilk 3 ay içinde o yüzden sakın moralini bozma bence bir kan tahlili ver özelliklerde ikiz gebelikte çok oluyormuş kanamalar.benimde öyle canım .o yüzden daha yerleşme kanaması olabilir.

canım ben ilk 13 hafta değil adet kanaması her ay yaşadığım kanamanın 2 katını falan yaşadım arkadaşların dediği gibi çok minik bi gebelik görülmemesi noormal kandan anlayabilirsin ancak değerinin artıp artmadığından inş kuzun seninledir..bu arada hiç kalkmamacasına yatmalı bol su içmelisin ben vc dışında hiççççç kalkmamıştım hayırlısı olsun..

canım üzülme diyemem elbette zor bi durum ama kan testi yaptırmadan kendini üzme.. ben sonucu aldıktan sonra doktorum keseyi görmek için 10 gün sonrasına randevu verdi. ben sabırsızlandığım için daha erken gitmeyi teklif ettim ams daha çok erken kese görülmez dediler.sen ki daha 3 gün oldu. yapman gereken kan testini yaptırıp değerinin artıp artmadığını kontrol etmek ve pınarın dediği gibi bol suiçip wc haricinde kalkmamak. inşallah herşey yolundadır.. güzel haberini bekliyoruz canım..

Back
X