Ayyy içim ürperdi Allah yardımcın olsun zaten iki çocuğun varken sana gelmeleri ne kadar akıllıca ama.
Küçükken duymuştum doğru mu değilmi batıl inanç mı bilmem senin yazdıklarını okuyunca şimdi geldi aklıma ayakkabılarına tuz serp bi dene istersen, tuar mı tutar:)
ben hiç denemedim gerçi öyle bişi ama zaten sana yazarken geldi aklıma
Cok alemsin

Ben de hatırladım. Hatta deneyen bir kisiyi tanıyorum. İstenmeyen bir misafir geldiginde hemen ayakkabılarına hafifçe tuz döker, anlaşılmasın diye de ayakkabıyı dik konuma getirirdi tuzlar burun kısmına gelsin diye. İnanılmaz bir sekilde misafirler bir anda giderdi. Onda aliskanlik oldu ama. Esinin ailesinden kim gelse yapiyor. Ben denemedim. Ne kadar istemediğim biri olsa da icim tuhaf olur. Hatta bunun üzerine baska bir kisi k.validesinin ayakkabısına uygulamış. Kadının kocası arayıp çağırmış. Kadın da inanarak yapmamış ama sok olmuş.
Konu sahibi arkadasım allah sabır versin ama sen ne zamandır dertlisin. K.validen canım almıyor demiş ya? Ona taktım. Ne alaka? İnsan torununu oyalamaz mı? Yası da genc aslında. Senin ne yapıp edip k.validenin sana yardım etmesini sağlamalisin. Baska türlüsü cok ağır gelir sana. Cocukların icin senin bedenen ve Ruhen sağlıklı olman lazım. Misafirler de anlayış göstersin artık.