Ben sevgisiz bir ailede şiddet dayakla degersiz büyütülmüş bir çocuktum. Büyüdüm kendi emeğimle öğretmen oldum.En büyük hayalim kendi ayağımın üzerinde durmaktı. Öyle olunca hersey düzelir mutlu olurum sanmıştım. Yanılmışım. Sevme ve sevilme açlığım hergecen gün büyüyor. Hiç birseyden tat alamıyorum. İçimde koca bir boşluk var gittikçe büyüyor. Eskiden neşeli umutlu birseylerin düzeleceğine dair umudum tükeniyor. 31 yaşındayım. Bir yuva kuramadım. Sanki hayati kaçırmış gibi hissediyorum. Pkolu bir bayanım.Saglikli bir kadin değilim. Bu yaştan sonra evlensem çocuğum olur mu bilmiyorum. Küçükken yaşadığım travmalarım degersizlik ve ozguven eksikliğim sosyal hayatımı da etkiledi.Bir öğretmen olarak karşıma hep kötü karakterde, problemli insanlar çıktı. Bir tane bile evlenilecek adam çıkmadı. Yeşil gözlü boylu poslu güzel bir kız kadin olmama rağmen görücü olarak karşıma kantinci,uzun yol şoförü gibi tipler çıktı.Şunu düşünüyorum enerjim çok düşük ve hep kötü insanları çekiyorum hayatıma. Okumadığım dua zikir , kişisel gelişim kitapları, kuantumlar çekim yasaları kalmadı. Lütfen bana bir akıl verin.Bir söz olsun bir tavsiye olsun yazgimi değiştireceğim .Çünkü çok çaresiz ve çok yorgunum