• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icimdeki aci nasil dinecek yardim edin bana :(

cigabitli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
318
269
73
Daha oncede konu acmistim
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...10475-terk-edildim-sebebini-bilmiyorum-l.html

Gecen arkadas ortamninda rastlastik eski erkek arkadasimla neden terkedildigimi bilmiyorum demistim meger yeni bi kiz arkadasi varmis ayni ortamdaydik biz mekan degistirdik eski erkek arkadasim onu birakip bizim pesimizden geldi tabi hic konusmadim sonra evlere dagildik msjlastik bana beni gormek istemedigini soyledi ki ben onu gormek icin gitmedim. Kendisi takildi pesimize tabi cok sinirlendim saydim durdum ona
Beni aliskanlik olarak dusununen adam baskasini sevebilimis ya !

Tabiki sordum bu kadar kisa surede baskasini nasil sevebildin diye bana en sonunda kiz arkadas falan bunlar bahane dedi 3 ay oldu biz ayrilali dedi 2 hafta once senle konusmus olsaydim hoplaya ziplaya gelirdim ama artik soru sorma nolur dedi cildirdidim ya 2 gundur aglamaktan gozlerim sisti evdekiler 2 gundur gozerimin iltahap kaptigini dusunuyo
Cunku bu kadar suredir agladigimi dusunemiyolar
Bu insan hic bisey degmez bu kadar uzelmeye hic degmez!
Ama gelin gorunki perisan oldum
Selpak kullanmayi biraktim hirkami pecete niyetine kullaniyorum
Sakinlesmek ve onu dusunmemek istiyorum
Sizden ricam bana sakinlesebilmem icin bana bi oneride bulunun ilac vs de olur Allah rizasi icin bisey soyleyin
2 gunde 2 kilo verdim boyle devam etmesinden korkuyorum :(
Sinirlerim cok bozuk ben hayatimda hic olmek istemedim yapmamda oyle seyler ama olmek istiyorum
Nasil sindiririm hic bilmiyom bugun 3 saat yurudum banamisin demiyo icim daraliyo bisey kalbimin ustunde agirlik yapiyo :(

Yemek yiyemiyorum bogazim dugumlu bu hainligi sindiremiyorum:(
10 gun sonra sinavlarim var v e ben ders calisamiyorum :(

eski konunda bir göz attım da o kız yüzünden egosu tavana yanaşmış beyefendinin , sonra sana bir şeyler demiş , şimdi başka kızla birlikte ama eminim ki aşık filan değildir.

üzülme desem de boş üzüleceksin ama o arkadaşı ile gezip tozarken senin gözünden yaşlar akmasına değer mi bir düşün ? evde oturma çık dışarı dolaş biraz kafan dağılsın , bak sınavların varmış , önündeki birkaç gün yoğun duygular ile çok üzüleceksin ama sınav zamanına kadar iyi olmalısın .

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...10475-terk-edildim-sebebini-bilmiyorum-l.html

Gecen arkadas ortamninda rastlastik eski erkek arkadasimla neden terkedildigimi bilmiyorum demistim meger yeni bi kiz arkadasi varmis ayni ortamdaydik biz mekan degistirdik eski erkek arkadasim onu birakip bizim pesimizden geldi tabi hic konusmadim sonra evlere dagildik msjlastik bana beni gormek istemedigini soyledi ki ben onu gormek icin gitmedim. Kendisi takildi pesimize tabi cok sinirlendim saydim durdum ona

Tabiki sordum bu kadar kisa surede baskasini nasil sevebildin diye bana en sonunda kiz arkadas falan bunlar bahane dedi 3 ay oldu biz ayrilali dedi 2 hafta once senle konusmus olsaydim hoplaya ziplaya gelirdim ama artik soru sorma nolur dedi cildirdidim ya 2 gundur aglamaktan gozlerim sisti evdekiler 2 gundur gozerimin iltahap kaptigini dusunuyo
Sizden ricam bana sakinlesebilmem icin bana bi oneride bulunun ilac vs de olur Allah rizasi icin bisey soyleyin
Sinirlerim cok bozuk ben hayatimda hic olmek istemedim yapmamda oyle seyler ama olmek istiyorum
Nasil sindiririm hic bilmiyom bugun 3 saat yurudum banamisin demiyo icim daraliyo bisey kalbimin ustunde agirlik yapiyo :(

o şuan umursuz şekilde dolaşırken sen kendini boş yere yıpratıyorsun. öyle biri için değmez diycek bi çok kişi eminim bende öyle düşünüyorum ama bunu senın kabullenmen gerek önce. sen vazgeçtiğinde o pişman olmuş olucak büyük ihtimalle. Rabbim acını hafifletsin ve mantıklı düşünebilme yetisi versin. zamanla atlatılamayan hiç bi acı sızı yok canım.

Degmez biliyorum haketmiyo bu uzulmelerimi ama ben nefes alamiyorum
Disari ciktim arkadasimla kizin bile morali bozuldu beni oyle gorunce sesizce oturduk :( yedigim kaziklar o kadar birikti ki ben kime nasil guvenebilirim artik inanin hic bilmiyorum :(

Duaniz icin tesekkur ederim tek ihtiyacim bu aslinda:( ben 3 aydir iyiydim ama o gun kotu oldum :( kendimi kandirilmis hissettim hep neden derken bu olaylar olunca coktum

Arada böyle kriz zamanları olur. Çok zaman oldu benimde her bir haber geldiğinde üzüldüğüm yıprattığım durumlarda yaşadım. Şimdi geçti seninde geçecek. Yaz duygularını şu an çok taze içindeki yaralar o yüzden yaz herşeyi kız hakaret et küfret özlediğini sevdiğini yaz herşey.. Ben bu yöntemi sürekli kullandım. Bastırmaya çalışmak kötü oluyor.

Inan hepsini yaptim agzma her geleni soyledim ama karsimdaki beni onemesemedi bile sadece haklisin dedi
Resmen tastan duvar vardi karsimda ve arkadasim surekli ona neden gozlerin doldu dedi yanimdayken dokunsam aglayabilirdi beni uzak tutumak icin herseyi yapti ama sevgilisini birakip geldi bu nasil istir ben anlamadim
Keske gormeseydim en azindan bu kadar kotu olmicaktim :(
Sabahtan beri tir tir titriyorum
Butun gece boluk porcuk 3 saat uyudum sitmaya tutulmus gibiyim ama..
Biliyorum gecicek belki 1 hafta sonra belki bi ay sonra ama
Nefesini ozluyorum yuzume konus diyen adam da bana bunlari yaptiysa ben kime guveneyim :(

bazen sessizlik en büyük cevaptır... söylemek istediğiniz bütün herşey gizlidir sessizliğinizde. geçiyo bunu sizde biliyosunuz. aşktan defalarca nasibini alan ama kendini yıpratmaya doymayan ben, size sadece onun gibi insanlara zamanınızı harcamayın derim. değmez... kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz. insanın kendine yaptığını başka hiçbirşey yapmaz. azıcık zaman ver kendine... msj falan atma... hazmetmesi çok zor anlayabiliyorum ama daha fazla onun egosunu şişirme bence...:31:

Son düzenleme:

Daha taze olduğu için durumum seni çok iyi anlayabiliyorum inan o ağırlık tum vucudumda :) Tek durma yada birileriyle konuşmaya çalış dertleşmek istersen mesaj yaz bana cunku ben öyle yapıyorum herkesle dertleşiyorum ve sabahtan beri o ağırlık azaldı toparlanıyorum hazmetmeye baslıyorum..

Back
X