- Konu Sahibi Turkish Delight
doktora gidebilirsinkendimi toparlayamıyorum artık sinilrlerime hakim olamıyorum destek iyi gelir inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora gidebilirsinkendimi toparlayamıyorum artık sinilrlerime hakim olamıyorum destek iyi gelir inşallah.
benımkı 20 aylık, sneye eylulde verecegım tam ıkı bucuk yasında olacak, burda 2 yaş altı alınmıyor kreşe alsalar bu yıl verecektım ben...csnım ksç yaşında küçükler ikiz ve 2 bucuk yaşındalar bende düşünüyorum artık.
ikizler 2 bubuk birde 10 yaşında erkekÇocuklar kaç yaşında? Bir de kaç çocuk var?
ikizler 2 bubuk birde 10 yaşında erkek
sinir hastası olmadan inşallahAz daha sabret de kreşe ver madem ikizlerini :/
benden betersin cnm allah sana da bana da yardım etsin 1000 parçayız resmen.benden cok farklı degıl durumunuz, son 2 aydır artık sinir hastası olacagım malesef, benımkılere de sağ olsun kv bakıyor, sabah 6'da kalk, 2 cocugu uyandır, giydir, hazırla, oraya götüre sonra işe git, sonra akşam git orda önce benım sıpaların dagıttıgı herseyı topla, sonra masanın kurulmasına bak, sonra bulasık, devamın da buyuk cocugun odevlerı ve kendı evımıze saat gece 10 gibi dönebiliyoruz, tabıe evde de kendı evımın ıslerı, yanı acaip zormuş, daha oncekı gun esıme fazlasıyla yoruluyoruz dedım, en kotu ıhtımalle ben ısı bırakacagım gıbı görünüyor...
size de allah kolaylık versın üzüldüm valla![]()
Çocukları bi hafta kendi annene . Bir haftada kv bırak. Neden sürekli senin evdelerİçimdeki canavar hafta sonları ortaya çıkıyor arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım çok var bana çok iyi geliyorsunuz.8-5 çalışıyorum Eve yetişemiyorum.Çocuklara annem bakıyor eşimde anneme yardımcı olması için her ay kv çagırıyor yüküm daha da artıyor.Yemeği el birliğiyle yapıyorlar sağ olsunlar.Ya sonrası 3 cocuk 3 yetişkin biz kv ve kayınpederimle evde 7-8 kişi oluyoruz bu aylardır böyle .Haftasonu ve haftaiçi çamaşırı,bulaşıgı temizliği hiç bitmediği gibi yardımcı tutamıyorum kendimiz zor geçiniyoruz sinirden kuduruyorum arkadaşlar bu 2 bucuk yıldır böyle çocuklarımın menfaati için geliyor olsalar da 20 gün den aşağı kalmıyorlar tabi.Fakat ben tükendim artık.Hayattan bıktım terapi ya da ilaç bana iyi gelecek sanrım
edit:artık canavara döndüm yüzüm gülmüyor ev işleri bitmek bilmeyen bir çileye dönüştü.Her akşam ve hafta sonları moral bozuklugu ile işleri yapıyorum.
canım ben ayrı bir ildeyim annem benle kalıyor kv Memleketten geliyor buralara kadar.Çocukları bi hafta kendi annene . Bir haftada kv bırak. Neden sürekli senin evdeler![]()
O zmn işin zor canım mecbur geldiği zaman baya bi kalmak isteyecek. Maddi durumuz iyiyse çalışmasan biraz rahatlamış olursuncanım ben ayrı bir ildeyim annem benle kalıyor kv Memleketten geliyor buralara kadar.
E yapma? Sonuçta onlar sana yardım için gelmiyor mu neden sen yapıyorsun ki? Bırak isterse tüm gece öyle kalsın beklesin, ertesi gün sen işe gittiğinde el mecbur yapacaklar. Laf da edemezler "siz yardıma gelmediniz mi zaten" dersin ne diyebilirler o zaman?sonrası kahveler bekleniyor ben mutfakta bulaşık yıgını kırıntılar vs.
gerçekten yardıma ihtiyacı var ama gerçekten uzun uzun geldiklerinde yardımlarını istiycem haklısın.E yapma? Sonuçta onlar sana yardım için gelmiyor mu neden sen yapıyorsun ki? Bırak isterse tüm gece öyle kalsın beklesin, ertesi gün sen işe gittiğinde el mecbur yapacaklar. Laf da edemezler "siz yardıma gelmediniz mi zaten" dersin ne diyebilirler o zaman?
Hem annenin gerçekten yardıma ihtiyacı var mı yoksa eşin kendi ailesini kafasına göre mi çağırıyor?
3 cocuk var cnm küçüklerim ikiz bu durumları çözücem sanırım azıcık cazgırlık gerekiyor.iki ucu b.. degenk olmuş senın işin canım
kaç cocuk var ki evde , hepsi bir yandan bakmaya geliyorlar
Yardım istemene bile lüzum yokki geldilerse yapacaklar. Mesela yemeğini ye sadece sofra toplamaya yardim et çay yap için, sonra geç dinlen çocuklarınla ilgilen yani o mutfak bulaşığına falan dokunma hiç onlar varken. Laf ederlerse "ben isyerinde cok yoruluyorum, siz zaten bunun icin burda değil misiniz bana yardimci olmak icin?" de. Yapmak zor gelirse evlerine de cabuk giderler böylece.gerçekten yardıma ihtiyacı var ama gerçekten uzun uzun geldiklerinde yardımlarını istiycem haklısın.
fikrine sağlık iyi fikir teşekkür ederim cnmYardım istemene bile lüzum yokki geldilerse yapacaklar. Mesela yemeğini ye sadece sofra toplamaya yardim et çay yap için, sonra geç dinlen çocuklarınla ilgilen yani o mutfak bulaşığına falan dokunma hiç onlar varken. Laf ederlerse "ben isyerinde cok yoruluyorum, siz zaten bunun icin burda değil misiniz bana yardimci olmak icin?" de. Yapmak zor gelirse evlerine de cabuk giderler böylece.
kreşe başlatıcam yakında :)Ya sizin durum çocuk baktırma adı altında misafirlik olmuş. Evden defedin herkesi, yardımcı tutun.