Icimde kalmisti

Önceki konunu bilmediğimden .. nasıl yorum yapacağımı şaşırdım.
Biraz özet geçseydin keşke.. evli misin değil misin anlamadım nikah senin nikahın mı?
İmam nikahıyla mı evliydin? Bi anlat da.

Beyaz zarif bi elbise giy Ben düğünümde bile giyesim gelmiyor Çocuklu kadın bence giymese daha iyi

Bence giy nikahin olcakmis ellinde ikinci firsat iyi degerlendir bence nolcak cocugun varsa nikahin olur resimde cektirirsin ilerde cocuklarina gostercek bi resminde olur

İçinde kalmasın lütfen giymelisin her kadının hayalidir bu oğluna da damatlık giydir sefan olsun bacım giy sonra daha çok geç olmadan ve daha cok pişman olmadan giy

siz zaten yeni evleniyorsunuz, ( siz eşim diyorsunuz ama, dini nikahın resmi nikah olmadığında geçerliliği yok) yani gelinliği şimdi giymeyeceksiniz de ne zaman giyeceksiniz :cool:

Merhaba arkadaslar yine ben. Onceki konularimda can sıkıntısıyle biraz belki daha fazla sacmaladim. Ama farkina vardim sacmaladigimin esim istanbula gitti geldi iyikide gitmis ki nikah yapabilicem. Lutfen onceki konumu dile getirmeden yorum yaparmisiniz bunu rica ediyorum:KK16:
Evett evlenirken dugun yapmamistik bu sebeple gelinlik giymek nasip olmamisti istememistim nedense. Ama simdi icimde bi ukte kaldiginin farkina variyorum ve nikah yapicaz butun evraklar tamamlaninca 1 ayi bulur sanirim vee ben acaba gelinlik giysem mi diye dusnmeye basladim bi yandan 5 aylik oglum var ne gelinligi diyorum bi yandan istiyorum.. :oops:

Her soruyaa cevap veririm yazmaya vaktim oldukca tesekkur ederim simdikten :KK49:
Mutlaka gelinlik giyin; en beğendiğinizi giyin. Çünkü el konuşur unutur ama uhte hep içinizde kalır.

Back
X