Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 16+4 teyim bir haftadır karnımın içi gıdıklanıyordu beni güldürecek kadar hatta değişik bişey bugün ikinciye birşey içimden değiyormuş vuruyrmuş gibi oluyor acaba bebeğimin kırıptısı mı yoksa psikoloıjik mi ilk gebeliğim:26::26:
Canim bebekte olabilir bagirsaklarinda olabilir ilerleyen zamanlarda daha iyi ayirt edebilirsin simdi olmasa bile bi kac hafta sonra kesin hissediceksin.saglikla kucagina al insallah
Canim bebekte olabilir bagirsaklarinda olabilir ilerleyen zamanlarda daha iyi ayirt edebilirsin simdi olmasa bile bi kac hafta sonra kesin hissediceksin.saglikla kucagina al insallah
teşekkür ederim canım inşallah :)
merak işte acaba o mu merak ediyorum. az çok okuduklarıma göre ilk gelebikte 18-20 den önce pek hissedilmezmiş.ama ilkinden sonraki gebeliklerde 15-16 da başlarmış benim ki ilk ama değişik bi his hani gaz sancım olur ama bu daha değişik acaba işte acaba
teşekkür ederim canım inşallah :)
merak işte acaba o mu merak ediyorum. az çok okuduklarıma göre ilk gelebikte 18-20 den önce pek hissedilmezmiş.ama ilkinden sonraki gebeliklerde 15-16 da başlarmış benim ki ilk ama değişik bi his hani gaz sancım olur ama bu daha değişik acaba işte acaba
İNŞALLAH BEBİŞİMDİR :)) kendimi dinlerim bide en ufak bi değişikliği hissederim de emin olamıyorum işte. ilk haftalarda hissediyordum mesela . doktorum bana ilaç ve fitil vermişti enfeksiyon dedi gebelik yok dedi ki bu yumurtlama döneminde ben fitilleri kullanmadım ben hamileyim diye eşimle kavga dövüş tü resmen daha adetim gelmeden biliyordum hamile olduğumu ki 28 gündür düzenlidir atlamaz. bana inanmadı baştan :) en ufak bişeyi hissederim farkederim genelde
ama bebek olunca burdaki yazıları da okuyunca ilk gebelikte 18-20 diyorlar emin olamadım işte. ama o hiss çok güzel