Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi ver canım eğer varsa çıkarKızlar dün 2 test yaptım normal gebelik testi hemen yapar yapmaz ince bı Pembe çizgi çıkarttı gittim erken gebelik aldım onda da hiç çizgi çıkmadi ama içimde rahat değil poks var bende ve uzun süredir hamile kalamiyorum
Markası ne cnm testlerinKızlar dün 2 test yaptım normal gebelik testi hemen yapar yapmaz ince bı Pembe çizgi çıkarttı gittim erken gebelik aldım onda da hiç çizgi çıkmadi ama içimde rahat değil poks var bende ve uzun süredir hamile kalamiyorum
Artık pazartesi öyle yapicamKan testi ver canım eğer varsa çıkar
İnşallah vardır gönlüne göre olsunArtık pazartesi öyle yapicam
Normal gebelik testi Ing one HCGMarkası ne cnm testlerin
Daha önce duymadım cnm predictor alabilirsin onda çıkarsa kesın vardırNormal gebelik testi Ing one HCG
Erken gebelikte novacheck
Amin amin araçta kalmak çok zor negatifi görmek çok zor kuruma çizgisi diye düşündüm yıkadım sildim hiç değişmedi ama erken gebelikte olsa cikarti diye düşünüyorum testlerede güvenim kalmadiİnşallah vardır gönlüne göre olsun![]()
Burdaki eczanelere sordum yok olsa alacaktım heryerde yok galibaDaha önce duymadım cnm predictor alabilirsin onda çıkarsa kesın vardır
Olabilir fiyatı biraz yüksek diye yada awox alabilirsin bebetime miratech de gzl brn yaptım üç gün var incecik çıktı ama gene de bişeye bağlamak istemiyorumBurdaki eczanelere sordum yok olsa alacaktım heryerde yok galiba
Hayırlısı olsun ya bu testlere ne yaptılarsa yanlış çıkartıyorlar ben kızımda normal gebelikte adet gunumde ogrenmistim tek testle şimdi hamilemiyim değil miyim diye kaç test yapıyorum 4 yılda testlerde bozulmuş şaka gibiOlabilir fiyatı biraz yüksek diye yada awox alabilirsin bebetime miratech de gzl brn yaptım üç gün var incecik çıktı ama gene de bişeye bağlamak istemiyorum
Evet genelde bozuklar arkadaşım hamileyken hep negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi meğerse hamileymiş ikiz hemde şükür birsey olmadı bende adet günümü beklicem belirtin var mıHayırlısı olsun ya bu testlere ne yaptılarsa yanlış çıkartıyorlar ben kızımda normal gebelikte adet gunumde ogrenmistim tek testle şimdi hamilemiyim değil miyim diye kaç test yapıyorum 4 yılda testlerde bozulmuş şaka gibi
Benim adetlerim düzensiz o yüzden birşey diyemiyorum normalde 9 da olmam lazım geçen ay 9 da oldum şuan 15 bekliyorum hâla sadece göğüslerim sızlıyor adet belirtiside olabilir o adet sokturucu bende iciccem o yüzden emin olmak istiyorum normalde 35 gunde oluyorum 35 günüde gectimEvet genelde bozuklar arkadaşım hamileyken hep negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi meğerse hamileymiş ikiz hemde şükür birsey olmadı bende adet günümü beklicem belirtin var mı
Adet gununuze ne kadar var rabbim insAllah nasip eder evlat çok güzel birseyEvet genelde bozuklar arkadaşım hamileyken hep negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi meğerse hamileymiş ikiz hemde şükür birsey olmadı bende adet günümü beklicem belirtin var mı
Doktora gittin mi düzensizlik için benim üç günüm var eylülde kimyasal geçirdim korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktanBenim adetlerim düzensiz o yüzden birşey diyemiyorum normalde 9 da olmam lazım geçen ay 9 da oldum şuan 15 bekliyorum hâla sadece göğüslerim sızlıyor adet belirtiside olabilir o adet sokturucu bende iciccem o yüzden emin olmak istiyorum normalde 35 gunde oluyorum 35 günüde gectim
3 gün var cnm salı regl günüm inşallah iki yılımız yeni bittiAdet gununuze ne kadar var rabbim insAllah nasip eder evlat çok güzel birsey
Benim hep duzensiz birde 2 seneyi geçiyor poks çıktı onuda anlamış değilim benim bı kızım var normal yolla hemen isteyince hamile kalmıştım şimdi 4 yaşında 2 yıldır uğraşıyorum hala hamile kalamadimDoktora gittin mi düzensizlik için benim üç günüm var eylülde kimyasal geçirdim korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan
Adetin yakınken tsh gibi değerler Yüksele biliyormuş ben de adetim yaklaşmışken 3 kere gebelik testi yapmıştım 3ü de pozitif çıkmıştı dra gittim gebelik yok dedi adet yakın olduğu için yanlış sonuç almış olabilirsin dedi gerçekten de ertesi gün adet oldumKızlar dün 2 test yaptım normal gebelik testi hemen yapar yapmaz ince bı Pembe çizgi çıkarttı gittim erken gebelik aldım onda da hiç çizgi çıkmadi ama içimde rahat değil poks var bende ve uzun süredir hamile kalamiyorum
Haydi hayırlısı hissediyormusun ben kızımda hissetmiştim hamile oldugumu3 gün var cnm salı regl günüm inşallah iki yılımız yeni bitti