İcimde bir bosluk var

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Persembe gunu sevgilim beni terketti nasıl sereften yokun bir insan oldugunu hiic deginmicem
2 kilo verdim onun yuzunden
ogunden beri aglıyorum kendime verdigim aglamıcam sozunu tutamıyorum tıpkı onun verdigi sozleri tutmadıgı gibi
icimde bir bosluk var hic bisey yapmak istemiyorum
sadece aglamak istiyorum
aglayınca cok kotu oluyor ama
sonra degmez diyip aglamaktan vazgeciyorum
sonra basa donuyor
benim durumumda olan ablalar siz nasıl atlattınız
butun yaz evdeyim annem dısarı cıkmama izin vermiyor bi tek onlarla cıkabiliyorum
dısarda bi aktıvıte yapıp da kendımı oyalayamam yani
ev islerinden de nefret ediyorm
evde de yapabilcegim bisey yok :50:
butun yaz onu dusunmeye mahkum oldum sanırım :14:

Hangi bahane avutur bilmem
hangi günahın bedeli bu
:58: :58:

Son düzenleme:
mmmm şeyyy..
sen kaç yaşındasın ki arkadşım:26:
yani annen evden cıkmana yasak koyabilecek kadar küçük mü demek istedim ?
gerci anne yasağının yaşı olmaz ama...:)
merak ettim yani canım.
hem niye dısarı cıkma yasağın var ki?
:18:

mmmm şeyyy..
sen kaç yaşındasın ki arkadşım:26:
yani annen evden cıkmana yasak koyabilecek kadar küçük mü demek istedim ?
gerci anne yasağının yaşı olmaz ama...:)
merak ettim yani canım.
hem niye dısarı cıkma yasağın var ki?
:18:

16 yasındayım
dısarı cıkmama izin vermiyolar ne zaman bi arkadasımla bulusmak istesem 1 saat yalvarıyorum

ağlamamaya çalışma, istediğin kadar ağla. ağlamaktan kimse ölmedi şimdiye kadar. emin ol bi süre sonra nasıl atlattığına kendin bile şaşırırsın. zaman herşeyin
ilacı çünkü.

daha 16 yaşındasın bence sevgilini cok fazla kafana takma. senin karşına daha neler neler cıkacak..:97:
gerçi ben de senden cok büyük değilim ama bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. yani şöyle olmadı bana kim teklif etse sevgili olmak istese benmle hep annmlere anlatırdım annm bosver sen derslerine bak üniversitede ya da işini yola koyup rahat ettignde bu işlerle uğrasacak cok zamanın olaccak derdi..:)
bende bu sözlere uyup hiç sevgili yapmadım :)
ama emin ol hiçbişeden eksik kalmadım :)
yani sevgilim yok diye asosyal falan olmadım ..:)
mesela bn trbzonnda yasıyorum cok büyük bi yer deil ama olan her konsere gittmişmdr her hafta sinemaya gitmişmdir vsvs..
ailem hepsine izin veriyor cünkü bnm yanlış şeyler yapmıyacagımı onlrra söylediğim gibi davrandığımı biliyorlar..
sakın yanlış anlama bu söylediklerimi tabi ki bunlar güzel seylerdir ama bu kadar göz yası dökmene gerek yok canım :)
sen sadece ailenin güvenini kazan. hoş güvenip güvenmediklerini de bilmiyorm ..:)
cevreye güvenmiyor da olabilirler ..:34:
canını sıkma arkadaşım hersey gelip gecici..
hayatında hersey düzelir emin ol ..:7:

Su an kendime diyorum ki
yuzyuze bile konusmadı bi mesajla ayrıldı
uzun bi mesaj yazıp icimi doktum bana beni artık rahat bırak dedi (bu cok koydu :( )
kısaca seref siz di
ben nıye uzuluyorum ki bunun icin dedim halada oyle dsunuyorum sevincliyim
cunku bi onceki 10dk surmustu sonra sarıldıgımız zamanları hatırlayıp yine aglama krizine girdim
haa bide 2 kilo verdim kilo vermek istiyodum zaten 2si gitti 3u kaldı buna da sevnebilirim :)
simdi biraz daha iyiyim ama dedigim gibi bi bosluk var
cift falan gormek istemiyorm
gecen gonulceleni izleyince cok kotu olmustum
kendimi sevmiyorum diye kandırmam gerek galiba
eskisinden biliyorum bi sure sonra gercek oluyo
ve annemler bana guvenmiyo galiba nedenini bilmiyorum
arkadas cevrem onlara cok ucuk kacık tipler geliyo
aslında oyle degil ama napalım bu da ayrı konuydu
kısa kollu giymeme bile izin vermezler bu yuzden de biraz depresyondayım
ayy cok mu uzun oldu ne biraz icimi doktum
siz de rahat bırak demeyin ama :D
bi dosta cok ihtiyacım var :)

hahaha canım bak iyi taraflarıda varmıs kilolar gidiyo..:):)
işin sakası tabi bu üzülme canım yaa giden erkek olsun cok mu önemli ..
bundan sonra adımlarını daha dikkatli atarsın ..
bence küçük yaş bircok hatanın sebebi.
ailene sıra glince...
bence bi müddet onlasrın istediği gibi yaşa eminmki senin kötülüğün için istemyorlar bunu ..
dedigim gibi bi müddet onlrın istedigi gibi davran .. tabi bu davranıs sözd eolmasın özdede olsun .
ailen arkadaş cevreni sevmiyorsa deiştr yavas yavas arkadaslarını daha sakin eglenceli arkadaslar edin ..
az cok anlayabiliyorum seni cünkü bn 18 yasndayım yani cevremde bu olayları yasayan cok arkadasım var..
bnce ailenin istedigi gibi biri olursan hepniz mutlu olursunz :)
Su an kendime diyorum ki
yuzyuze bile konusmadı bi mesajla ayrıldı
uzun bi mesaj yazıp icimi doktum bana beni artık rahat bırak dedi (bu cok koydu :( )
kısaca seref siz di
ben nıye uzuluyorum ki bunun icin dedim halada oyle dsunuyorum sevincliyim
cunku bi onceki 10dk surmustu sonra sarıldıgımız zamanları hatırlayıp yine aglama krizine girdim
haa bide 2 kilo verdim kilo vermek istiyodum zaten 2si gitti 3u kaldı buna da sevnebilirim :)
simdi biraz daha iyiyim ama dedigim gibi bi bosluk var
cift falan gormek istemiyorm
gecen gonulceleni izleyince cok kotu olmustum
kendimi sevmiyorum diye kandırmam gerek galiba
eskisinden biliyorum bi sure sonra gercek oluyo
ve annemler bana guvenmiyo galiba nedenini bilmiyorum
arkadas cevrem onlara cok ucuk kacık tipler geliyo
aslında oyle degil ama napalım bu da ayrı konuydu
kısa kollu giymeme bile izin vermezler bu yuzden de biraz depresyondayım
ayy cok mu uzun oldu ne biraz icimi doktum
siz de rahat bırak demeyin ama :D
bi dosta cok ihtiyacım var :)

hahaha canım bak iyi taraflarıda varmıs kilolar gidiyo..:):)
işin sakası tabi bu üzülme canım yaa giden erkek olsun cok mu önemli ..
bundan sonra adımlarını daha dikkatli atarsın ..
bence küçük yaş bircok hatanın sebebi.
ailene sıra glince...
bence bi müddet onlasrın istediği gibi yaşa eminmki senin kötülüğün için istemyorlar bunu ..
dedigim gibi bi müddet onlrın istedigi gibi davran .. tabi bu davranıs sözd eolmasın özdede olsun .
ailen arkadaş cevreni sevmiyorsa deiştr yavas yavas arkadaslarını daha sakin eglenceli arkadaslar edin ..
az cok anlayabiliyorum seni cünkü bn 18 yasndayım yani cevremde bu olayları yasayan cok arkadasım var..
bnce ailenin istedigi gibi biri olursan hepniz mutlu olursunz :)

evet kilolarım gidiyo bundan sonrakileri saglıklı bir sekilde vericem insallah :)
aslında ben onun beni kullanıp atmasına ve birazcık bile sevmemesine yanıyorum
napalım benim salaklıgım gozm acıcam
bi daha uzun sure kimseyle iliski yasamayı dusunmuyorum ayrılık cok kotu
aslında su an biraz iyiyim tek kotu sey film izleyememem bi cift goriyim hemen aglayıveriyorum :D
cok sulugozumdur :D
dısarı cıkma giyinme vb isleri artık universtede yaparım :)
su an onu hiic takmıyorum zaten :D
,yorumun icin cok tesekkur ediyorum boyle yorumlar gelince iyi veya kot diger arkadaslarında yormları icin de soyluyorum bana cok iyi geliyo :) (tekrar okudumda diger yorumlar sanki kotuymus gibi olmus oyle demek istemedim :D)
sanırım hayatla barısma evresindeyim :)

Son düzenleme:
İnternette okudum, paylaşmak istedim:

İçimde bir boşluk, dolduramadığım birşeyler var. Neden, nasıl, niçin.... Bilmiyorum. Gülümseyen dudaklar sanki benim değil, konuşan ağız, çıkan anlamlı ya da anlamsız bir kaç kelime...
Yağmur var bugün. Tıpkı yüreğimdeki gibi. Kasıp kavuruyor fırtınalar benliğimi. Kaçıp gitmek istiyorum - Olmuyor. Kalıp alışsam diyorum - Boşluk. İçimde uzayıp giden sorular ve sorunlar dizesi. Kağıt kalem alıp birşeyler karalayayım desem; yazacak ne var?
........
Bitmek bilmeyen bir karamsarlık var bende bugün. Tüm hüzünlü şarkılar bana mı söyleniyor acaba??? Mutlu kim, ne, nerede?
Hep bir mecburiyet, zoraki gülümseme. Çocuk olsam belki, ahh çocuk olsam şimdi. Yağan yağmura inat uçurtma uçururdum belki. Belki de annemin büyümüş gözlerinin önünde üst-baş çamur azar işitirdim. Ama canım sadece bedenimde acırdı, sadece bedenimde...
Yine annemin göğsüne sığınır uykuya kapatırdım gözlerimi. Peri masalları olurdu rüyalarımda. Şimdilerde rüya da göremez oldum. Yitiriyorum benliğimi, kendimi...
Bir boşluk var ki içimde, dipsiz-zifir kara. (Alıntıdır.)

Sizinde içinizdeki boşluk dipsiz ve zifiri kara görünebilir. Ama unutmayın "Her gecenin bir sabahı, her kışın bir baharı, her şeyin bir zamanı vardır." İçinizde yanan ateşin sönmesininde tek çaresi zamandır...

Son düzenleme:
ayyy güldürdün beni ..:)
aglama aglama at cöpe gitsin cift görünce falnada aglama ya nie aglıyorsun bnce hayallr kur seninde öyle güzel ilişkn olacak ..:)
hayaller kurmassk planlar yapmassk hayatta boş boş yasamıs oluruz..:)
umarım yardımcı olmussmdr birazda olsa canım :):7:
evet kilolarım gidiyo bundan sonrakileri saglıklı bir sekilde vericem insallah :)
aslında ben onun beni kullanıp atmasına ve birazcık bile sevmemesine yanıyorum
napalım benim salaklıgım gozm acıcam
bi daha uzun sure kimseyle iliski yasamayı dusunmuyorum ayrılık cok kotu
aslında su an biraz iyiyim tek kotu sey film izleyememem bi cift goriyim hemen aglayıveriyorum :D
cok sulugozumdur :D
dısarı cıkma giyinme vb isleri artık universtede yaparım :)
su an onu hiic takmıyorum zaten :D
,yorumun icin cok tesekkur ediyorum boyle yorumlar gelince iyi veya kot diger arkadaslarında yormları icin de soyluyorum bana cok iyi geliyo :) (tekrar okudumda diger yorumlar sanki kotuymus gibi olmus oyle demek istemedim :D)
sanırım hayatla barısma evresindeyim :)

İnternette okudum, paylaşmak istedim:

İçimde bir boşluk, dolduramadığım birşeyler var. Neden, nasıl, niçin.... Bilmiyorum. Gülümseyen dudaklar sanki benim değil, konuşan ağız, çıkan anlamlı ya da anlamsız bir kaç kelime...
Yağmur var bugün. Tıpkı yüreğimdeki gibi. Kasıp kavuruyor fırtınalar benliğimi. Kaçıp gitmek istiyorum - Olmuyor. Kalıp alışsam diyorum - Boşluk. İçimde uzayıp giden sorular ve sorunlar dizesi. Kağıt kalem alıp birşeyler karalayayım desem; yazacak ne var?
........
Bitmek bilmeyen bir karamsarlık var bende bugün. Tüm hüzünlü şarkılar bana mı söyleniyor acaba??? Mutlu kim, ne, nerede?
Hep bir mecburiyet, zoraki gülümseme. Çocuk olsam belki, ahh çocuk olsam şimdi. Yağan yağmura inat uçurtma uçururdum belki. Belki de annemin büyümüş gözlerinin önünde üst-baş çamur azar işitirdim. Ama canım sadece bedenimde acırdı, sadece bedenimde...
Yine annemin göğsüne sığınır uykuya kapatırdım gözlerimi. Peri masalları olurdu rüyalarımda. Şimdilerde rüya da göremez oldum. Yitiriyorum benliğimi, kendimi...
Bir boşluk var ki içimde, dipsiz-zifir kara. (Alıntıdır.)

Sizinde içinizdeki boşluk dipsiz ve zifiri kara görünebilir. Ama unutmayın "Her gecenin bir sabahı, her kışın bir baharı, her şeyin bir zamanı vardır." İçinizde yanan ateşin sönmesininde tek çaresi zamandır...
cok guzelmis yazı
su zaman cabuk gecse keske
o insanı da allaha havale ediyorum artık bana yasattıklarından sonra beni artık rahat bırak diyo adama bak ya
sabahtan beri inci sozluk falan okuyorum
artık gulebildigimi anladım :)

cok guzelmis yazı
o insanı da allaha havale ediyorum artık bana yasattıklarından sonra beni artık rahat bırak diyo adama bak ya

Zaman şimdi çabuk geçer ama birkaç sene sonra keşke aşk acısı çeksem yine 16 yaşımda olsam dersin... O yüzden "hayatını yaşa"

sevmenin bedeli bazılarımız aşk acısı çekiyoruz ya işte o aşkın kötü olan bedelini ödüyoruz belki korkunç ama gerçek bu tatlım sadece sabır zamanla alışacaksın kabulleneceksin bu durumu ilk zamanlar böyle olması çok normal sadece onu unutmayı kafaya koy zaman sana unutturur zaten kaç yaşındasın tatlım

ayyy güldürdün beni ..:)
aglama aglama at cöpe gitsin cift görünce falnada aglama ya nie aglıyorsun bnce hayallr kur seninde öyle güzel ilişkn olacak ..:)
hayaller kurmassk planlar yapmassk hayatta boş boş yasamıs oluruz..:)
umarım yardımcı olmussmdr birazda olsa canım :):7:

ah ne demek cok yardımcı oldun
hangi arkadasıma soylesem
amaan bosver salla gitsin diyo kestirip atıyolar :(
biliyorum zaten bosvericegimi bi an da olmuyo ki

ve artık hayatımı yasamaya calısıyorum :)
umarım kendime bir eglence bulurum
ahh bir pisman olp geri donseee ahh o an olursa nasıl reddetsem diye dusunuyorum o an zevkten olurum heralde
bana bunları yasattın ya ne diyim sana
ay yine duygusal oldum :D

Ailenden izin alma konusunda sıkıntı yaşıyormuşsun.Dışarı çıkamıyorsan,arkadaşlarını eve çağırabilirsin.
Anneni,senin istediğin yerlere gitmek konusunda ikna edebilirsin."Madem beni yalnız göndermiyorsun,o zaman sen götür" diyerek istediğini yaptırabilirsin.
Bir süre romantik dizi,film ve müziklerden uzak kalmanı tavsiye ederim.
Onun yerine kitap okumayı tercih edebilirsin.
Evde sadece evişi ile oyalanman gerekmez.Evde yapabileceğin uğraşlar ve hobiler var.Çoğunu internetten öğrenebilirsin.Örgü örmeyi bile öğretiyorlar.

cok guzelmis yazı

Zaman şimdi çabuk geçer ama birkaç sene sonra keşke aşk acısı çeksem yine 16 yaşımda olsam dersin... O yüzden "hayatını yaşa"

:28:söylemeden gecemicm ..:):)
arkadas kitap önermiş evet bnde katılıyorum ona kitap oku gercekten sevince cok zevkli..:))
neyse artık gidip bn biraz lys pskolojisine girmem lazm ..:)
sana hayatta bol sans :):54:

Ailenden izin alma konusunda sıkıntı yaşıyormuşsun.Dışarı çıkamıyorsan,arkadaşlarını eve çağırabilirsin.
Anneni,senin istediğin yerlere gitmek konusunda ikna edebilirsin."Madem beni yalnız göndermiyorsun,o zaman sen götür" diyerek istediğini yaptırabilirsin.
Bir süre romantik dizi,film ve müziklerden uzak kalmanı tavsiye ederim.
Onun yerine kitap okumayı tercih edebilirsin.
Evde sadece evişi ile oyalanman gerekmez.Evde yapabileceğin uğraşlar ve hobiler var.Çoğunu internetten öğrenebilirsin.Örgü örmeyi bile öğretiyorlar.

evde kalmaktan cok hoslanmıyorum aslında biraz dısaı cıkıp hava almak istiyo insan bazen
onun icinde 1 saat yalvarmak istemiyorum
bu konuyu anneme acmıcam bile artık
dizilerin romantik olmasına gerek yok ki her hangi bi cift gozlerimi doldurmaya yetiyo
icimdeki burukluktan kurtulmak istiyorum
belki normal bir sekilde ayrılsaydık boyle olmazdı
cunk ayrılmadan bi gun onceki mesajlar canımlı cicimli askımlı mesajlarda asla ertesi gun ayrılıcagımızı tahmin edemezdim
yetmezmis gibi beni facebookdn (biz facebooktan mesajlasıyodk ben TL yuklemedigim icin) silmesi artık rahat bırak demesi sanki cok rahatsız ettimde beni cok kırdı
ah ama daha ne kotu olay yasayan insan var benim derdim ne ki
aldatılmıs gibi hissediyorum sadece

Olur mu canım,herkesin derdi kendine büyük.Senin yaşında,bu da eni konu bir dert sayılır.
Ama sana birşey söyleyim mi,ben 16 yaşında kime aşık olduğumu bile hatırlamıyorum desem yeridir.
Diyeceğim şu ki,bu kadar önem verme çünkü hakikaten hayatında hiçbir önemi olmayacak bir insan için üzülüyorsun.
Kendi kaybetti deyip geçmeye çalış.Sen de ilgilenme,face ten sildiğin gibi sil gitsin.

Olur mu canım,herkesin derdi kendine büyük.Senin yaşında,bu da eni konu bir dert sayılır.
Ama sana birşey söyleyim mi,ben 16 yaşında kime aşık olduğumu bile hatırlamıyorum desem yeridir.
Diyeceğim şu ki,bu kadar önem verme çünkü hakikaten hayatında hiçbir önemi olmayacak bir insan için üzülüyorsun.
Kendi kaybetti deyip geçmeye çalış.Sen de ilgilenme,face ten sildiğin gibi sil gitsin.

evet haklısın ben normalde bikac gune cıkardım bu depresondan
ama su an oyle aldatılmıs hissediyorum ki
iliskimize saygısı bile yokmus
silmeye calısıyorum
basarıcam
ama keske hemen olsa
o buruklk yine geldi kalbimin taam ustune oturdu
benim sucum cok sevmedigini bile bile baglandım
nerden bileyim hic sevmedigini
neyse gidip film falan izleyeyim bari :)
tesekkurler umarım bende onun adını bile hatırlamam

Back
X