içim yanıyor

habibti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
33
3
28
yazıp yazıp sildim o kadar yorgunki ruhum kalbim bedenim ağır geliyor nefes almak zor çok zor...

Hayırdır inşallah , ne oldu canım ? Hiçbir şey yazmamışsın , derdini anlatmayan derman bulamaz derler

o kadar alışmışımki acıya derde biri bitmeden öteki başlıyor . içimi dökmeyi çok isterdim kimseye anlatılmayacak o kadar çok şey varki yürek burkan yorucu hayattan soğutucu yaşamayı zorlaştıran nefes almayı basitleştiren ?... zor kelimesinin anlamını yaşayarak öğrenenlerdenim imkansızın ta kendisiyim desem belki bi nebze anlarsınız beni ?

soran arkadaşlara teşekkür ediyorum sormanız bile beni öyle rahatlattiki ..

Merhaba sevgili dertli kardeşim...

Çok dertli olduğunu yazmışsın, hayattan soğumuşsun, bıkmışsın yazdıkların bunları gösteriyor.

Sence hayat üzülecek kadar uzun mu? Elbette günlük yaşamda canını sıkan olaylar çıkar karşına, hatta hiç bırakmaz yakana yapışır. Peki hiç derdin olmasaydı, sürekli mutlu mesut yaşasan hayatın bir anlamı kalır mı? Dertlerimiz ve sıkıntılarımız hayatın tuzu, biberi. Derdini paylaşmamışsın ama

LÜTFEN BUNLARI UNUTMA

-Şu hayattaki bütün dertlere çare vardır. Yalnız ÖLÜM'e çare yoktur. YAŞAMANIN TADINI ÇIKAR!!!

-Öldürmeyen acı ise güçlendirir. .Yaşadıklarından DERS al!

-VE LÜTFEN KÜÇÜK ŞEYLERLE MUTLU OLMAYI ÖĞREN! HİÇ Mİ MUTLU EDİCİ BİR OLAY YAŞAMADIN GÜN İÇİN DE NEFES ALIYORSUN BUNA ŞÜKRET DERİN BİR NEFES ALMANIN HAZZINA VAR KENDİNİ DAHA MUTLU HİSSEDECEKSİN HER ŞEY BEYİNDE BİTİYOR SEVGİLİ KARDEŞİM. AYRICA HASTALIKLARIN %90'I STRESTEN, SIKINTIDAN DOLAYI OLUYORMUŞ.

-BENCİL OL; KENDİNDEN VE SEVDİKLERİNDEN BAŞKA KİMSEYİ DÜŞÜNME. ÇÜNKÜ SANA SEN LAZIMSIN! SEN ÇOK DEĞERLİSİN!

-BİR DE ŞU AN KAHKAHA AT GÜLÜMSE DİŞLERİNİ GÖSTER BAYA SES GELSİN! İNAN BU GÜLÜŞLER SENİ RAHATLATACAK! DENEMEKTEN ZARAR GELMEZ... :)))

Her şey gönlünce olur umarım... Mutlu günler :)

ölümden başka herşeye çare vardır doğru söylüyorsunuz ama benim öyle bir derdim varki tek çaresi ölüm .. bugüne kadar mutlu olduğum günler elbetteki oldu ama o mutlu günlerim asır kadar uzakta benim için sadece bu şehirden uzaklaşmak istiyorm . üniversite okuycam ama sınavı da takmadığım için barajı bile geçemedim . özel üniversitelere gitmeyi düşünüyorum hemşirelik yada ebelik olsun bebeklerle ilgilenmek istiyorum . birtek onlar bana üzüntümü unutturuyor . çok önemli bir karar vermem gerek ya okuycam iki yıllık yada evde oturcam evde oturursam da evlendirme girişiminde bulunur babam heleki zengin koca hiç düşünmeden sepetler .. :) sevgilimden de ayrıldım ama ya ben üniversiteye gittim diyelim beni ararsa tekrar geri dönüşüm olmaz ancak üniversiteyi bitirmem lazım . sevgilimden ayrılma sebebim babam. sevgilim aynı zamanda akraba oluyor uzaktan babamla babası kuzen oluyorlar. istediler kaç kere babam vercem okul bitince gelin dedi okul bitti vermiyorum dedi çok kötü konuştu. sevdiğim adam sabretti beni gelip alacaktı sözde ama sonra kaldıramadı bi kaç özel durum daha var . ve bana dediki bir çözüm bul bende ayrılcaz başka çare yok dedim oda hemen kabul etti . ben dedim ileride inşallah yine birbirimizi bulursak olur dedim yok hiç umutlanma olmayacak dedi benimde artık mutlu olmaya hakkım var dedi . maddi yönden sıkıntıdaydı kendine dükkan aldı iyiydi durumu tam dedim işte durumuda düzeldi sıkıntı olmayacak babam vermedi ve bi özel sebep yüzünden dahaayrılık oldu sonumuz .hergün çeyiz telaşında olan ben evlilik telaşında olan ben yıkık dökük hayallerimle ayakta kalmaya çalışıyorum çok karışık anlattım biliyorum ama böyle işte..

biliyorum yatıp kalkıp şükretmem gerek..

Bence de. Sen kendine sorun yaratıyorsun, ya da fazla büyütüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…