- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
İçimde bi bıçak var sanki.nefes alsam batıyor.kendimi kötü hissediyorum.Güçlü olmaya çalışıyorum ama olmuyor
şuan yazarken bile ağlıyorum.Konularımı okuyan bilir.Ben yeni evli sayılırım.Zor bi şekilde evlendim maddi-manevi. Annemle çok problemler yaşadık.O stresli günlerimde çok üstüme gelirdi.Çalışıyordum haftaiçi. pazar da çeyiz için alışverişle geçiriyordum.c.tesileri temizlik yapsam da o evde fazlalık görüldüm evleneceğim sene.Annem ne kınamda ne de düğünümde ağlamadı.mesele ağlaması değil.ağlamasın zaten niye üzülsün ki.ama şimdi kardeşim evleniyor ve daha düğün olmadan ağlamaya başladı.kızım diye öpüp koklamaya başladı.
Ben muhtaç değil miydim senin sevgine anne ? Ben de istemez miydim beni öyle bağrına basmanı ?Sen benden ayrılacağın için ağlamadın ama ben bunları düşündükçe hep ağlıyorum haberin var mı? Şimdi kızına gösterdiğin bu şefkatin yarısını da bana gösteremez miydin ki ? Hiç mi haketmedim ben ? Söz günümde kardeşim ayakkabıma bastı diye ona kızdığım için gelip saçımdan tutup kolumu morartmıştın da ağlamaktan şişen gözlerimi ne kadar makyajla kapatmaya çalıştıysam da olmadı.O günün fotoğraflarına her baktığımda gülen dudaklarımın arkasında ağlayan içimi görüyorum ben.Bilmem ki unutur muyum ben bunları ? Cevap ver anneeeee

Ben muhtaç değil miydim senin sevgine anne ? Ben de istemez miydim beni öyle bağrına basmanı ?Sen benden ayrılacağın için ağlamadın ama ben bunları düşündükçe hep ağlıyorum haberin var mı? Şimdi kızına gösterdiğin bu şefkatin yarısını da bana gösteremez miydin ki ? Hiç mi haketmedim ben ? Söz günümde kardeşim ayakkabıma bastı diye ona kızdığım için gelip saçımdan tutup kolumu morartmıştın da ağlamaktan şişen gözlerimi ne kadar makyajla kapatmaya çalıştıysam da olmadı.O günün fotoğraflarına her baktığımda gülen dudaklarımın arkasında ağlayan içimi görüyorum ben.Bilmem ki unutur muyum ben bunları ? Cevap ver anneeeee