• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde kalmayacakmış!

kahvetelvesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
14.418
En iyi cevaplar
1
30.692
798
Bursa
Vallahi şoktayım.
İstanbul'a maça gitmek için izin istedi beyefendi.
Hani takılmazdım ben böyle şeylere, ayda yılda bir olabilirdi?
Takılırmışım, takılmak istiyorum :)
Yani ne olacak, sabah çıktı işe gitti, akşam maç, sabah iş, yarın akşam mı gelecek eve ne olacak.
Aman ne hali varsa görsün.
Sinirlenmemem lazım ama sinirlendim.
Arabayı almamıştır inşallah.
Otobüsle gitsin, hatta otobüs tutsun, deniz tutsun gıcık.
Bi de hastayız yani oğlumla(abart abart).

Hakediyorlar çünkü :KK62:
:63:
Bütün saygımla bence abartıyorsunuz :)

Gitsin eğlensin nolcak

Üstelik Fener maçı
Onun tek eğlencesi biziz bana ne.
Aman ya gitsin.
Biz de parklara bahçelere akarız ne yani :KK76:

Gitsin ne olacak.Valla ben olsam çocuğu anneme bırakır yanında giderim.Çok severim:)))
Bırakabilsem her yere gideceğim, fener maçıymış, galatasaray maçıymış, ne bulursam : (

Dün benimki ben"evde vakit geçirmek istiyorum" dedi. Öğlene canı burnunda "Allah sana sabir versin çok mübarek insansın" dedi :)
Aksama maç vardı gitmek istiyor biliyorum (canıma minnet, çocuklar yatmış olacak birkaç saat ben ve kendim baş başa olacagiz) "Sana kıyamıyorum gitmeyecegim." dedi. Basımdan aşağı kaynar su döküldü. :)) Ikna ettim gitti, yoksa planladığın cumartesi gecesi yalan olacakti. :)
Gitsin boşverin. Siz de çocugunuzla çıkın rahat edebiliyorsaniz.

Dün benimki ben"evde vakit geçirmek istiyorum" dedi. Öğlene canı burnunda "Allah sana sabir versin çok mübarek insansın" dedi :)
Aksama maç vardı gitmek istiyor biliyorum (canıma minnet, çocuklar yatmış olacak birkaç saat ben ve kendim baş başa olacagiz) "Sana kıyamıyorum gitmeyecegim." dedi. Basımdan aşağı kaynar su döküldü. :)) Ikna ettim gitti, yoksa planladığın cumartesi gecesi yalan olacakti. :)
Gitsin boşverin. Siz de çocugunuzla çıkın rahat edebiliyorsaniz.
Keşke çocuğu da (çocuk değil bebek) alıp gitse, 3 gün gelmese, nerde kaldınız dersem taş olayım :)
Benim bebe de erken yatsa canıma minnet.
Neyse ben bunu her türlü fırsata çeviririm.
Ben rahat ediyorum çocuğumla da o benimle rahat etmiyor pek :)
Ufaktan şurdaki parktan başlayıp çemberi açmayı düşünüyorum.

Back
X