Sevgili toscana, tüm yorumları baştan sona okudum. Öyle yorum yapmak daha doğru olur diye düşündüm.
Yani tahmin edeceğiniz üzere ben de yaptığınızın pek doğru olmadığını ve bu adamı biraz takıntı haline getirdiğinizi düşünüyorum.
Ancak biraz düşününce galiba demek istediğinizi anladım.
Evet duygularınız var bu adama karşı, belki en başında birliktelik istiyordunuz ama şu anki derdinizin içinizde birikenleri ona söylemek olduğunu düşünüyorum.
Adamın sizi istemediği aşikar. Siz de bunu kabul ediyorsunuz aslında. Ama neden size insan gibi davranmadığını, neden zamanında öptüğünü, özel konuşmalara falan girdiğini yüzüne yüzüne bağırmak istiyorsunuz sanırım.
Adam leş, sonradan yazmışsınız yaptığı muhabbetleri. Ona diyecek bir şey zaten yok da, aslında adam arkadaş aracılığıyla size iletmiş. Yanlış bir şey de dememiş. Mesafe koymaya çalışmış.
Ancak siz bir türlü kendinizi ifade etme fırsatı bulamadığınız için, içinizde kalmış..
Bugün konuşmuşsunuz, keşke biraz sakin kalıp. İçinizdeki her şeyi dökebilseydiniz. O zaman kuş gibi hafifleyecektiniz..
Olsun, bu da bir gelişme. Kangrenleşmiş dokuyu kesip çıkarma zamanı gelmiş artık değil mi
Bunu bir tecrübe, bir ders olarak cebinize atın ve hayatınıza devam edin lütfen. Kimse ama kimse için hayatınızı mahvetmeyin. Çünkü asla değmiyor.