Arkadaşlar, eski sevgilim bu gece kız istemeye gitmiş, her yerden de paylaşmış. İlk sevgilimdi çok sevmiştim sonra beni aldattı, aldatmadım dedi gerçi ama eski sevgilisi bebeğim şeklinde mesaj atmış yakaladım, sonra başka yalanları çıktı, ne kadar inanmak istesemde inanamadım ona. Daha sonra aileler girdi araya, onlarda çok istiyorlardı, ilk sevgilimdi, çok seviyordum, affettim. İki hafta sonra bu sefer başka bir kız cinsel içerikli konuşmalarını attı bana, sordum ben değil arkadaşım yazdı dedi ama onun face inden. Nedenini sorunca kız musallat oluyordu dedi, çok önceydi dedi. Bende çok sevmeme rağmen bunla sonu olmayacak diye ayrıldım.
Çok aşıktı bana öyle diyordu, çok ağladı, affetmedim ikinci kez sonu yok diye. Sonra bir baktım iki hafta sonra ilişkisi var yapmış. Aradan 4 ay geçmedi bu gecede kız istemeye gitmiş.
Hep doğru yaptım diyordum kendime, ama görünce içim dağlandı resmen, içim yanıyor öyle böyle değil anlatamam. Aslında bak gördün mü 4 ay olmadan sözlendi diye ne kadar doğru yaptığımı görmem lazım ama sürekli ben hata yaptım onu nasıl bıraktım diyorum.
Fizik olarak ondan çok daha güzelim, o da söylerdi bunu, meslek olarak daha yükseğim, ben öğretim görevlisiyim, türkiyenin en iyi okullarından birini bitirdim doktoram var, (bunları kendimi övmek için söylemiyorum yemin ederim, sadece kendimi ikna etmeye çalışırken düşündüklerimi sizle paylaşıyorum) o da en kötü okulunu, maaş olarak ondan daha iyi kazanıyordum, evlensek onun aldığı ev borcunu ödeyecektim, onun maaşı sadece borcuna yetiyordu, evi ben geçindirecektim, herşeyi kabul ettim, bir de üzerine aldatıldım, ayrılırken bile aldatmadım diyordu gerçi. Bu durumda benim iyi ki gerçek yüzünü görmüşüm diyip sevinmem gerekiyor ama ben acaba hata mı yaptım niye ayrıldım diye kendimi suçluyorum.
Arkadaşlar 4 ay oldu neredeyse ayrılalı içimdeki acı geçti sanıyordum bugün geçmediğini anladım. İlk sevgilimdi, ilk elimi o tutmuştu, ben bu tarz şeylere çok önem veririm, çok sevmiştim, bana bebek gibi davranırdı, çok korkuyorum onun gibi davranan, onun gibi sevdiğim birisi çıkmaz karşıma diye. Hatalıysam bile artık herşey bitti, ben bu içimdeki yangını nasıl söndürebilirim, başına böyle şeyler gelen arkadaşlar vardır muhakkak, lütfen bir akıl versinler.
Uzun yazdım hakkınızı helal edin lütfen.