içimdeki çocuk ölüyor...

herkesin kendine göre derdi var malesef baskasına basit gelen sana çok zor sana basit gelen baskasına zor o yüzden saygılı konusmak en iyisi herkes zor süreçten geçer .. herkesin sınavı farklı.. tabi çok çok sükür halimize..
ben sana kotu bısey demedımm ınan kalbımden de gecmedıı saygısızlık ta yapmadım sana hakaret mı ettım etmedımm sadece kendımı de kattım ınsanların zor donemlerı olur sılkelenmessen dedım bıterr sılkelen dedım daha acı olaylar var dedım bunlar onun yanında ufak kalıyor demek ıstedım sılkelenırsen atlatmayacagın bısey yok demek ıstedım anladın mı canımm

a
ben sana kotu bısey demedımm ınan kalbımden de gecmedıı saygısızlık ta yapmadım sana hakaret mı ettım etmedımm sadece kendımı de kattım ınsanların zor donemlerı olur sılkelenmessen dedım bıterr sılkelen dedım daha acı olaylar var dedım bunlar onun yanında ufak kalıyor demek ıstedım sılkelenırsen atlatmayacagın bısey yok demek ıstedım anladın mı canımm[/
ayrıca canım bırsey daha ınsan kalbını kazanmak cok zor kaybetmek ıse 1 dakıka bıle almazz ben durduk yere senın nıye uzuyum tanımam etmem ... bunun bılıncınde bırıyım ben dogrulardan kacmaaa

çok doğru bu psikoloji ile çocuk yapmakta ii olmaz sanırım kendime yetemezken ona nasıl iyi bir anne olabilirim ki ...
denedim mesela kitap aldım kendime geçenlerde okumaya zorladım yook okuyamıyorum şevkim gitmiş,, gezmek istemiyorum dolaşmak alısveriş yapmak hirbirsey istemiyorum.
temizlikmiş yemekmiş istemiyorum. elimi atıp bisileri toparlayamıyorum yatmak dizi izlemek oyun oynamak uyumak o kadar baska hiç bisi istemiyorum yapamıyorum zorlasam da yapamıyorum..
eski neşeme dönmek istiyorum içimdeki heyecanı kaybetmişim olmuyor sporu da evde geçen gün basladım leslie squat mekik falan bisiler yapmaya calısıorum zorluyorum kendimi..
kendime güvenimi de kaybetmişim bu zaman aralığında...
aynaya baktığımda kendimi beğenmiyorum vücudumu yüzümü hiçbirseyimi eskiden kendime güvenim de tamdı moralim de tamdı.. artık bir hiç

Ama olmaz ki böyle en enerjik yaşta olmanız gerekiyor. Siz 70 yaşında gibi yazmışsınız. Öncelikle şundan başlayın. "Gencim, güzelim;)" Sonra kendinize çeki düzen verin, kalkıp evinizi süpürün, az çok birşeyleri toparlayın. Mesela sonra eşinizle dışarı çıkın yemek yiyin ve sinemaya gidin. Ertesi gün dışarı çıkın gezin vs vs. Ben çok bunaldığım zamanlarda bir iki gün dışarda vakit geçirdiğimde kendime geliyorum. Canınız istemese bile gidin bir kuaföre bakım yaptırın, sonra çarşıda biraz dolaşın falan. Böyle böyle açın kendinizi ;)

İnsanın eşiyle içtiği kahvenin tadı başka, arkadaşıyla içtiği kahvenin tadı başka.
Eşiyle izlediği filmin keyfi başka, arkadaşıyla izlediği filmin keyfi başka.

Hiç bir zaman eşim bana yeter diye düşünemedim.

Bilmem o kadar çok mu sevmedim, kendimi mi kaybetmedim nedendir..

Aslında başta sizi siz yapan özelliklerinizi, hobilerinizi aşk uğruna bir köşeye itmemeliydiniz.
Eşinize o zamanki sevgilinize hayır diyebilmeliydiniz..

Şanslısınız ki karşınızda öz eleştiri yapabilen, hatasını farkedip bu yoldan dönmek isteyen bir erkek var.

Aslında sana şu mesajı veriyor: Benim sevdiğim kadın bu değildi, yeniden o kadın ol..

Eski sana o senden çok hasret kaldı ve senden elleriyle aldığını, sana geri veriyor sen istemeden.

Şanslısın.. Sana iyi gelecek kafa dengi bir iki arkadaş bulmakla, çevre edinmekle başla işe..

içinde bulunduğun durumun farkındasın bu iyi. eşinin hayatına entegre olmuşsun kendine ait bişey bırakmamışsın hayatında. sosyallik önemlidir. öncelikle spora başla, doğal antidepresan gibidir, hem zinde olursun hem güzelleşir, kilo verirsin. memurmuşsun, bana göre iç açıcı, yaratıcı bir iş değil ama kendine dışarda ayırabileceğin vaktin var demektir. muhakkak bişeylere ilgin vardır kursa yazıl. boş durma. kendine bak, güzelliğinle ilgilen, o depresifliği üzerinden at. ayrıca çocuğu kafana takma, üzerinde baskı hissetme gençsin daha. önce herşeyi yoluna koy sonra tedavinizi olursunuz eşinle.

ben sana kotu bısey demedımm ınan kalbımden de gecmedıı saygısızlık ta yapmadım sana hakaret mı ettım etmedımm sadece kendımı de kattım ınsanların zor donemlerı olur sılkelenmessen dedım bıterr sılkelen dedım daha acı olaylar var dedım bunlar onun yanında ufak kalıyor demek ıstedım sılkelenırsen atlatmayacagın bısey yok demek ıstedım anladın mı canımm

anladım tabii doğru söylüyorsun ben iyi değilim gerçekten yanlıs anlamısım kusura bakma canım benim ..:(

Ama olmaz ki böyle en enerjik yaşta olmanız gerekiyor. Siz 70 yaşında gibi yazmışsınız. Öncelikle şundan başlayın. "Gencim, güzelim:KK66:" Sonra kendinize çeki düzen verin, kalkıp evinizi süpürün, az çok birşeyleri toparlayın. Mesela sonra eşinizle dışarı çıkın yemek yiyin ve sinemaya gidin. Ertesi gün dışarı çıkın gezin vs vs. Ben çok bunaldığım zamanlarda bir iki gün dışarda vakit geçirdiğimde kendime geliyorum. Canınız istemese bile gidin bir kuaföre bakım yaptırın, sonra çarşıda biraz dolaşın falan. Böyle böyle açın kendinizi :KK66:

teşekkür ederim fikirlerin için çok çok doğru söylüyorsun içimde istek yok tek sıkıntı bu bi baslayabilsem süper olacakta,,

İnsanın eşiyle içtiği kahvenin tadı başka, arkadaşıyla içtiği kahvenin tadı başka.
Eşiyle izlediği filmin keyfi başka, arkadaşıyla izlediği filmin keyfi başka.

Hiç bir zaman eşim bana yeter diye düşünemedim.

Bilmem o kadar çok mu sevmedim, kendimi mi kaybetmedim nedendir..

Aslında başta sizi siz yapan özelliklerinizi, hobilerinizi aşk uğruna bir köşeye itmemeliydiniz.
Eşinize o zamanki sevgilinize hayır diyebilmeliydiniz..

Şanslısınız ki karşınızda öz eleştiri yapabilen, hatasını farkedip bu yoldan dönmek isteyen bir erkek var.

Aslında sana şu mesajı veriyor: Benim sevdiğim kadın bu değildi, yeniden o kadın ol..

Eski sana o senden çok hasret kaldı ve senden elleriyle aldığını, sana geri veriyor sen istemeden.

Şanslısın.. Sana iyi gelecek kafa dengi bir iki arkadaş bulmakla, çevre edinmekle başla işe..
nasıl da doğru ve net konusmussun tatlım gaz verdin bana çok saol hiç bu yönden düsünememisim .. çok doğru esim eski beni tanıdığı halimi istiyor kendi kaybettirdi ama pisman eğer ben düzelsem o da kıskançlıktan sıkmalarından vazgeçecek su an tam zamanı aslında bi hırsla kendime bakmaya baslasam zayıflasam kendime güvenim gelse güzelliğimi heyecanımı tekrardan fark edebilsem hersey yoluna girecek sanırım
sıkıntı adım atmakta... insallah bir an önce adımımı atabilirim tekrardan çok tesekkür ederim sık sık yazın çok iyi geldi :)

tese
içinde bulunduğun durumun farkındasın bu iyi. eşinin hayatına entegre olmuşsun kendine ait bişey bırakmamışsın hayatında. sosyallik önemlidir. öncelikle spora başla, doğal antidepresan gibidir, hem zinde olursun hem güzelleşir, kilo verirsin. memurmuşsun, bana göre iç açıcı, yaratıcı bir iş değil ama kendine dışarda ayırabileceğin vaktin var demektir. muhakkak bişeylere ilgin vardır kursa yazıl. boş durma. kendine bak, güzelliğinle ilgilen, o depresifliği üzerinden at. ayrıca çocuğu kafana takma, üzerinde baskı hissetme gençsin daha. önce herşeyi yoluna koy sonra tedavinizi olursunuz eşinle.
teşkkürler tatlım sporumu evde yapmaya basladım yavaş yavaş insallah bi an önce düzelebilirim memurluk demisken berbat bi meslek ama sükür mesleğim var :)

Back
X