İçimde kalır mı ki ?

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
İçimde bi bıçak var sanki.nefes alsam batıyor.kendimi kötü hissediyorum.Güçlü olmaya çalışıyorum ama olmuyor şuan yazarken bile ağlıyorum.Konularımı okuyan bilir.Ben yeni evli sayılırım.Zor bi şekilde evlendim maddi-manevi. Annemle çok problemler yaşadık.O stresli günlerimde çok üstüme gelirdi.Çalışıyordum haftaiçi. pazar da çeyiz için alışverişle geçiriyordum.c.tesileri temizlik yapsam da o evde fazlalık görüldüm evleneceğim sene.Annem ne kınamda ne de düğünümde ağlamadı.mesele ağlaması değil.ağlamasın zaten niye üzülsün ki.ama şimdi kardeşim evleniyor ve daha düğün olmadan ağlamaya başladı.kızım diye öpüp koklamaya başladı.

Ben muhtaç değil miydim senin sevgine anne ? Ben de istemez miydim beni öyle bağrına basmanı ?Sen benden ayrılacağın için ağlamadın ama ben bunları düşündükçe hep ağlıyorum haberin var mı? Şimdi kızına gösterdiğin bu şefkatin yarısını da bana gösteremez miydin ki ? Hiç mi haketmedim ben ? Söz günümde kardeşim ayakkabıma bastı diye ona kızdığım için gelip saçımdan tutup kolumu morartmıştın da ağlamaktan şişen gözlerimi ne kadar makyajla kapatmaya çalıştıysam da olmadı.O günün fotoğraflarına her baktığımda gülen dudaklarımın arkasında ağlayan içimi görüyorum ben.Bilmem ki unutur muyum ben bunları ? Cevap ver anneeeee

Zordur belki dusunmemek zoruna gitmistir ama takma esinle mutlu olmaya bak..kotu anilarinin yerini dolduracak, esinle guzel anilar biriktirmen dilegiyle:)

Canım üzülme bu kadar. Annen seni sevmez olur mu hiç?

Annelerin her evladıyla olan diyaloğu farklıdır ama sonuçta her birini ayrı ayrı severler. Bu konuda şüphen olmasın.

Birde söz, nişan vs... bunlar zaten stresli süreçler. Kişiselleştirme bence yaşananları.

Ayrıca bu kadar içerlenme, anneni al karşına söyle. İçinden ne geçiyorsa onunla konuş gerekirse kız.

Velhasıl olur böyle şeyler. Sen eşine ve evliliğine kanalize olmaya bak. Selamlar, sevgiler...

Büyük çocuklarda bazen ebeveynlerin acemiligine geliyor nasil davranacaklarini bilemiyolar bi iletişim kopukluğu oluyo maalesef. Üzülme, şimdiki ailene evine bak. Evlenip uzaklasmissin en azindan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üzülme canim, ilk cocuksan bu böyle olabiliyor.
Bende ilk evlenendim,kaynanam kinamda dügünümde
Aglarken benimkinde tik yoktu valla.
Benden sonra iki kardesim evlendi hüngür hüngür durmadi.
Ilk cocuklarxa farkli olabiliyolar, takma hic.

Şuan anneni koruyamam ama onun için kötü bi şey de söyleyemem.
Tabi ki seviyordur seni, içinde sana karşı bir şefkat vardır. Belki büyüksün diye o kadar göstermiyor olabilir.
Ama artık bambaşka bir hayatın var, aile ne kadar özel olursa olsun önceliğin eşin artık.
Kendini üzmemeye çalış, evliliğinin tadını çıkar, eşinle mutlu olmaya bak

Sen anne olacak yasa gelmissin, nedir bu uzulmeler aglamalar? Benim kadin anam da duygusal degildir, bana duskun de degildir ama canimin yarisidir basimin tacidir

Sen anne olacak yasa gelmissin, nedir bu uzulmeler aglamalar? Benim kadin anam da duygusal degildir, bana duskun de degildir ama canimin yarisidir basimin tacidir

Eğer diğer kardeşlerimde de bana olduğu gibi olsaydı bu kadar üzülmezdim.ama bir insan duygusal değilse değildir.ama buna farklı ona farklı olmaz.Anne olacak yaşta da olsam,anne de olsam sonuçta hala bi evlatım

Kardeşim diyorum da ablam aslında.bi yaş büyük benden.Sağol.çok şükür eş yönünden yüzüm gülüyor

Evlenmeden önce konuşmuştum.Beni sevseydin bunları yapmazdın bana diye ağlamıştım.saçmalama demişti.3 gün sonra yine kaldığı yerden devam etmişti... velhasıl artık konuşmak da istemiyorum çünkü bişey değişecek mi ? Hayır

Kardeşim diyorum da ablam aslında.bi yaş büyük benden.Sağol.çok şükür eş yönünden yüzüm gülüyor

işte anahtar cümle bu. insan ailesiyle bir yaşa kadar beraber oluyor, olabiliyor. hayatta ki en büyük şansımız eşimiz. aile evlenince birazda olsa 2. planda kalıyor. iş zaten her daim işte kalmalı. ama eşimiz aldığımız her nefeste bizimle. eşinizle mutluysanız her şey bir yana olsun. eğer buna takılırsanız gün be gün sizi daha çok yorar ve eşinize de işinize de yansıyabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…