Içimde öleceğim hissi var, çok bunaldım

Ayyy içim ürperdi Allah yardımcın olsun zaten iki çocuğun varken sana gelmeleri ne kadar akıllıca ama.
Küçükken duymuştum doğru mu değilmi batıl inanç mı bilmem senin yazdıklarını okuyunca şimdi geldi aklıma ayakkabılarına tuz serp bi dene istersen, tuar mı tutar:)
ben hiç denemedim gerçi öyle bişi ama zaten sana yazarken geldi aklıma

Cok alemsin :1:

Ben de hatırladım. Hatta deneyen bir kisiyi tanıyorum. İstenmeyen bir misafir geldiginde hemen ayakkabılarına hafifçe tuz döker, anlaşılmasın diye de ayakkabıyı dik konuma getirirdi tuzlar burun kısmına gelsin diye. İnanılmaz bir sekilde misafirler bir anda giderdi. Onda aliskanlik oldu ama. Esinin ailesinden kim gelse yapiyor. Ben denemedim. Ne kadar istemediğim biri olsa da icim tuhaf olur. Hatta bunun üzerine baska bir kisi k.validesinin ayakkabısına uygulamış. Kadının kocası arayıp çağırmış. Kadın da inanarak yapmamış ama sok olmuş.

Konu sahibi arkadasım allah sabır versin ama sen ne zamandır dertlisin. K.validen canım almıyor demiş ya? Ona taktım. Ne alaka? İnsan torununu oyalamaz mı? Yası da genc aslında. Senin ne yapıp edip k.validenin sana yardım etmesini sağlamalisin. Baska türlüsü cok ağır gelir sana. Cocukların icin senin bedenen ve Ruhen sağlıklı olman lazım. Misafirler de anlayış göstersin artık.

Kusuru bakma arkadasim ben vah vah tüh rüh demiyecegim anlattiklarinin icinde tek kizdigim tirnak kesme olayi..Siz 1-2 ay sabredemiyorsunuz ama bir ömrü beraber gecirenler var..Tabi bunu dogru budur demek icin söylemiyorum sadece sabir ve hosgörüye dikkat cekmek istiyorum..Bir saglik sorunu icin gelmisler ve sayili gün sonra gidecekler...Yanliz yasamaya alismis bir insan icin evde uzun süreli misafir olmasi elbette rahatsiz edici olabilir ama onlarda sagliklari ile ilgili bir durumda ogullarinin evinde kalmayacaklarda nerde kalacaklar...Ben sizde özellikle kayinvalidenize karsi bir sevgisizlik sezdim...Bu duygunuzu körüklerseniz o günler size cok zor gecer...

:72::72:ÇOK DOĞRU YAZMIŞSIN BENİM ONU DÜŞÜNMEMEM LAZIM O AN ZAMAN DURUYOR Sanki:kkk::kkk:

:18::18: Ne demek borderline ben bundan 2 sene önce gitmiştim psikoloğa bana depresyon uzun bir şekilde terapi alman lazım dedi ilaç veremedi bebek emziriyordum korktum şimdi:53::53:

borderline kişilik bozuklugunda kendine zarar verme egilimi görülür. intihar girişimleri, kendine zarar verme gibi davranışlarına depresyon, işlevsellikte bozulma, duygulanımda dalgalanmalar, dürtü kontrolünde zorlanmalar, boşluk duyguları ve kaygı olur.
psikologun sana ilaç vermemesi normal, korkulacak bir şey yok. sigortan varsa devlet hastanelerindeki psikologlara görünmelisin. öleceğin hissi/korkusu, çarpıntı, yorgunluk, çıldırma korkusu, başdönmesi bunlar panik atak belirtileri. sebebi ise kafein, stres, depresyon, takıntılı kişilik vs.

borderline kişilik bozuklugunda kendine zarar verme egilimi görülür. intihar girişimleri, kendine zarar verme gibi davranışlarına depresyon, işlevsellikte bozulma, duygulanımda dalgalanmalar, dürtü kontrolünde zorlanmalar, boşluk duyguları ve kaygı olur.
psikologun sana ilaç vermemesi normal, korkulacak bir şey yok. sigortan varsa devlet hastanelerindeki psikologlara görünmelisin. öleceğin hissi/korkusu, çarpıntı, yorgunluk, çıldırma korkusu, başdönmesi bunlar panik atak belirtileri. sebebi ise kafein, stres, depresyon, takıntılı kişilik vs.

siz konuyu okudunuz mu:50:

Beni hatırlarsınız diğer konulardan sabahtan gece yarılarına kadar evle uğraş çocukla uğraş bıktım daha 45 güm buradalar kayınvalidemler kayınvalidem çok dağınık onun arkasınımı toplayayım eşimin mi çocuklarınmı yoksa kayınpeterinmi artık tükendim yataklarını bile ben topluyorum ağızlarına yemek tıkmadığım kaldı sadece yine de sen ne yapıyorsun ki diyolar biz siz yaşdayken şunu şunu yapardık diyolar sizinkinin yanında hiç...... Bu arada misafir çok geliyor hep yeme içme hizmet benden misafir gider ben çok yoruldum elimi birşeye sürmem der yatar kaynananm ben her tarafı temizler geceleri hem ağrıdan uyuyamam hemde 1 yaşında oğlum var 2 saatte bir kalkar oğlumu emziriim uyumak haram dinlenmek haram yattığımdada kalbim sıkışır steresten sanırım beynim yanar sabah kalkar yine aynı şeylere devam birde 8 yaşındaki oğlumun dersleriyle ilgileniyorum eşim polis olduğundan işi yoğun ve bana hiç desteği olmuyor sabret diyooor ve bugün çok bunaldım grçekten sinir krizi geçirecek gibiyim yattığı oda hem pis kokuyor hemde darmadağın hep toplayıp havalandırdım ama sinirle doldum tırnak kesmiş gazetenin üstünde hem oturduğumuz odada yarısı içine yarısı dişina tırnakları çöpe atmış gazeteyide kanepenin altına koymuş siz olsanız ne yaparsınız bu durumda bana teselli verin bir yol gösterin

kırmızıyla işarediklerimden yola çıkarak yorumumu yapmıştım sevgili Egem.

kırmızıyla işarediklerimden yola çıkarak yorumumu yapmıştım sevgili Egem.

psikoloğa gitmesini önerebilirsiniz ama 1-2 cümleyle teşhiste bulunmanız ne kadar doğru :34:

merhaba canım. öncelikle kolay gelsin.
psikoloji öğrencisi olarak sana şunu söyleyebilirim. sende borderline kişilik bozukluğu ve panik atak başlangıcı olabilir.
bi doktora görünsen iyi olur. seni yıpratmalarına izin verme.

sevgili Egem, mesajımda kırmızıyla belirttiğim yerleri tekrardan okuyabilir misin?
teşhis koymadığıma emin olucaksın o zaman.
teşekkürler.

Beni hatırlarsınız diğer konulardan sabahtan gece yarılarına kadar evle uğraş çocukla uğraş bıktım daha 45 güm buradalar kayınvalidemler kayınvalidem çok dağınık onun arkasınımı toplayayım eşimin mi çocuklarınmı yoksa kayınpeterinmi artık tükendim yataklarını bile ben topluyorum ağızlarına yemek tıkmadığım kaldı sadece yine de sen ne yapıyorsun ki diyolar biz siz yaşdayken şunu şunu yapardık diyolar sizinkinin yanında hiç...... Bu arada misafir çok geliyor hep yeme içme hizmet benden misafir gider ben çok yoruldum elimi birşeye sürmem der yatar kaynananm ben her tarafı temizler geceleri hem ağrıdan uyuyamam hemde 1 yaşında oğlum var 2 saatte bir kalkar oğlumu emziriim uyumak haram dinlenmek haram yattığımdada kalbim sıkışır steresten sanırım beynim yanar sabah kalkar yine aynı şeylere devam birde 8 yaşındaki oğlumun dersleriyle ilgileniyorum eşim polis olduğundan işi yoğun ve bana hiç desteği olmuyor sabret diyooor ve bugün çok bunaldım grçekten sinir krizi geçirecek gibiyim yattığı oda hem pis kokuyor hemde darmadağın hep toplayıp havalandırdım ama sinirle doldum tırnak kesmiş gazetenin üstünde hem oturduğumuz odada yarısı içine yarısı dişina tırnakları çöpe atmış gazeteyide kanepenin altına koymuş siz olsanız ne yaparsınız bu durumda bana teselli verin bir yol gösterin

okurken ben sile sinir oldum yoruldum

en iyisi sen bir isyan çıkar evde

Ben cisu ya katılmıyorum. Hastalık için gelselerde insan biraz derli toplu olur.
Bizimkiler bize geldiğinde de ben katlanamıyorum çoğu zaman çünkü burnunu karıştırıp koltuklara sürüyor k.babam.
Bu yüzden salondaki tv yi oturma odasına aldım. Salondaki koltuklara da örtü aldım. Birşey deyince kendileri inciniyor ama onlar bizi incitiyor o zaman ne yapalım.
İnsan olarak saygı göstersinler yani dimi, sonuçta büyüyüz deyip saygı bekliyorlar ya

Back
X