İcimde bir bosluk var

canım beniim ağlama kıyamam sana, boşver o üzülsün senin gibi yüreği taptaze bir güzeellliği kaybettiği içiinn :)
bak her işte bir hayır vardır, ben senin yerinde olsam bütün yazımı kitap okuyarak geçirirdim, senin şu yaşın, her şeyi en kolay algıladığın yaş ve mesela dünya klasiklerini okumaya başlarsan, mükemmel şekilde değerlendirmiş olursun bu yazı. eğer canın çok dışarı çıkmak isterse de, annenlerin başının etini ye, hem belki sıkılıp sana izin de verirler :)
giyinme konusuna da takma, biraz daha yaşlanınca diyeyim, istediğini yapabilirsin, zaten ne giydiğinin çok da önemi yok, üzerinde nasıl durduğu önemli biliyorsun :)
üzülme olur mu :) daha kimler çıkacak karşına, ne güzel ilişkiler yaşayacaksın inşallah

sevdiğinden ayrılmaktan çok bence sevilmediğini,istenmediğini anlamak senin canını acıtmış.
yaz tatili gelince de iyice kendinle başbaşa kalmışsın,sosyal aktiviteler olduğu için.
bu da durumu atlatmanı zorlaştırmış.
ağlayıp üzülmen ilk günler için tabi ki normal,bunları engellememen daha iyi ancak bir süre sonra içindeki kabullenişe sen bile şaşacaksın.
deniz dalgalanmadan durulur mu hiç?

daha çok gençsiniz. Bu günleri çok arayacaksınız.hayatın tadını çıkarın. Bu tür şeyleri hayatta çok yaşayacaksınız.Hepsi ilk günkü gibi acıtacak. Ama hayatı hayat yapan tecrübelerdir.Hepsine gülüp geçeceğiniz gün de gelecek.O yüzden üzülmeyin.Biz insanların zaafları ve tasaları kainat içinde o kadar küçük ki.Sağlığınız yerinde ve hayattasınız.Ölüm dışında her şeyin çaresi bulunur.

Canım daha küçüksün ya kıyamam:)
Herkes o yaşlarda ufakta olsa hata yapıyodur....

Daha o yaşta pek aşk sevgi olmaz boşver..gerekte yok inanki..
Derslerine bak daha önüne neler neler çıkar
Bu haline sonradan hatırlayıp gülersin bile....:)

Daha ne aşk acıları yaşarsın belki..Tabi ki yaşamanı istemem ama her insan yaşıyo bunları
Sen biraz erken başlamışsın geçer sabret sadece

oyyy canım benim kıyamam üzülme.
Daha cok qencsin zaman qectikce hersey unutulur.
Sonra bi bakarsın bu aqladıqın seylere qüler bulursun kendini.
Deqmez biliyorum herkes sana böle diyor ama doqru.
Hic bisy senin hayatından, mutluluqundan daha önemli deqil.
Toparlamaya calıs kendini yeni uqraslar bul aklına qetirmemeye calıs..

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim lütfen.
Bu nedenle konu "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.

Hepinize cok tesekkur ediyorum
bi yorum vardı sevilmedigini anlamak canını acıtmıs diye
kesinlikle oyle :(
neyse napalım bu konularda sanssızım biraz
kitap okumayı da cok severim :)
annemlere aldırırım okurum artık :)
dun hic aglamadım artık aglamıyorum
ama hala buruk kalbim
ondan nefret ediyorum ama seviyorumda
bu da gelir bu da gecer diyelim arık yapıcak bisey yok :)
3 gunde 2 kilo falan verdim tesellim bu :)

ayrıldıysa ayrıldı, üzülme hiç değmez inan bana. demesi kolay diyorsundur belki ama bir süre sonra sende bunu görüceksin. çok gençsin, hayat o kadar hızlı akıyor ki, bugünün kıymetini bil. sen evden cıkamıyorsan arkadaşlarını çagır gelsin. birlikte vakit geçirin. üniversite sınavına sabah akşam, ögle bir çalış ki çok iyi bir yer tuttur. maddi durumunuz nedir bilmiyorum ama devlet yardımcı oluyor. üniversiteye adım attıkta sonra hayatın ve gelecegin zaten değişicek. aile baskısından biraz olsun sıyrılıcan. suan üzüldüğün kişiyi düşünmeyeceksin bile. karşına kimler cıkıcak. dişini sıkıp ünv. bititirp iş hayatına başladıgında asıl hayat o zaman senin için başlayacak. adımlarını şimdiden dogru atarsan gelecegine 1 adım daha emin atmış olucaksın. tabiki anlattıgım kadar güllük gülistanlık olmayacak belki ama bu yaşlarını bu şekilde tüketirsen ileride cok pişman olursun.

tatlıım hiiiç üzülme daha çok küçüksün.ilerde bu günlerini hatırlayıp kendi kendine gülceksin.Ağlıorsan da tutma kendini ağla gitsin..içinde tutma hiçbişeyi.hatta hisstıklerını her zaman yazıya dök iyi yada kötü ne varsa..her zaman işe yaramıştr..:34::34:

yazinin ilk basinda ''nasıl sereften yoksun bir insan oldugunu hiic deginmicem'' lafini okuyup agliyorum yazisini okuduktan sonra devamini okumaya gerek duymadim (belki meraktan sonra okurum :P )
ama madem nu yaziyi yazdin.. daha dusunmeye bile gerek yok birak aglamayi senin hikayenin devamini okumak bile gerekmio..
nasıl sereften yoksun bir insan oldugunu hiic deginmicem
demen bile yeterli.
bole bir insan icin mi agliyorsun.
yazik:44:

Back
X