İçimde çığ gibi büyüyor.

Yasak elmadan firlamis gibisin helal olsun
Sınavima 2 aydan az bir süre kaldi daha önce bir sınava harıl harıl çalıştıysaniz bilmeniz gerekir ki masaya oturunca herşey film şeridi gibi gözünüzün önünden geçer. Motivasyonumu kaybetmedim ama odaklanmakta zorlanıyorum aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bir yandan da daha hirsla calismam gerektiğini biliyorum

Çok doğru diyorsunuz üzülmek yerine sevinmeliyim

Böyle insanlara 1 dk bile vakit harcamaya değmez.
Bir de insanlar artık empati yapmak istemiyor.
Sadece kendilerini önemli görüyorlar.
Samimiyetin ve empatinin olmadığı yerde durmayın kim olursa olsun.

Böyle insanlara 1 dk bile vakit harcamaya değmez.
Bir de insanlar artık empati yapmak istemiyor.
Sadece kendilerini önemli görüyorlar.
Samimiyetin ve empatinin olmadığı yerde durmayın kim olursa olsun.
Teşekkür ederim gerçekten de öyle. Kendime iyi telkinler veriyorum sürekli ama bu şekilde de zarar gören ben oluyorum

Evet bende onların kusurlarini biliyorum açığa vurmak yerine gizliyorum asla onlara dokunacak şeyler söylemiyordum cok hassas davrandım karşılığı bu oldu galiba
Bildiklerin sende kalsın. Görüşmezsin olur biter. Hiç kendini üzme. Allah sana bir evlat versin, sağlıkla. Güzel günlerin olsun.

O yüzden dedim zaten sen bu yarım akıllılara uyma güzelce hayatını kur yeni gireceğin isinde daha saglam dostluklar kurarsin insallah bu küçük insanlar umrun kendini üzdüğüne degecek tipler degil.

O yüzden dedim zaten sen bu yarım akıllılara uyma güzelce hayatını kur yeni gireceğin isinde daha saglam dostluklar kurarsin insallah bu küçük insanlar umrun kendini üzdüğüne degecek tipler degil.
Kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz. Arkadaş seviyemi değiştirmem lazim. Cahilce mevzularla kendilerini ön plana çıkarıyorlar muhatap bile almamak lazim

Küçük çocuğu olan insanların hayatı çocukları oluyor sırf sizin çocuğunuz yok diye çocuklarından bahsetmemelerini bekleyemezsiniz. Benimde çocuğum olmadı,yanımda çocuklarından bahsedenler oluyor rahatsız olmuyorum hamile olan da hamileliginden bahsedebilir problem bunları bilerek size üzmek için yapmaları ben bunla da çok karşılaştım. Gelen ve giden hersey Allah'tan başkasının ne dediğini umursamayın çocuğunuz olsa da başka birsey bulacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…