Yani napabilirdimki baska kumar mi oynadim diye kenara cekildi aciklamasi buydu aslinda kirildim hep kirildim iletisim kursam cvp bu nasil bir iletisim kurabilirdimki ...benimle yuz yuze gelmek istemiyor beraber cocuklara anlatalim dedim onu bile istemiyor ben psikologla derim dedi 15 gundur yoktu cocuklar hep agliyor ama sanirim bitek beni degil cocuklarida boşuyor gozyaslari bile onu etkilemiyor masaya yumrugunu vurarak benim dedigimi dinlemesse bu is bitti diyerek pilini pirtini toplayip gitti cocuklarim camdan baba gitme dite agliyorlardi umursamadi bileAraba aldi küstüm diyorsunuz. Dügüne gitme dedi gittim. Sürekli bir iletişimsizlik var aranızda. Atarlı giderli hareketler. Madem ayrılınca üzülecektiniz ya daha uyumlu olacaktiniz, ya da bu adam zaten beni saymiyor sevmiyordu deyip önünüze bakacaksınız.
Boşanma sonrasinda da sürekli birbirinizi aramak hatta zaman zaman ortak zaman geçirmek zorunda kalacaksınız. Bu atarli giderli tutumunuzu bırakin. Yoksa cocuklariniza daha cok zarar verirsiniz.