• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icimde kotu bir his var !!

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar, Icimde kotu bir his var.. uyuyamiyorum.. acaba psikolojikmi ? bilemiyorum.. korkuyorum kotu birsey olacak diye.. acaba birseylerin habercisimi ? :( cidden panik oldum

Hayırlara çıkar inşallah. Rahatlatın kendinizi olacağı olan olur. Kötüyü çağırmayın..

Beni de korkuttunuz bak şimdi gece gece. Genelde tutar mı korkularınız :KK17:
acaba sevgilimdenmi ayrilicam ? bilemiyorumki.. aci cekiyormusum gibi bir his var icimde.. yada is yerindemi sorun cikacak ?? birazda pimpirikliyim.. bende bu yuzden panikledimya.. gelip gidiyor bu hisler surekli uc gundur..

İzlediğiniz bir filmden etkilenmiş olabilirsiniz . bir olaydan etkilenmiş olabilirsiniz . Kendinizi korkutmayin. Dua edin bir seycik olmaz inşallah.

İnsan zaman zaman kendini öyle hissedebiliyor het an kötü bir şey olacakmış gibi ALLAH korusun. Belki fizyolojik bir rahatsızlığın psikolojik bir yansıması da :deli: olabilir bu durum, bi de bu açıdan bakın.

İzlediğiniz bir filmden etkilenmiş olabilirsiniz . bir olaydan etkilenmiş olabilirsiniz . Kendinizi korkutmayin. Dua edin bir seycik olmaz inşallah.
Bende zamaninda kaygi bozuklugu vardi.. su an sukurler olsun kalmadi birseyim.. acaba gerimi geliyor diye dusunuyorum, cunku sali gunu is arkadasimla canli bombalardan filan konustuk.. dusunsene is yerine geliyorlar dedi.. bende etkilenirim bu tip olaylardan.. bilemiyorum..

Yani bende gec kalktim ama.. ondanmj uyuyamiyorum, baska birseydenmi ah bir bilsem..
Ondandır ondan , uyuyamadıkça da akla nerde olumsuz bişey var o geliyor. ben kalktım bir iki gezindim evin içinde bir muz yedim bir daha denemeye gidiyorum. umarım başarırım yarın 7.30 da kalkıp sürünerek gidicem işe yoksa :uykucu:

İyiyi çağırın iyi olsun. evren kötü enerjiye çabuk yanıt veriyo, dua hükmüne geçiyo birazda. Allah hayırlara çıkarsın.

Kafanıza taktığınız bir durum varsa ondan olabilir belki
Belkide sevgilimi takiyorum kafama onuda bilemiyorum.. her iliskide oldugu gibi oda bazen trip atabiliyor bana.. ufak tefek tartismalar olabiliyor.. son iki gundurde surekli sacma sapan seylerden dolayi trip atiyoruz birbirimize.. bugunde bana neden haber vermedin diye trip atti.. alingan bir yapiyada sahip
. acaba bumu dert oldu icime ?

Bende zamaninda kaygi bozuklugu vardi.. su an sukurler olsun kalmadi birseyim.. acaba gerimi geliyor diye dusunuyorum, cunku sali gunu is arkadasimla canli bombalardan filan konustuk.. dusunsene is yerine geliyorlar dedi.. bende etkilenirim bu tip olaylardan.. bilemiyorum..

Evet büyük ihtimal ondan. Kendinizi korkutmayin. Eğer korkacaksaniz da böyle kötü olaylardan bahsetmeyin

Aa bakın zaten geçmişte böyle bir sıkıntı yaşamışsınız. Belki de evet o tür şeyler konuşarak kendinizi korkuttunuz, tetiklediniz yine bu hastalığı, kim bilir.
Şöyle sakinleştirici bir bitki çayı ve komik bir film ve ya videolar izleyin en acilinden bence, ta ki uykunuz gelene dek.

acaba sevgilimdenmi ayrilicam ? bilemiyorumki.. aci cekiyormusum gibi bir his var icimde.. yada is yerindemi sorun cikacak ?? birazda pimpirikliyim.. bende bu yuzden panikledimya.. gelip gidiyor bu hisler surekli uc gundur..

Hiç ufak da olsa şüphe duyduğunuz bir durum oldu mu? Daha önce benzer bir durum yaşadınız ve doğru çıktı mı?
Vesvesedir belki... İnançlıysanız dua okuyun. Bir şey yoksa geçsin bir an önce, varsa da bir an önce çıksın belirsizlik bitsin inşallah.
Kaygı bozukluğu yaşamışsınız ondan da olabilir ama umarım yeniden yaşamazsınız, basit bir şeydir.

Back
X