• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde Patlayan Duygu Karmaşası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

toscanatoscana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
2.904
8.152
158
Günaydın herkese, sevgiyle selamlıyorum herkesi..
Uzun zaman olmuştu konu açmayalı.İçimi dökmeye ihtiyacım var..
Uzaktan sevmekte 3.yılıma girmekte olduğum bir bey var işyerimde.Bir dönem yakınlaşır en azından arkadaşlığa göz kırpar gibi olmuştuk, alkollü bir ortamda öpüşmemiz var bir de.Sonrasında geri çekildi, ben ciddi ilişki düşünmüyorum onu üzmek istemem diye haber yolladı.(Hayret bişey laaps diye ciddi düşünülür mü saçmalama diyemedim bile)
Kendisi bekar benden üst pozisyonda.Onun ekibinden bir münasebetsiz vardı yakın arkadaşlık ettiğim..belki kıskandı ve araya girdi lanet olsun bilmiyorum..Bir kaç kez konuşmak istedim, önce tamam dedi sonra bahanelerle atlattı.Çok detaylara girersem konu uzar kısa kesmek istiyorum.Herneyse, arkadaşlar içimde patlıyor.Ona onun dünyasına girmek istediğimi, değer verdiğimi söylemek istiyorum.Benden uzak durması can yakıcı, istemiyorsa bile ondan duymak istiyorum.
Dün gece evinin önüne gittim, çok önemli lütfen aşağı in yarım saat konuşmak istiyorum dedim.Şaşkına döndü, evde arkadaşı varmış inemezmiş ayıp olurmuş yarın konuşuruz dedi.Bana kalırsa yine atlatacak... Konuşmak istediklerimi kusmadan tamamen gidemiyorum lütfen bana birşeyler söyleyin. şimdiden teşekkür ederim

Uzaktan sevmekte 3.yılıma girmekte olduğum bir bey var işyerimde.Bir dönem yakınlaşır en azından arkadaşlığa göz kırpar gibi olmuştuk, alkollü bir ortamda öpüşmemiz var bir de.Sonrasında geri çekildi, ben ciddi ilişki düşünmüyorum onu üzmek istemem diye haber yolladı.(Hayret bişey laaps diye ciddi düşünülür mü saçmalama diyemedim bile)
Kendisi bekar benden üst pozisyonda.Onun ekibinden bir münasebetsiz vardı yakın arkadaşlık ettiğim..belki kıskandı ve araya girdi lanet olsun bilmiyorum..Bir kaç kez konuşmak istedim, önce tamam dedi sonra bahanelerle atlattı.Çok detaylara girersem konu uzar kısa kesmek istiyorum.Herneyse, arkadaşlar içimde patlıyor.Ona onun dünyasına girmek istediğimi, değer verdiğimi söylemek istiyorum.Benden uzak durması can yakıcı, istemiyorsa bile ondan duymak istiyorum.
Dün gece evinin önüne gittim, çok önemli lütfen aşağı in yarım saat konuşmak istiyorum dedim.Şaşkına döndü, evde arkadaşı varmış inemezmiş ayıp olurmuş yarın konuşuruz dedi.Bana kalırsa yine atlatacak... Konuşmak istediklerimi kusmadan tamamen gidemiyorum lütfen bana birşeyler söyleyin. şimdiden teşekkür ederim
Adam istemediğini nasıl belli etsin ki daha? Herşey söze dökülmek zorunda değildir. Fazla takıntılı davranışlar sergiliyorsunuz. Olacağı vardıysa da artık olmaz. Korkutucu bence.

İlla her şeyi ağzından mı duymalısınız boşverin duymayın daha çok kırılacaksınız belli ki. Adam size karşı davranışları net bana kalırsa kapısına gittiğiniz halde aşağıya inmemesi zaten direk istemediğini gösterir. Ev arkadaşım var diye inemem tam bir bahane.

Böyle söylemek kolay ama lütfen bırakın kendinizi üzmeyin. Üç yıl bir şey başlamadıysa zaten artık başlamaz.

Duygularını yüz yüze bile söylemediğin birinin evinin önüne kadar gitmek çok abartılı ve rahatsız edici bir davranış. Adamın söyledikleri çok net aslında ama sen anlamak istemiyorsun. Adam ben ciddi ilişki düşünmüyorum diyor sen başta düşünmemesi doğal zamanla düşünür diyorsun. Net bir şekilde istemediğini belli etmiş sana yüz yüze konuşunca bir şey değişmeyecek

Yapmayın kendinize bunu istemiyor demek ki. Sizin israrinizla olursa kıçı kalkmış bir adamla birlikte olacaksınız. Bunun acısını her türlü çıkarır.

muhtemelen evindeki kişi kız arkadaşıydı.
belki de böyle bitirici konuşmaları net şekilde yapamıyor, aslında her hareketi çok net.
yada üzerine gelindiği için kaçıyor.
iletişimi kesseniz direkt, bir anda "noluyo abi" olsa.. belki o zaman konuşma şansınız olur.

Onu da yaptım,1 sene boyunca sustum.Belki gelir yaptığı şeyi anlar vs.Çünkü isteyince gayet konuştuğunu biliyorum...
beni gördüğünde hiçbir şey yokmuş gibi gelip konuşmaya devam etti.Yurtdışına çıktığımı duyunca benden birşeyler sipariş edecek, arkasını soracak kadar kredisi olduğunu düşünüyor bende.Bu durum sinirime dokunmaya başladı.

Adam istemediğini nasıl belli etsin ki daha? Herşey söze dökülmek zorunda değildir. Fazla takıntılı davranışlar sergiliyorsunuz. Olacağı vardıysa da artık olmaz. Korkutucu bence.

İstiyor mu diye sormuyorum. Derdim sevgilisi falan da olmak değil, sadece ya hayatında olmak ya da tüm yok saymak istiyorum.Bunu yaparken de 1 kere bile konuşmamış olmal kanıma dokunuyor

Keşke evinin oraya kadar gitmeseydiniz bir de aynı iş yerindeymişsiniz, duyulursa zor durumda kalabilirsiniz. Kafanızdan geçirdiklerinizi ona söyleyemediğiniz için bu kadar birikiyor muhtemelen ama siz oraya kadar gitmişsiniz 5 dk bile olsa inebilirdi değil mi? Belki flörtü sevgilisi vs. vardı yanında ? Konuşsanız bile bir şey değişecek mi peki? Lütfen daha fazla koşmayın peşinden “bu kızda taktı bana yhaaa evimin oraya kadar geliyor” diye sizi yapışık,takıntılı biriymiş gibi damgalayabilir. 3 yıl… Yazık değil mi geçip giden onca zamana ? Sizce 3 yılda bir şeyler olamaz mıydı ? Kimse ilişkiye 2 hafta sonra nişan yapıp 1 ay sonra nikah masasına oturma kafasıyla başlamıyor ki, bunun flört dönemi var sevgililiği var ama demek ki kendisi bunları istemediği için direkt kestirip atmış..Siz kovaladıkça o daha da çok kaçacak hemde sizin her hamlenizde şişen egosuyla..Umarım karşınıza sizi gerçekten sevip değer verecek saygı duyacak iyi birisi çıkar 🙏🏻

Duygularını yüz yüze bile söylemediğin birinin evinin önüne kadar gitmek çok abartılı ve rahatsız edici bir davranış. Adamın söyledikleri çok net aslında ama sen anlamak istemiyorsun. Adam ben ciddi ilişki düşünmüyorum diyor sen başta düşünmemesi doğal zamanla düşünür diyorsun. Net bir şekilde istemediğini belli etmiş sana yüz yüze konuşunca bir şey değişmeyecek

Ben de ciddi ilişkiye hazır değilim zaten

İstiyor mu diye sormuyorum. Derdim sevgilisi falan da olmak değil, sadece ya hayatında olmak ya da tüm yok saymak istiyorum.Bunu yaparken de 1 kere bile konuşmamış olmal kanıma dokunuyor
Bir kere bile konuşmadığınız adama karşı bu şekilde hissetmek ve davranmak normal mi? Adam sizi hayatında istemiyor işte, siz hayatında olmak istiyorsunuz, o istemiyor. İlla suratınıza seni istemiyorum mu demeli ya da uzaklaştırma kararı falan mı almalı?

Onu da yaptım,1 sene boyunca sustum.Belki gelir yaptığı şeyi anlar vs.Çünkü isteyince gayet konuştuğunu biliyorum...
beni gördüğünde hiçbir şey yokmuş gibi gelip konuşmaya devam etti.Yurtdışına çıktığımı duyunca benden birşeyler sipariş edecek, arkasını soracak kadar kredisi olduğunu düşünüyor bende.Bu durum sinirime dokunmaya başladı.

demek ki çıkarcı bir tip. yani madem ilişki istemiyor o zaman neden duyguları olduğunu bildiği birini böyle kullanıyor. bu bence kullanmak.
bana kalırsa konuşmak adamın totosunu daha da kaldırıyor.
sil, engelle. biliyorum zor ama bence hakediyor.

Toscanacım eskilerden bir konun vardı, sanırım kurs arkadaşındı. Yine böyle platonik birşey gibiydi. Yanlış mı hatırlıyorum?

Bir kere bile konuşmadığınız adama karşı bu şekilde hissetmek ve davranmak normal mi? Adam sizi hayatında istemiyor işte, siz hayatında olmak istiyorsunuz, o istemiyor. İlla suratınıza seni istemiyorum mu demeli ya da uzaklaştırma kararı falan mı almalı?

Evet bunu demeli, gerekçesi olmalı.Derdim sevgilisi olmak değil altını çiziyorum.Normal arkadaş bile olamadık öyle gereksiz bir set çekiş

Aaaa lütfen kendinize gelin..Bu nasıl suursuzluk.Adam sizi birkaç kez reddetmiş.Fazla ısrar hiç normal degil

Evet bunu demeli, gerekçesi olmalı.Derdim sevgilisi olmak değil altını çiziyorum.Normal arkadaş bile olamadık öyle gereksiz bir set çekiş
Niye gerekçesi olsun ki? Ya da niye size gerekçe sunmak zorunda olsun? Arkadaşlığınızı da istemiyor.

Gerekçe de çok açık aslında siz anlamak istemiyorsunuz. Kendisine karşı hisler besleyen, takıntılı davranışlar sergileyen bir insanla arkadaş olmak istemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X