İçimdeki ateş

Hem karnım doydun hem pastam olsun durumu eşinizinki.
Yapacak bişe yok , boşanmadığınz sürece bunlar sizi yiyip bitirecek..eşiniz keyfte nasıl olsa ceptesiniz..

Duymadığımımı sanıyorsun... Yukarda yazdığım gibi inkar yemin gözyaşı seni severjen mutluyken neden böyle bişey yapayım diyen birine kim inanmazki eşimle yeteri kadar bunu kavgasını yaptım anlatmak istediğim buna sebep olan bu kadınlar cezasız mı kalmalı

Buna sebeb olan kadından cok size nikahta sadakat sözü veren kişide. Aldatanlarin kaç tanesi sizce baştan evli olduğunu söylüyor?

Slmlar...5 yıllık evliyim eşimle saygılı ve sevgi dolu bi evliliğim var yada bana göre öyle bilemiyorum..ilgili alakalı bi eştir...yaklaşık bundan 1 yıl önce eşimin whatshap aramasından bi bayanla görüntülü konuştuğunu gördüm sordum kavga ettim klasik erkek tavrı ile yeminle itiraz etti yok öyle bişey bi iş için konuştuk dedi neyse daha fazla canım yanmasın diye kurcalamadım daha sonra eşime msj atmış tesadüf eseri onu gördüm msjın içeriğine girmek istemiyorum ama adım gibi eminim bu kadınla arasında küçük çaplı bişey yaşandı ne kadar üzerine düşsemde kurcalasamda eşim hep inkar etti bide suçlu ben oldum bana nankörsün çok sevdim şımardın kafanda kuruyorsun bi psikiyatri ye git dedi kavgalar büyüdü her seferinde yeminler sözler olayı kapattı göz yaşları döktü seni severken mutluyken neden yapayım dedi hangi kadın inanmazki eşinin bu sözlerine yeminlerine ve takip ettim sürekli telefonunu kurcaladım kıyafetlerine baktım arabayı kurcaladım yok bişey bulamadım ama kadın hisseder ya bu kadınla bişeyler yaşadı yada kadın buna musallat oldu yine bi kadın bi kadına düşmanlık etti...neyse bu kadın sürekli sanal alemde manalı paylaşımlar yapıyor onu takip ettiğimin farkında bunu da hisseddim yaşça benden de büyük bi kadın bu kadına karşı içimde bi kin bi nefret var ki bunu kimse anlayamaz diyceksinizki esinle neden birlikte sin bu kadar eminsinde yukarda anlattığım gibi yeminler gözyaşları beni bastırdı şimdi gecem gündüzüm bu kadın oldu hergün kafamın içinde onunla kavga ediyorum onunla yaşıyorum deliricem artık hiç çıkmıyor aklımdan aklımda sürekli ona nasıl zarar verebilirim beni bu hale getirdiği için ben ona ne yapabilirim ve düşünmekten alı koyamıyorum kendimi...bazen diyorum resimlerini bilbordlara asayım bazen diyorum sanal alemde resimlerini deşifre edip bu kadın böyle bi kadın diyeyim diyorum...benim gibi içinde şüphe olanlar aldatılıp affedenler neler yaptınız nasıl atlattınız bunu içinizden nasıl söküp attınız o kişiyle bunun hesabını gördünüzmü neler oldu....yada neler yapılabilir evde eşle kavga ediyorsun öfkeni kusuyorsun ama buna sebep olan bu tarz kadınlara karşı suskunmu kalmalı yaptığı yanına mı kalmalı
Kadınla nikah masasına oturup sadakat sözü mü verdiniz ?
Cevap : Hayır ?
Yanlış yerdesiniz o zaman.
Kadının size karşı bi sorumluluğu yok , eşinizi de çoktan affetmişsiniz.
Gidin bi soğuk su için.

Aynen canım buldumcuk vakası😂sokakta markette koca satıyorlar bende adam gibi adamınıda bizmi almıyoruz illa sorunlu olanla mücadele edicezmi diyoruz...tatlım bu buldumcuk vakası değil yukarda detaylı yazdım hiç bişey bulamadım adam yeminler etti mutluyken seni severken nasıl böyle bişey yaparım dedi benimde inanasım varmış inandım..
O öyle olmuyor kaldırılmak istedim ve kandırıldım olucak o

Duymadığımımı sanıyorsun... Yukarda yazdığım gibi inkar yemin gözyaşı seni severjen mutluyken neden böyle bişey yapayım diyen birine kim inanmazki eşimle yeteri kadar bunu kavgasını yaptım anlatmak istediğim buna sebep olan bu kadınlar cezasız mı kalmalı
kusura bakmayın ama kadına ceza veremezsiniz ( yani kadın doğru yapmış demiyorum, canınızın ne kadar acıdığını onu ne kadar acıtmak istediğinizi de anlıyorum.) ama kadının size bir sadakat sözü yok.

Eşinizin yaptığına inanmıyorsanız ortada buna sebep olan bir kadın da yoktur.

kadın buna musallat oldu yine bi kadın bi kadına düşmanlık etti.
Bu kafayı yaşamak için tam olarak ne yiyip içiyorsunuz? Bilelim de onları tüketmeyelim.

Kadın kadın diye sıyırmanıza az kalmış. Zarar verip rezil etmeniz gereken kişi o değil, kocanız. Kimbilir ne yalanlar söyleyip ne dümenler çevirdi o kadına da. Adamın hayasızlıklarına saçma sapan kılıflar uydurmayın. Belli ki aldatıldığınız halde yerinizde oturacaksınız, çok da kurcalamayın. “Saygı ve sevgi dolu” evliliğinizi zedelersiniz, yazık olur.

Eee ne var bu mesjda
Hem kadina neden kiziyosunuz.
Kizmaniz gereken kisi kocaniz kadin zorlami yoldan cikardi esinizi madem esini affettin yanindasin o kadinu takip etmeyide birakicaksin kurcalamiycaksin bu kadar net

O kadını cezalandırırsanız eşiniz daha çok aldatır sizi.
Yahu o kadın mı size sadakat sözü verdi.
Kocanız bal gibi de sonuna kadar hatta dibine kadar suçlu.
İkinci suçlu sizsiniz. Çünkü kocanızı kaybetmemek için en ufak yalanına kanmışsınız.
Ama şüphe yer bitirir insanı.
Şimdi kendi affetmenize, kocanızın aldatmasına bir suçlu arıyorsunuz ve bu da o kadın sizin için.
Adres yanlış, davranışınız yanlış.
O kadın eşinizin hayatından çıksa başka bir kadın girecek.
Şöyle düşünün, sizin yakaladığınız bu mesajları eşiniz sizin telefonunuzda yakalasaydı acaba sizin konuşmanıza fırsat verir miydi? Cevap; Hayır.
Anında soluğu adliye koridorunda alırdı (medeni bir insan olduğunu düşünerek yazdım)

Sizin muhatabınız o kadın değil eşiniz. Bunu bilin yeter.

Bence kocanızı eve hapsedin, camlara filan siyah örtüler çekin, tahta çakın.
Evden dışarı adım attırmayın.
Aman aman belki bir kadın kuyruk sallar da(!) kocanızı ayartır.

Nasıl bir kafa yapınız var, nasıl düşünüyorsunuz böyle aklım almıyor.

Kadın kesin o değerli kocanıza musallat olmuştur.
Hatta görüntülü konuşmayı yapması içinde bir hacı hocaya okutmuştur o değerli eşinizi.
Kadın kadının düşmanı değildir. İnsan kendinin düşmanıdır. Bu sözü hiç unutmayın olur mu ?

Hadi inş uğraşırsın kadınla. Ama senin pısık kocan gibi çıkmayıp seni bi güzel mahkemelerde süründürürse ağlamıcaksın.
Resmen kadına sebepsiz taktım napayım diyosun.

Kadının fotoğraflarıni sosyal medyada o şöyle böyle bir kadın diye yayınlayın bir yandan da eşinizle #myeverything #myman #instafamily #myfamily #myworld #marriedlife #happilyeverafter #myhubby #loveofmylife #instalove devam mı?

Kadın kadına yaptığı kötülükten bahsetmişsiniz diyelim ki eşiniz sizi aldattı iyi de bu kadın sizi tanımıyor ki niye kötülük etmek istesin. Hadi istedi diyelim size yabancı bir kadının yaptığı bir kötülük mü yoksa 5 yıllık eşinizin size yaptığı kötülük mü daha can alıcı?

Son düzenleme:
Slmlar...5 yıllık evliyim eşimle saygılı ve sevgi dolu bi evliliğim var yada bana göre öyle bilemiyorum..ilgili alakalı bi eştir...yaklaşık bundan 1 yıl önce eşimin whatshap aramasından bi bayanla görüntülü konuştuğunu gördüm sordum kavga ettim klasik erkek tavrı ile yeminle itiraz etti yok öyle bişey bi iş için konuştuk dedi neyse daha fazla canım yanmasın diye kurcalamadım daha sonra eşime msj atmış tesadüf eseri onu gördüm msjın içeriğine girmek istemiyorum ama adım gibi eminim bu kadınla arasında küçük çaplı bişey yaşandı ne kadar üzerine düşsemde kurcalasamda eşim hep inkar etti bide suçlu ben oldum bana nankörsün çok sevdim şımardın kafanda kuruyorsun bi psikiyatri ye git dedi kavgalar büyüdü her seferinde yeminler sözler olayı kapattı göz yaşları döktü seni severken mutluyken neden yapayım dedi hangi kadın inanmazki eşinin bu sözlerine yeminlerine ve takip ettim sürekli telefonunu kurcaladım kıyafetlerine baktım arabayı kurcaladım yok bişey bulamadım ama kadın hisseder ya bu kadınla bişeyler yaşadı yada kadın buna musallat oldu yine bi kadın bi kadına düşmanlık etti...neyse bu kadın sürekli sanal alemde manalı paylaşımlar yapıyor onu takip ettiğimin farkında bunu da hisseddim yaşça benden de büyük bi kadın bu kadına karşı içimde bi kin bi nefret var ki bunu kimse anlayamaz diyceksinizki esinle neden birlikte sin bu kadar eminsinde yukarda anlattığım gibi yeminler gözyaşları beni bastırdı şimdi gecem gündüzüm bu kadın oldu hergün kafamın içinde onunla kavga ediyorum onunla yaşıyorum deliricem artık hiç çıkmıyor aklımdan aklımda sürekli ona nasıl zarar verebilirim beni bu hale getirdiği için ben ona ne yapabilirim ve düşünmekten alı koyamıyorum kendimi...bazen diyorum resimlerini bilbordlara asayım bazen diyorum sanal alemde resimlerini deşifre edip bu kadın böyle bi kadın diyeyim diyorum...benim gibi içinde şüphe olanlar aldatılıp affedenler neler yaptınız nasıl atlattınız bunu içinizden nasıl söküp attınız o kişiyle bunun hesabını gördünüzmü neler oldu....yada neler yapılabilir evde eşle kavga ediyorsun öfkeni kusuyorsun ama buna sebep olan bu tarz kadınlara karşı suskunmu kalmalı yaptığı yanına mı kalmalı
Bence de bir doktora gidin.
Kocanızı aşırı kıskandığınız için kafanızda kurduğunuz belli.

Şimdi o kadın Ne yaşadıysa tek başına yaşamadı kabul etmesende eşinle yaşadı.Ne biliyorsun eşinin onu nasıl kandırdığını?Eşimle boşanma aşamasındayım mutsuzum evliliğim bitmek üzere yada ayrı evlerde yaşamaya başladık boşanıyoruz diye dolanan bir sürü adam var.Bence suçlu olan o kadın değil sizin eşiniz.Ohh ne güzel hayat eşiniz yapacak kadın rezil olacak sizde o evliliğe devam edeceksiniz.Bence geçen sene yaptığınız gibi fazla eşelemeden devam edin

Back
X