• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde bı şüphe var

Adetin yakınken tsh gibi değerler Yüksele biliyormuş ben de adetim yaklaşmışken 3 kere gebelik testi yapmıştım 3ü de pozitif çıkmıştı dra gittim gebelik yok dedi adet yakın olduğu için yanlış sonuç almış olabilirsin dedi gerçekten de ertesi gün adet oldum
İşte ne zaman olcagimkda bilmiyorum ki 😄

Benim hep duzensiz birde 2 seneyi geçiyor poks çıktı onuda anlamış değilim benim bı kızım var normal yolla hemen isteyince hamile kalmıştım şimdi 4 yaşında 2 yıldır uğraşıyorum hala hamile kalamadim
Nasip cnm olsun kafana takma inşallh en kısa zamanda sağlıkla kalırsın

İşte ne zaman olcagimkda bilmiyorum ki 😄
Ben de takip etmiyodum bence şuan gitme şansın varsa şuan dra git şuan gitme şansın yoksa ya da gitmek istemiyorsan da bir hafta sanki bebek varmış gibi dikkat et sonra dra git kandan bi baksınlar canım :)

Ben de takip etmiyodum bence şuan gitme şansın varsa şuan dra git şuan gitme şansın yoksa ya da gitmek istemiyorsan da bir hafta sanki bebek varmış gibi dikkat et sonra dra git kandan bi baksınlar canım :)
Dua edin insAllah rabbim sizede banada tüm isteyenlere de nasio etsin 🥰

Amin amin araçta kalmak çok zor negatifi görmek çok zor kuruma çizgisi diye düşündüm yıkadım sildim hiç değişmedi ama erken gebelikte olsa cikarti diye düşünüyorum testlerede güvenim kalmadi
Güvenilir marka olması gerekiyor canım ya çoğu yalancı çıkarıyor cidden bende predictor ile öğrenmiştim

Belirtin var mıydı
Reglim gecikmeden yapmıştım negatifti. Reglim geçilince yaptım pozitif oldu. Ama belirtimde vardı regli olcak gibi sancım vardı. Aha oldum galiba deyip tuvalete gidiyordum yoktur.Birde göğüslerim regli olcakken gibi değil de daha farklı açıyordu regli olcakken sadece ucu acır bunda komple acıyordu. İlk en baş belirtilerim buydu.

Reglim gecikmeden yapmıştım negatifti. Reglim geçilince yaptım pozitif oldu. Ama belirtimde vardı regli olcak gibi sancım vardı. Aha oldum galiba deyip tuvalete gidiyordum yoktur.Birde göğüslerim regli olcakken gibi değil de daha farklı açıyordu regli olcakken sadece ucu acır bunda komple acıyordu. İlk en baş belirtilerim buydu.
Akıntım falan var mıydı benim de mesela göğsümün tamamı ağrıyor ikisi de kasıklarım da ağrıyor arada böyle regli olacakmışım gibi şu an üç gün var bugün eşimin zoruyla ikinci idrarla tabii ki test yaptım böyle incecik gölge gibi çıktı gözle görülüyor ama telefonla attığımda daha silik böyle adet günümde tekrarlarım herhalde inşallah bakalım eylül ayında kimyasal yaşamıştım korkuyorum senin akıntın var mıydı ona cevap verir misin

Akıntım falan var mıydı benim de mesela göğsümün tamamı ağrıyor ikisi de kasıklarım da ağrıyor arada böyle regli olacakmışım gibi şu an üç gün var bugün eşimin zoruyla ikinci idrarla tabii ki test yaptım böyle incecik gölge gibi çıktı gözle görülüyor ama telefonla attığımda daha silik böyle adet günümde tekrarlarım herhalde inşallah bakalım eylül ayında kimyasal yaşamıştım korkuyorum senin akıntın var mıydı ona cevap verir misin
Evet vardı akışkan bir akıntı beyaz. Ama ona çok dikkat etmedim öyle bi belirti olduğunu hamileliğin bilmiyordum hiç. Kendi normal akıntım sanmıştım

İnşallah cnm bütün modum düştü eylülde çok ağladım çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah senden de güzel haberler alırız
Bende geçen ay geçirdim kimyasalı cok umudum yok bu ay hiç bi belirti yok var desem kendimi kandırırım aralıktan umutluyum..

Bende geçen ay geçirdim kimyasalı cok umudum yok bu ay hiç bi belirti yok var desem kendimi kandırırım aralıktan umutluyum..
Canım ben kimyasaldan sonra çok felaket bir şekilde akıntı yaşamıştım krem rengi böyle yapışkan bir akıntıydı kasıklarım da çok ağrıyordu normal zaman içerisinde beş gün gecikmem oldu ondan sonra regl oldum bu ay daha normal geçiyor en azından

Canım ben kimyasaldan sonra çok felaket bir şekilde akıntı yaşamıştım krem rengi böyle yapışkan bir akıntıydı kasıklarım da çok ağrıyordu normal zaman içerisinde beş gün gecikmem oldu ondan sonra regl oldum bu ay daha normal geçiyor en azından
Evet benimde dediğiniz gibi cok fazla akıntım var ama kimyasal yaşarken de yani henüz kanama baslamamısken de cok fazla akıntım vardı

Back
X