• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde kalanlar..

Millet çırağanda evleniyor,en muhteşem organizasyonu yaptırıyor,havai fişekler fransadan gelinlikler sonu hüsran.Ben sonuca bakarım.Sonuçta sevdiğin insanla evlendin mi?Daha 2 aylık evlisin.Eşini yuvanı düşüneceğine gereksiz şeylere kafanı takıyorsun.Hee içinde ukteler için zamanı geldiğinde laf yerini bulur.Sabır gerek.O bu millet bırakın şu insanları.Kimse bana aklına gelen her lafı söyleyemez mesela.Müsade etmem.Allah a şükür mutluyum de geç.Tavrın net olsun.
Haklısın aslında keşke cok iyi olsaydı herşeyim cok düzgün oluşundan ziyade keşke cok mutlu Bi şekilde geçirseydim bu süreci diyorum Bi ton sıkıntı çektim nişanım kınam düğünüm hepsi burnumdan geldi..

kına düğün bunlar zaten gereksiz eğlenceler evliliğin şartı değil ki..
nickiniz gibi arabeske bağlamışsınız.. eşinizle mutluysanız gerisi dert değil..

babana haksiz yere kiziyosun bazi konularda vunku dugum orkedtrasi falan filan bunlar babanin uzerine dusen gorev deildi bu damat tarafinin hatasi dugunun harikafa olsa akrabalar takacak bir kulp bulacaklarda emin ol benimde icimde kalan cok sey var kina masamda bir cicek bile yoktu mesela dugunum davullu zurnali olsun dedim 400 lira cok pahali dediler simdidevicimden cikmiyo iste bu ve bunun gibi bir cok sey senbaban skinti yarattigi icin butun bunlar onun yuxunden saniyosun ama dugun erkek tarafinin isidir
Yanlış yazdım belki düğün değil kına da ki orkestram cok saçmaydı..
Ya babam gerçekten Güler yüzlü olsa manevi yönden yanımda olsa umrumda degıl hiç para yine harcamasaydı herşeyi eşim yaptı zaten bütün masrafları..
ama babam beni istemeye geldiklerinde ortaya bile çıkmadı insanlara Bi hoşgeldiniz bile demedi nişanıma gelmedi annem ve abilerimle karşıladık herşeyi ..

Haklısın aslında keşke cok iyi olsaydı herşeyim cok düzgün oluşundan ziyade keşke cok mutlu Bi şekilde geçirseydim bu süreci diyorum Bi ton sıkıntı çektim nişanım kınam düğünüm hepsi burnumdan geldi..
saydigin seyler toplamda 4 gun ediyo 4 gun icin butun hayatinimi kotu gecireceksin yani ah vah etmeye gerek yok cok icinde kaldiysa icinde kalmasina sebep olanlarla konus

Yanlış yazdım belki düğün değil kına da ki orkestram cok saçmaydı..
Ya babam gerçekten Güler yüzlü olsa manevi yönden yanımda olsa umrumda degıl hiç para yine harcamasaydı herşeyi eşim yaptı zaten bütün masrafları..
ama babam beni istemeye geldiklerinde ortaya bile çıkmadı insanlara Bi hoşgeldiniz bile demedi nişanıma gelmedi annem ve abilerimle karşıladık herşeyi ..
babalar icin kizlarini vermek zaten zordur birde siz evlenecegim diye ona karsi gelince hersey iyice cikmaza girmis iki guzellik bir arada olmuyo maalesef cogu zaman her secis bir vazgecistir

Kardeşinizin düğününde laf eden olursa ben ancak o kadarını yapabildim, babam yanımda olmadı o zaman diyip susturun insanları. Telafisi yok ki olup bitenin. Şimdi insanlar laf edecek diye gelecek sene olacak düğün için endişe taşıyorsunuz, boşuna 2 aylık evliliğinizde gözyaşı dökmüş oluyorsunuz.

kına düğün bunlar zaten gereksiz eğlenceler evliliğin şartı değil ki..
nickiniz gibi arabeske bağlamışsınız.. eşinizle mutluysanız gerisi dert değil..

Evet evlenmeden bende böyle düşünüyordum ..
Ya kızlar böyle oturup koca bekleyip düğünün herseyini mükemmel planlayıp olmadı siye şımarıklık yapmıyorum ben nişanımda bile sacımı fln yaptırmadım sevmiyorum zaten gereksiz ayrıntıları ..
orkestra fln diyince öyle anlaşıldı ama daha cok yaşatılan huzursuzluğa üzülüyorum herkes mutsuzdu keşke mutlu olsaydım da radyodan açıp kutlasaydık kınayı düğünü ..
Bide verilen önem şu an kıyaslama yapılıyor ister istemez onun ki güzel değil bunun ki Harika olsun babam bana hiç destek olmadı ama şimdi kardeşime böyle abartı şeyler yapması içime dokunuyor bu kadar mı değersizdim diye ..

babalar icin kizlarini vermek zaten zordur birde siz evlenecegim diye ona karsi gelince hersey iyice cikmaza girmis iki guzellik bir arada olmuyo maalesef cogu zaman her secis bir vazgecistir

Evet belki de öyle..
Yeni hayatımda yuvamda mutlu olayım bundan sonra çünkü gerçekten anlatılmıycak kadar cok sebep var karşı gelip evlenmem için..
Bende böyle zoraki karşı gelerek evlenmek istemezdim ama şartlar yaşatılanlar..

Mutluyum, gerçekten mutluyum ..
Ama yalnız kalıp düşündüğümde annem arayıp düğünle ilgili bişey söylediğinde yada Bi arkadaşım bişey dediğimde içim çıktı ediyor ..
sonra amaaann takma diyorum ama yine de takıyorum.
Sadece şu an kardeşimin düğününe gittiğimde cok mutlu görünmek gelecek lafları takmıyormuş gibi karşılamak istiyorum..
Bendede var bir çok şey ama insan unutuyor. unutmak lazım.
yaşadıklarımızla kalsak hayat cekilmez yaşanılmaz olur.
Herkes istedigini söylesin. siz eşinizle mutlulugunuzu sergilemeye bakın.
cvp dahi vermeyin. ortam degiştirin.

Kardeşinizin düğününde laf eden olursa ben ancak o kadarını yapabildim, babam yanımda olmadı o zaman diyip susturun insanları. Telafisi yok ki olup bitenin. Şimdi insanlar laf edecek diye gelecek sene olacak düğün için endişe taşıyorsunuz, boşuna 2 aylık evliliğinizde gözyaşı dökmüş oluyorsunuz.

Haklısınız benim yanımda olmamak onun ayıbı ..
Kimseye laf söyletmiycem yazıp rahatlamak istedim..
Eşime de söyleyemiyorum üzülmesin diye ..
Cok zor seyler yaşayıp kavuştuk Allah utandırmasın..

Evet evlenmeden bende böyle düşünüyordum ..
Ya kızlar böyle oturup koca bekleyip düğünün herseyini mükemmel planlayıp olmadı siye şımarıklık yapmıyorum ben nişanımda bile sacımı fln yaptırmadım sevmiyorum zaten gereksiz ayrıntıları ..
orkestra fln diyince öyle anlaşıldı ama daha cok yaşatılan huzursuzluğa üzülüyorum herkes mutsuzdu keşke mutlu olsaydım da radyodan açıp kutlasaydık kınayı düğünü ..
Bide verilen önem şu an kıyaslama yapılıyor ister istemez onun ki güzel değil bunun ki Harika olsun babam bana hiç destek olmadı ama şimdi kardeşime böyle abartı şeyler yapması içime dokunuyor bu kadar mı değersizdim diye ..

ama siz babanızı dinlemeyip atamayı beklememişsiniz adamda kendince tavır almış doğrusu yanlışı tartışılır ama sonuç bu..
kardeşinizin düğününde zaten erkek tarafı olacaksınız düğünü geleni gideni taşımayı zaten sizin yapmanız gerekiyor..
şöyle de bakabilirsiniz belki babanızda içten içe pişman bari bu sefer elimden geleni yapayım diyordur.. babanızla konuşun bence içinizde biriktireceğinize..

ama siz babanızı dinlemeyip atamayı beklememişsiniz adamda kendince tavır almış doğrusu yanlışı tartışılır ama sonuç bu..
kardeşinizin düğününde zaten erkek tarafı olacaksınız düğünü geleni gideni taşımayı zaten sizin yapmanız gerekiyor..
şöyle de bakabilirsiniz belki babanızda içten içe pişman bari bu sefer elimden geleni yapayım diyordur.. babanızla konuşun bence içinizde biriktireceğinize..

Umarım pişmandır..
Yapsın zaten kardeşime cok düşkünüm atanmış olsam ben yaparım eksiklerini ..
İşte ne dersem diyim sonuç değişmiyor ..
Babamla düğünden sonra iki kere görüştüm ben aradım herseye rağmen o beni hiç aramadı ..
Kaldı ki bana yapılan haksızlıkları konuşayım..
Ama elbet konuşulacak zamanlar gelir ..

Haklısınız benim yanımda olmamak onun ayıbı ..
Kimseye laf söyletmiycem yazıp rahatlamak istedim..
Eşime de söyleyemiyorum üzülmesin diye ..
Cok zor seyler yaşayıp kavuştuk Allah utandırmasın..

Laf söyletmeyin tabiki, önünüze bakın mutlu olun.
yaklaşık 10 gün oldu ben evleneli, insan o an fark etmiyor sonradan diyor keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı diye. Sonra sevdiği adamı görünce kapatıyor içindeki kötü düşünceleri.
Sevdiğimiz adamla birlikte olmak için düğün bir araç malesef, çok ayrntıya takılmamak lazım.

Evet belki de öyle..
Yeni hayatımda yuvamda mutlu olayım bundan sonra çünkü gerçekten anlatılmıycak kadar cok sebep var karşı gelip evlenmem için..
Evet belki de öyle..
tercihinize bir sey demiyorum yanlis anlamayin herkesin hayati kendine ama siz hem kendiniz karsi gele gele evlendim diyosunuz hemde yogurt gonlum ayran olmadi diyosunuz bu is en basindan bile isteye ters baslamis zaten

Siz bir tercih yapmışsınız. Bu tercihin babanızla aranızı açacağını bile bile yapmışsınız. Şimdi ağlamak niye?

Babanızı dinleyip atanmayı bekleseydiniz, gönlü olsaydı gönülden yapardı sizin için birşeyler. Ama sizin tercihiniz diğeri olmuş. Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor işte.

Laf söyletmeyin tabiki, önünüze bakın mutlu olun.
yaklaşık 10 gün oldu ben evleneli, insan o an fark etmiyor sonradan diyor keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı diye. Sonra sevdiği adamı görünce kapatıyor içindeki kötü düşünceleri.
Sevdiğimiz adamla birlikte olmak için düğün bir araç malesef, çok ayrntıya takılmamak lazım.

Haklısınız ..
iyi ki varlar, yazıp rahatlamak istedim..
İnsaallah evliliğimizde cok mutlu oluruz bundan sonra Yapıcak bişey kalmadı

sorunun asli su bence siz karsi gele gele evlendiginiz icin fazlasiyla vicdan azabi cekiyorsunuz babanizin gorusmuyo olmasi sizi cok uzuyor ama bir suclu ariyosunuz ve bunu babaniz secmissiniz

tercihinize bir sey demiyorum yanlis anlamayin herkesin hayati kendine ama siz hem kendiniz karsi gele gele evlendim diyosunuz hemde yogurt gonlum ayran olmadi diyosunuz bu is en basindan bile isteye ters baslamis zaten
Ya haklısınız ama cok zor değildi kızım böyle istiyor bu zamana kadar benim onca yaptığıma hiç bi saygısızlık yapmadı beni utandırmadı yıllardır görüşüyorlar zaten biliyorum evlensin madem demek..
Bunu demediği gibi herşeyi burnumdan getirmesine gerek yoktu..
İstemsede sırf evladı olduğum için Güler yüz gösterip bu süreçleri atlatmamı sağlayabilirdi..
Sonra yine kırgınım sana deseydi ben gönlünü alsaydım..
ama kendi sütten çıkma ak kaşık degıl herşeyi anlatmak yazmak istemiyorum ama onun bana bunları yasatmaya hakkı yoktu diyorum..

Siz bir tercih yapmışsınız. Bu tercihin babanızla aranızı açacağını bile bile yapmışsınız. Şimdi ağlamak niye?

Babanızı dinleyip atanmayı bekleseydiniz, gönlü olsaydı gönülden yapardı sizin için birşeyler. Ama sizin tercihiniz diğeri olmuş. Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor işte.

Bi kere kimsenin ağladığı yok..
Ben kimsenin gönlünü yapmak zorunda degılım ben onun evladıysam bunları yapamaz bana çünkü Bi atanma degıldı iş bahaneydi birazda babama kalsa ben uzun yıllar evlenmiycektim ..

Back
X