Içimde kaldı içimde

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Ay kızlar içimde kaldı bu da sorun muymuş demeyin lütfen.Ben daha yeni evli sayılırım.eşimin ailesinden hemen hemen herkes evimize geldi misafir olarak.misafir ağırlamak istiyoruz herkes de evi falan merak ediyor geliyor.fakat benim akrabalarımdan hiç biri gelmedi amcalar halalar falan hepsi 10 15 dk.lıl mesafede oturuyorlar.eşim bile garipsiyor artık neden böyleler diye.biz ilk aydan sonra hediyelerimizi aldık hepsine el öpmeye gittik ,her gördüğümüzde buyrun gelin dedik ama hiçbiri oralı olmadı...hee babanneme halama bayıldığımdan falan değil.hep benden akrabalık yeğenlik torunluk adına herşeyi beklerler de ondan!

Öncelikle onlar buyuk olarak , Gerekenleri yerine getirsinlerde
Sen sana duseni elbet yaparsin....
Senin yerinde olsa. ,bende gitmezdim .. arama mesafe koyardim
Kim olursa olsun , Deger bilene deger ver.. Bilmeyene verme!

Hadi diyelim gelmiyolar , ama en azinda esine laf vernemek
Icin gelir insan. Ne olursa olsun birgun insanin yuzune vuruluyo seninkiler benimkiler diye...
Neyse , sende gitmezsin olur biter :)

Hayirlii olsun canim guzel gunlerde otur insallah amannnn bosver tek derdin bu olsunn hic onemseme gelen gelir gelmeyenide asilliginle umursamiomus gibi davran anliyorum seni insan heycanli oluyor gelsinler gorsunler falan diye amaaa bosveer kendi degerlerini gosteriyorlar isteee..

Annenize söyleyebilirsiniz. "Anne bak eşimin ailesinden herkes geldi, bizimkiler gelmeyince iyi görümüyor." derseniz anneniz organize eder bence.

Bizim aile/sulalede soguktur. Benim tanistigim insanlar da bunu farkedebiliyolardi, bende mahcup oluyodum istemeden. Oysaki mahcup olcak bi sey yok, herkesin yasam tarzi..

Esine soyle acikca bizim sulale biraz soguk. Soguk bi iliski olacagina sizinkilerle, esinin ailesiyle kaynas, bosver..

Ay niye içinde kalıyor boşversene benim ailem 2 saatlik mesafe de sadece annem bir kere geldi 3 yıl olacak evliyim, ama eşimin ailesi 2 ayda bir 10saatlik mesafeden gelirler 10 15 gün kalırlar yeriz içeriz gezeriz güleriz, valla bizimkilere bir hafta gitsem sıkılırım her gün konuşmam ama eşimin ablaları abileri hergün konuşuyorz dakikalarca... Kendi ailemi daha çok düşünür severim ama hiç anlaşamam. Eşimde bilir hoşuna bile gider birşey demez.bence sende öyle kabul et fitrat meselesi, değiştiremezsen öyle sevecen yapacak birşey yok ben öyle yapıyorum

Annem de zaten sevmiyor ki onları organize etsin.yaptıklarının çeyreğini ben yapsam hakkımda neler denir arkamdan neleeerrr.bu arada eşim de artık mecburen öğrendi nasıl karakterde akrabalarım olduğunu...

Bişey daha var onu da anlatayım da içimi iyice dökmüş olayım :) amcamın evine 2 defa gittik bebeği var ve ben onu çok seviyorum.2.ye gitmeyecektim onlar gelene kadar ama onu çok özledim dayanamadım gittim.sonra sırf kuzenimin özleminden 3.ye gittim her seferinde siz niye gelmiyosunuz darılıyorum gelin dedim ama hala ne gelme ne bi telefon! Kuzenimi çok çok özledim ama annesine gıcığım gitmeyeceğim! Sanki onun yüzüne meraklı gibi !

Ya bir gun telefon edip yemege cagirsana, onlari bekleyecegine. Millet misafir istemez sen ilgincsin. Gelsinler diye bekliyorsun.

Ya bir gun telefon edip yemege cagirsana, onlari bekleyecegine. Millet misafir istemez sen ilgincsin. Gelsinler diye bekliyorsun.

Ben misafiri çok severim. Ama bu mesele misafiri istememle alakalı değil.benden herşeyin en iyisini bekleyip de kendi yeğenlerine böyle davranmalarıyla ilgili. yoksa nişan ,düğün sürecinde bana çektirdiklerinden sonra onları görmek bana keyif vereceğinden değil yani

Misafir i kimin cagirdigi onemli degil , onemli olan gelmeleri. Once sen cagirirsin sonra sen gidersin, kendi kendilerine gelirler. Aradaki kopruyu olusturmak sana bagli. Tabi istiyorsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…