İçimde bir sıkıntı..

Avissu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
43
4
86
30
Merhaba 1 yıl önce yazmıştım sanırım tam hatırlamıyorum..
Erkeğe mi tercih edildim demiştim de burada baya alay konusu olmuştum, o sıra gücüme giden şey şuan komiğime gidiyor açıkcası yalanda söyleyemem ama evet ben bir travestiyle aldatıldım üstüne sözlüme hakaret ettiğim için okkalı bir dayak yedim.. Yaklaşık 4 5 ay kadar da hakaret mesajlarıyla uyuyup uyandım hatta benim yabancılara gitmemi istemediğini kuzenine gitmemi istediğini falan söylüyordu mesajlarında, özel yaşadığımız resimlendirdiğimiz onca anıyı ailemle paylaşacağını vs.. Allah kimsenin başına vermesin de ben bunları araştırırken, ne adamların o iğrenç insanlarla birlikte olduğunu öğrendim aklınız almaz..
Şimdi içimde ki sıkıntı her şeyi atlatmışken bir daha kimseyle olamam derken birinden hoşlanıyor olmam..
Ama ben hoşlandığım insanla konuşurken benim yüzümden ayrıldığı bir sevgilisi olduğunu öğrendim .(Hoşlandığım çocukla herhangi bir ilişkim yok). Kız bana erkek arkadaşını sevdiği ve benim yüzümden ayrıldıkları şeklinde bir mesaj attı.. O kadar üzüldüm ki .. Gidip C***'la konuştum konuşmaya devam etmek istemediğimi söyledim bir ilişkiye mani olmak istemediğimi bir kız arkadaşı varken zaten neden benimle konuştuğunu sordum.. Bana ilişkinin beni tanımadan 2 hafta kadar öncesinde bittiğini zaten sürekli kavga içinde olduklarını beni tanıdıktan sonra hayatına başkasını almak istediğini anladığını ve benden gerçekten hoşlandığını söyledi ve sabahtan beri cevap vermememe rağmen bana yazıyor.. Kızı (eski sevgilisini) zaten hayatında istemediğini, benim bir şey yapmadığımı ben olmasam da bitecek bir ilişki olduğunu dile getiriyor.. Ne yapmalıyım bilmiyorum .. Kıza üzülüyorum ama kıza onu istemediğini söylediği halde kızın niye bana yalvardığını da anlamıyorum.. C****'da üzülüyorum sabahtan beri arayıp yalvarıyor.. Kimi seçsem üzülen bir taraf oluyor.. Yardım istiyorum azcık.

Üzüldüm adına.Bence zaman araya koy ve kızla ilişkin bitmeden onunla doğru düzgün konuşmadan o ikna olmadan biz olamayız de

o kızlayken seninle konuşuyorduysa seninleykende başkasıyla konuşmayacak mı?

Gönül kimi severse ona gidiyor, zorla güzellik olmaz.

Ayrılmış bitmiş gitmiş işte seninle olmak istiyorsa sen de istiyorsan olun. Gönül işlerinde ah olmuyor.

Bence onunla konuşmamalısın. İnsanların ilişkileri kötü Zamanlardan geçebilir, ayrılmayı bile düşünebilir. bu süreçte boşluğa düşüp yeni arayışlarda olabilir. Sonra vebali sana olur.
Kaldı ki bence karakteri de pek düzgün değil, bismillah daha ayrılmadan yenisini bulmaya çalışmayı insan en başta kendine yakıştırmamalı.

o kızlayken seninle konuşuyorduysa seninleykende başkasıyla konuşmayacak mı?
He işte bende aynı şeyi söyledim .. Ama bunun aldatma olmadığını ve istemediğini zorla mı seveceğini söyledi. Bende düşünüyorum benden sıkılırsa ve bana söylerse beni aldatmazsa saygı duyarım yani ne bileyim.

Haklısın da ben olmasam başkası olacaktı gibi illa bilemiyorum inan hiçbir şey umrumda değil sırf o kız beddua ederse diye korkuyorum acısı kötü çünkü bide üzülecek olması falan.. Ama sonra da diyorum çocuk onu istemiyo istemediğini defalarca söylemiş bu kız niye bu kadar ısrarcı.

Bir ilişkiden ve onun izlerinden,yaşattıklarından 2 haftada kurtulmak kolay mı yani bitmiş olsa bile?? ben böyle birini istemezdim.onu bu kadar çabuk unutan beni de unutur.İnsan herhangi bi arkadaşıyla küsünce bile etkileniyor. Bu ne hız yani...

Dimi ( teşekkür ederim.. Belki de gerçekten doğru insan yanlış zaman falan olayı.

2 hafta anca mı yalnız durabilmiş ilişkisi bittikten sonra ? Eski sevgilisi zaten yüzsüzlük yapmış o da ayrı mesele...

Bence biraz zaman geçmesini bekleyin böyle kısa sürede yeni bir ilişkiye başlamak istemesi hiç hoş değil.

Kalbinin sesini dinle bitanem kimseyi değil hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…