İçim Yanıyor...

kulkedisi30

Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
5.344
6.214
198
Arka arkaya gelen şehit haberleri ve asker olan bir kardeş. içim yanıyor gerçekten o haberleri dinledikçe. biz mahvolduk aileleri nasıl dayanacak Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eyle bu soysuzları tüket yoket Allahım :43:
Annem çok üzülüyor kardeşimde asker olunca sürekli ağlıyor normaldede zaten depresyon hapları kullanıyor daha kötü olacak diye korkuyorum :43:

şehitlerin ailelerine Allah sabırlar versin çok zor geride kalanlara , sizi çok iyi anlıyorum benim sözlümde gidicek kasımda Allah izin verirse sağ salim gidip gelmesi için sürekli dua ediyorum Allah ım benim bitanemide bütün askerlerimizide korusun inşallah . o kadar zor ki her haber de oturup ağlıyorum kendimi sıkıyorum bazen başıma ağrılar giriyor ama dün akşam onlara karşı yapılan yanıtla içim bi nebze rahatları kökleri kurusun inşallah gencecik insanların ölümüyle kendi istediklerini yaptırabileceklerini düşünüp gözdağı veriyorlar akılları sıra bu topraklar vatan olabilmek için nice savaşlara girdi alnının akıyla çıktı böyle korkak sümsük insanlardan korkmaz gözü kara askerimiz ruhları şad olsun:72:

Back
X