• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde bir sıkıntı var çok kötüyüm...

aslinya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
6
0
1
25
2 gündür canım hiçbir şey yapmak istemiyor sanki herkes benim üzerime üzerme geliyor gibi evin içinde duramıyorum zaten sıkıntı basıyo çığlık çığlığa ağlamak istiyorum evde ve çok yalnız hissediyorum...

Sevgilimle de aramız çok iyiydi şuan uzağız 2 hfata sonra kavuşucam ona ama 3 gündür dopru düzgün konuşamıyoruz ben hep farklı şeyler düşünüyorum. Beni unuttu mu,aldatıyor mu ,yalan mı söylüyor diye her saniye düşünüyorum

Halbuki bir yere gitse önce bana söyler haber verir ki ben karışmam zaten ona güveniyorum ama birkaç gündür kafam öyle darma duman ki
Acaba bu halimin erkek arkadaşımla uzaklaşmamıza mı bağlı ? Ben böyle şeyler kafaya takıcak üzülücek bi kız değildim şimdi o ne yapsa alınıyorum . Asla kendimden taviz vermeyen katı kuralları olan bir kızdım dediğimide yaptırrıdım her zaman ama şimdi sanki bağlandım kopamıyorum ondan bu da kendi hayatımı kötü etkiliyor

Rüyamda ayrıldığımızı gördüm diye sabah saatlerce ağladım bunlar hiç normal gelmiyo kendime bu halimr bu sefer daha çok üzülüyorum :110:

Ve bunlar 3 günde falan bir anda olmaya başladı
Lütfen yardım edin nasıl kendimi toparlıcam sıcak havalarda da daha bi sıkılıyorum boğuluyorum sanki dışarı çıkmak da istemiyorum akıl verin bana....

Bu durumu da mevsimsel olarak değerlendirmicem ama , ruh sağlığı bozukluğu bulaşıcı oldu galiba :temizlik:

Back