İçimdeki acıya öfkeye çare bulamıyorum :(

Asktan_sabikali

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
4
0
6
İstanbul
Merhaba öncelikle kadınlar kulübüne bugün kayıt oldum umarım doğru yere konu açıyorumdur.
Umuyorum ki duygu ve düşüncelerinizle beni biraz olsun rahatlatabilirsiniz

Konuya nerden başlasam nasıl başlasam bilmiyorum 24 yaşındayım ve bu zamana kadar deli dolu hiç aşk yaşamadım. Kolay kolay güvenmedim insanlara çünki. Bundan 3 ay önce spor salonuna başladım hem sosyal aktivite olsun diye hemde sağlıklı yaşam için.
Spor salonunda bi çocukla tanıştım tanışmakta denemez aslında havalı havalı bişeyler söyledi bende agzının payını verdim.
Günler günleri kovalarken bunun benden hoşlandıgını farkettim nereye dönsem önümde arkamda sagımda solumda.Aradan bir ay gecti bigün beni spor cıkışı yakaladı ve konuşmak istedigini söyledi. Ertesi gün teklifni kabul ettim ve bi cafede kahve icmek icin görüştük.
Beni ilk gördügü günden beri hoşlandıgını hatta hoşlanmakla kalmayıp aşık oldugunu dile getirdi.Baştada söyledigim gibi ben hiç ölüyorum bitiyorum diye bi aşk yaşamadım haliyle aşka sevgiye açtım. Bakışı konuşması etkilemişti beni kendimi alamadım ondan.
Sonra biz sevgili olmaya başladık herşey o kadar güzel gidiyorduki evet dedim ya yıllardır bekledigim kişi bu, istedigim adam buydu dedim kendi kendime. Kendimi cocuklardan farksız hissediyordum herşey o kadar mükemmeldi ki. Bir gün tuttu beni kolumdan ablasıyla ve eniştesiyle tanıştırmaya götürdü. Bulutların üstünde yürüyordum tabiri caizse.
Velhasıl geçen hafta kuzenim arkadaşının dügününe gitti tasadüf ya sevgilimde o dügünde karşılaşıyorlar tanıyorlar birbirlerini sonra kuzenim araştırma yapıyor sevgilim hakkında ve daha önce evlenip boşandıgını 8 yaşındada bir kızı oldugunu ögreniyor. Ve gelip bana söyledi.Sevgilim ne acıdır ki bunu bana hiç bir şekilde söylemedi :( sordugumda senden saklamadım dedi zamanı geldiginde söyleyecektim dedi. Birdahada yazmadı bende ona yazmadım.Ben hep ona dürüst oldum. Evet kısa bi beraberligimiz oldu ama her anımız her dakikamız birlikte gecti. ben ona gercekten cok güvenmiştim,sevmiştim.Hiç kimseye hissetmedigim duyguları hissettim. :( Şimdi içimde bi alev topu var sanki yakıyo kavuruyor içimi nefes aldırmıyor bana.İçimdeki acıya çare bulamıyorum ondan başka bişey düşünemiyorum.Çıksam karşısına vursam kırsam öfkem gecermi acım dinermi bilmiyorum :( ben kendimi bile bilmiyorum artık ...

valla canım sana yalan söylememiş. dediği gibi zamanını beklemiş. he tabi ki hata yapmış baştan söylemeliydi ama arada aşk varsa, saygı varsa iki medeni insan gibi oturup konuşun derim :26:

valla canım sana yalan söylememiş. dediği gibi zamanını beklemiş. he tabi ki hata yapmış baştan söylemeliydi ama arada aşk varsa, saygı varsa iki medeni insan gibi oturup konuşun derim :26:

Ben kabul etsem bile ailem böyle bişeyi kabul etmiyor :( annem ne yapcakmış çocuğuyla birliktemi büyütecekmiş seni dedi :( :(

Biraz zaman ver kendini tart bi Boyle biseyle bas edebilirmisin sonucta cokta kolay degil cocuklu bi erkekle beraber olmak... ofkelenmeni anlayabiliyorum ama en azindan yalan soylememis... Dedigim gibi biraz dusun sonra cik karsisina yuzyuze konusun kirildigini anlat ona

Son düzenleme:
bir yandan ailen de haklı ama sonuçta aşk varsa engel yoktur. eğer hayırlın oysa diyecek bir şey kalmaz

Girmedigim süre zarfında baya kötü hadiseler yaşandı diyebilirim. Sevgilimin annesi ortalığı birbirine katmış ne olmuş benim oğlum evliyse colugu cocugu varsa diye. kadın çirkefin tekiymiş.Ve bana hakaret dolu sözler laflar ben işteydim ne olup ne bittigini bilmiyorum.
Çok sevdigim halde bu kadına gögüs gerebilecegimi sanmıyorum :( keza ailem kesinlikle izin vermiyor iki secenegin var dediler. Ya gidersin bidaha bizi unutursun oda oturursun onu unutursun dediler. :(
Elimden hiçbirşey gelmiyor :(

Ben kabul etsem bile ailem böyle bişeyi kabul etmiyor :( annem ne yapcakmış çocuğuyla birliktemi büyütecekmiş seni dedi :( :(

Anneniz de garip. Sizinle evlenecek olan adam sizi büyütmek için evlenmeyecek.
Kayınvalide adayı da geçinebilecek biri değil.
Evlenip ayrılmış çocuğu varmış takılmıyorum bunlara.
Ama yol yakınken vazgeçin bu adamdan..

Back
X